Keresés

Részletes keresés

peaso25 Creative Commons License 2003.10.10 0 0 5
az alkotmány utca bajcsy felőli oldalán van egy kis bolt, ahol a kiírt profilok között ez is szerepel, azt persze nemtom a valóságnak felelget e.
FOCUS Creative Commons License 2003.10.10 0 0 4
Ilyen jellegű labda problémával nekem elég rég volt dolgom, pedig jópárat szétrúgtunk már :)

Mindenesetre labdakülsőt magam szoktam varrni néha. Ez az igazi alázat :)

morpet Creative Commons License 2003.10.10 0 0 3
A Nyugati Átjáróban érdeklődtem. A labdát szétszedik, kicserélik a belsőt és újravarják. Tehát ez akkor éri meg, ha jó minőségű és jó állapotú a külső. Kb. 3 hét alatt készül el. 1500 forint.
Előzmény: csubul (1)
morpet Creative Commons License 2003.10.08 0 0 2
Én is próbálkoztam a Google-lel, de nem jutottam eredményre. Köszi a segítséged, felhívom majd őket!

Van esetleg valaki, akinek személyes tapasztalata is van az ügyben?

Előzmény: csubul (1)
csubul Creative Commons License 2003.10.08 0 0 1
Rákerestem Google-n, ezeket találtam.

Sydney 2000 szervíz

Szörfvitorla, sátor, hátizsák, hálózsák, vitorla, ejtőernyő, siklóernyő javítás, varrás, labdajavítás, teniszütő húrozás.

1123 Budapest, Győri út 4. Tel./fax : 202 75 91
Sydney 2000 szervíz

ÓVODÁK ÉS ISKOLÁK BOLTJA
Sportszer ♦ Sportszerjavítás ♦ Iskolabútor ♦ Taneszköz ♦ Vizuáltechnika ♦ Térkép ♦ Zászló
NYUGATI ÁTJÁRÓ ÜZLETHÁZ I. emelet, 1065 Bp. Bajcsy-Zs. út 63. Telefon/fax: (06-1) 312-30-40

Előzmény: morpet (0)
morpet Creative Commons License 2003.10.08 0 0 0
Eddig 0 tipp erkezett... :-(
Előzmény: morpet (-)
morpet Creative Commons License 2003.10.08 0 0 topiknyitó
A Drukkerkocsmában nem tudtak válaszolni az alábbi kérdésemre.

Többször megéltem már márkás és nem márkás, kültéri és terem labdával is, hogy a labda azért válik használhatatlanná, mert a belső azon része, ahol fújjuk a labdát becsúszik, és így a belső és a külső külön életet kezd élni (és persze felfújni sem lehet többé). Sikerült már valakinek ilyen labdát megmentenie? Tud valaki Budapesten ezzel (is) foglalkozó kisiparost?

Segítségeteket köszönöm.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!