biztos tevekaraván viszi még a ping csomagjait is... én modemről már alig merek tasztalozásra vetemedni, mert teljesen reménytelen. Kb. annyira érdekes ez az egész, mint várni és nézni, hogyan szárad meg a friss olajfesték egy garázskapun..
ÉS KIFEJEZETTEN INKORREKTNEK TARTOM, HOGY A Medián WebAudit REMEKÜL LEJÖN A FEJLÉCCEL EGYÜTT, A KEDVENCEKNÉL MÁR AKADOZIK, AZ SMSFAL-BAROMSÁG MÉG LECSOROG, AZTÁN VÉGE. ÉN MEG FRISSÍTGETEK, FRISSíTGETEK, VÁROM, HOGY VÉGRE A TOPIC IS LEJÖJJÖN, TI MEG LELKESEN SZÁMÍTJÁTOK FÖL A REKLÁMOZÓKNAK A BAROMI SOK "LETÖLTÉS" UTÁN A NEKTEK "JÁRÓ" DíJAT!
DÖNTSÉTEK MÁR EL VÉGRE, HOGY EZ EGY INGYENES JÁTÉK, VAGY NEM. MERT HA REKLÁMOKAT KELL BÁMULNOM, AKKOR ELVÁROM, HOGY NE CSAK ÖTPERCENKÉNT REAGÁLJON A SZERVERETEK, HANEM FOLYAMATOSAN MŰKÖDJÖN, AKKOR IS, HA RAJTAM KÍVÜL MÉG VAN SZÁZ FELHASZNÁLÓ!
VEGYÉTEK LE A REKLÁMOKAT, LEGYEN INGYENES, ÉS AKKOR MAJD AZT MONDOM, "INGYÉR' AKARHATOK JOBBAT?"
ÜGYETLEN, AMATŐR, DILETTÁNS BANDA VAGYTOK!
SZERINTEM KÖZÉPISKOLÁS GYEREKEK SZÓRAKOZÁSBÓL HASZNÁLHATÓBB RENDSZERT KÉPESEK MŰKÖDTETNI.
Nosztalgikus negyedórákat töltök el egy-egy topic letöltődését várva. Valamikor, még a Nettó idejében kellett ennyit várakozni, lesve a 14,4-es modemen a kis piros diódát: jön? nem jön?.
Szerintetek nem kéne már valamit javítani a tempón?!
Kis ország, kis net, kis sebesség?
Merjünk kicsik lenni? Vállaljuk bátran balfaszságunkat?
Ezeknek ez is jó? Mint a spórolós buszvezetők: a varangyok le vannak szarva, ha sürgős majd gyalog mennek?
Kapjátok össze magatokat, mert a "legnagyobb internetes portál" büszke címe mellett már hónapok óta ot virít a "leglassúbb és legbizonytalanabb internetes portál" cím is!