Bizonybizony, kedves Borderline, én csak a népet szívatom. Ezennel leállítom ezt a topcot, mostantól mindenki a saját felelőségére írhat bele, én most egy újat nyitok. Szükségem lenne társasjátékokra: (használtak is jók természetesen), pl sakk, dáma, malom, capitaly, monopoly, gazdálkodj okosan, stb. Jelentkezzen aki tud segíteni. Keressétek a Szilvuplé topikot, mindjárt megnyitom.
Szilvuplé!
No Kéremszépen, nov 27-én nyit a pince, mégegyszer mondom: a Nagymező és az Ó utca sarkánál az Ó utca felől az Oktogonhoz legközelebb lévő sarkánál. ( Merthátugye4sarok van.)
Ne vedd a szívedre, nagyon jól tetted, hogy gazdagítottad a listát. De hát sajnos szerintem a Gambrinus söröző olyan, -márkanév lévén- mint pl a Gösser, vagy a Dréher söröző.
Nem rossz.
A Gambrinus név tényleg egy nagyon finom sörmárka, sajna EU komform adagokkal, ha jól tudom. De van Hamvas Karneváljában is egy Gambrinus nevű mellékszereplő, én innen vettem a nevecskémet.
Já, nicht schlecht! A kómát és Anyátokat elfelejtheted. Sok ehhez hasonló van. Egyelőre sajna úgy tűnik, hogy a Szilvuplét akarják a többiek, mert csak ezt tudják lenyomni a konzervatív, jó ötleteket megvétózó bizottsági tagok torkán lenyomni. De azért írjatok tovább, egyre több az építő, jó ötlet.
Ha alti célközönségre szabott helyet nyitnék, "Lynchhangulat"-nak nevezném el, esetleg "DePresszó", "B-Kávéház" (úgyis közel az Akácfa utca:), "Krím" (a krimó után).
Ezek nekem bejönnek :))
Jobb mint otthon meg mindenhol van szerintem :DD
itt van pölö a Bádogbüfé, ahova nem mertem még bemenni :D
Ha alti célközönségre szabott helyet nyitnék, "Lynchhangulat"-nak nevezném el, esetleg "DePresszó", "B-Kávéház" (úgyis közel az Akácfa utca:), "Krím" (a krimó után).
Klasszik kocsma: "Spricc" (a fröccs után), "Doinel" (tisztelgés Truffaut előtt), "Lamarck" (ez nem tudom, honnan jött:), "Pici" (egyik ismerősöm hívja így a feleseket).
Vagy a 2 legszebb magyar szó: "pácsó" (pác+só) vagy "őzsuta" (őz+suta). :]