Keresés

Részletes keresés

jomunkasember Creative Commons License 2003.11.11 0 0 12
T.szerk!

Az lenne a kérdésem, hogy terveznek-e lépéseket tenni annak érdekében, hogy valamit javuljon a fórumok sebessége?

Mikor várható pozitív irányu változás?

Alfred Creative Commons License 2003.11.10 0 0 11

Megint fos ez az egész.

Lassú mint az állat! Magyarország legnagyobb internetes fóruma... ja, meg a leglassúbb is!

Törölt nick Creative Commons License 2003.11.05 0 0 10
biztos tevekaraván viszi még a ping csomagjait is... én modemről már alig merek tasztalozásra vetemedni, mert teljesen reménytelen. Kb. annyira érdekes ez az egész, mint várni és nézni, hogyan szárad meg a friss olajfesték egy garázskapun..
Előzmény: Alfred (8)
Alfred Creative Commons License 2003.11.05 0 0 9
ÉS KIFEJEZETTEN INKORREKTNEK TARTOM, HOGY A Medián WebAudit REMEKÜL LEJÖN A FEJLÉCCEL EGYÜTT, A KEDVENCEKNÉL MÁR AKADOZIK, AZ SMSFAL-BAROMSÁG MÉG LECSOROG, AZTÁN VÉGE. ÉN MEG FRISSÍTGETEK, FRISSíTGETEK, VÁROM, HOGY VÉGRE A TOPIC IS LEJÖJJÖN, TI MEG LELKESEN SZÁMÍTJÁTOK FÖL A REKLÁMOZÓKNAK A BAROMI SOK "LETÖLTÉS" UTÁN A NEKTEK "JÁRÓ" DíJAT!
Alfred Creative Commons License 2003.11.05 0 0 8
...ÉS
14:57-RE BE IS ÉRT!

KÉT HOZZÁSZÓLÁST LEHET NEGYEDÓRÁNKÉNT, AZAZ ÓRÁNKÉNT NYOLC HOZZÁSZÓLÁS FELHASZNÁLÓNKÉNT.

2003. MAGYARORSZÁG, AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB INTERNETES FÓRUMA...

15:00...

Alfred Creative Commons License 2003.11.05 0 0 7
14:35-KOR KEZDTEM ELKÜLDENI AZ ELŐZŐ HOZZÁSZÓLÁSOMAT.
14:48-KOR ÉRT BE, ÉS
14:51-KOR SIKERÖLT ÚJRA LETÖLTŐDNIE A TOPICNAK.
14:53-KOR KÜLDÖM EZT EL...
Alfred Creative Commons License 2003.11.05 0 0 6
T. szerk!

FOS A FÓRUM!

DÖNTSÉTEK MÁR EL VÉGRE, HOGY EZ EGY INGYENES JÁTÉK, VAGY NEM. MERT HA REKLÁMOKAT KELL BÁMULNOM, AKKOR ELVÁROM, HOGY NE CSAK ÖTPERCENKÉNT REAGÁLJON A SZERVERETEK, HANEM FOLYAMATOSAN MŰKÖDJÖN, AKKOR IS, HA RAJTAM KÍVÜL MÉG VAN SZÁZ FELHASZNÁLÓ!

VEGYÉTEK LE A REKLÁMOKAT, LEGYEN INGYENES, ÉS AKKOR MAJD AZT MONDOM, "INGYÉR' AKARHATOK JOBBAT?"

ÜGYETLEN, AMATŐR, DILETTÁNS BANDA VAGYTOK!

SZERINTEM KÖZÉPISKOLÁS GYEREKEK SZÓRAKOZÁSBÓL HASZNÁLHATÓBB RENDSZERT KÉPESEK MŰKÖDTETNI.

Suprema Lex Creative Commons License 2003.10.07 0 0 4
egész mással vannak most elfoglalva. Pogromjuk van. :)
Előzmény: ZöPö (2)
ZöPö Creative Commons License 2003.10.07 0 0 3
És ez sem. )c:
Előzmény: Trancsír (1)
ZöPö Creative Commons License 2003.10.07 0 0 2
Úgy tűnik, az Indexnél ez senkit nem érdekel.
Előzmény: Alfred (0)
Trancsír Creative Commons License 2003.10.07 0 0 1
Sz@r szerver, fura moderák, rossz fórumszoft. Kell ennél több? :))
Előzmény: Alfred (0)
Alfred Creative Commons License 2003.10.07 0 0 0

Nosztalgikus negyedórákat töltök el egy-egy topic letöltődését várva. Valamikor, még a Nettó idejében kellett ennyit várakozni, lesve a 14,4-es modemen a kis piros diódát: jön? nem jön?.

Szerintetek nem kéne már valamit javítani a tempón?!

Kis ország, kis net, kis sebesség?
Merjünk kicsik lenni? Vállaljuk bátran balfaszságunkat?
Ezeknek ez is jó? Mint a spórolós buszvezetők: a varangyok le vannak szarva, ha sürgős majd gyalog mennek?

Kapjátok össze magatokat, mert a "legnagyobb internetes portál" büszke címe mellett már hónapok óta ot virít a "leglassúbb és legbizonytalanabb internetes portál" cím is!

Előzmény: Alfred (-)
Alfred Creative Commons License 2003.10.07 0 0 topiknyitó

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!