Szerintem is zseniális szinész.Főleg Adrian de Moxica szerepében.Bár sajnálattal tölt el hogy az ujraszinkronizált 1492-ben egy hozzá nm odaillő hangot kapott..:(
Naigen, akik tudnak képet linkelni:))) Én nemtommmámegint mit csesztem el... Pedig jó képek voltak. Nekem is a Hollóban tetszett a legjobban.
Egyetlen olyan filmláttam eddig, amiben nem gonoszt játszik, az a Graffiti királya/Basquiat, elég érdekes kis filmecske, de ok.
Hát, remélem a sok elcseszett linkből is sikerült kitalálni, én kire gondoltam:)) Hallottam egy olyan véleményt a hétvégén, hogy szar, csak nekem bejön és azért tetszik ahogy játszik, de igazságot osztottam:)
Asszem, ez egy igen jó kép róla, a Holló c. filmből. Leginkább a "főgonosz" szerepét bízzák rá, és a kép alapján sztem egyértelmű, miért. Őt láthatjuk A három testőrben Rochefort kapitány szerepében:
Az 1492, a Paradicsom meghódításában pedig mint Don Adrian De Moxica:
A Robin Hoodban Sir Guy of Gisbourne:
"Újabb" filmjei pl: A pók hálójában, Két túsz között, legutóbb pedig a Monte Christo grófjában látható.
Sajnálattal kellett tapasztalnom, hogy senki sem szentelt még egy db. fórumot sem ennek a fantasztikus színésznek, de azért kicsit örülök, hogy én lehetek az a szerencsés:)