Keresés

Részletes keresés

petike23 Creative Commons License 2003.10.03 0 0 4
Az a sztori, hogy háromszor kaptam megbízási díjat, ezekből levonták a 40% SZJA előleget.
Mivel én csak a 20%-os sávba esek, ezért a különbözetet vissza szeretném igényelni.

A maradék 20%-ból szeretnék 60e Ft-ért venni valamit..

Üdv: Petike

Előzmény: Traubi (3)
Traubi Creative Commons License 2003.10.03 0 0 3
Ha levonják és emiatt van túlfizetése, akkor visszaigényelheti. A visszaigénylés intézménye végülis működik. Hogy mikor kapja meg az persze más kérdés, de idővel biztosan.

Viszont hogy mit akarsz venni, azt neked kell tudni petike, végülis magadnak veszed. Ha nagyon nincs ötleted akkor nézz meg egy terméklistát egy szerződött partnernél (vagy többnél) az hátha ad ötletet.

Előzmény: DrShan (1)
petike23 Creative Commons License 2003.10.03 0 0 2
Levont adóelőlegből ?
Előzmény: DrShan (1)
DrShan Creative Commons License 2003.10.03 0 0 1
A befizetett adódból nulla forintot kapsz vissza. Az apeh nem ilyen. Maximum kevesebbet kell fizetned majd.
Előzmény: petike23 (-)
DrShan Creative Commons License 2003.10.03 0 0 0
A befizetett adódból nulla forintot kapsz vissza. Az apeh nem ilyen. Maximum kevesebbet kell fizetned majd.
Előzmény: petike23 (-)
petike23 Creative Commons License 2003.10.03 0 0 topiknyitó
Sziasztok,

a következő "problémám" van:
egyetemi hallgató vagyok, de levontak már tőlem SZJA előleget is. (60e Ft felett).

Ha a Sulinet-akció keretében veszek valamit, akkor max. 60e Ft-ot visszakapok a befizetett adómból. Tehát érdemes venni valamit (bármit), elvégre ingyen van (illetve az adómból, ami az APEH-é lenne..)

Na most számítógépet nem akarok venni (a munkahelyemen van, otthonra nem kell), talán valami palmtopot, vagy digi fényképezőt.. Valamennyit még hozzátennék a 60e-hez, talán egy 20-ast.
Mit tanácsoltok, mit érdemes venni ?

Üdv: Petike

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!