Keresés

Részletes keresés

mégjobb Creative Commons License 2003.10.02 0 0 3
Itt az intézkedés!
Előzmény: waxxablaze (2)
waxxablaze Creative Commons License 2003.10.02 0 0 2
ha cigáűnytelep
ha nem
akkor is az önkormányzat feladata, hogy megoldja a helyzetet
szedesse fel velük (közmunkások)
Előzmény: mégjobb (1)
mégjobb Creative Commons License 2003.10.02 0 0 1
Az eredeti híradás:
"A Tüzér, Gerliczki, Károlyi, Csáki, Tarcsay utcán és térségében felhalmozott szemét elviselhetetlen bűzt áraszt, elhullott, bomló állattetemek jelentenek fertőzésveszélyt.

A gyerekek vas- és üveghulladék között turkálnak. A meggyújtott szemét égető, fojtó füstöt áraszt, a műveletlen földeken burjánzik a parlagfű. Az árnyékszékekben felhalmozódott ürüléket hosszú ideje nem szippantják, legyek rakják bele petéiket. Sok gyerek és felnőtt testén látható gyulladt, elfertőzött seb, amit az élősködő rovarok okoznak: csótány, bolha, tetű, szúnyog, légy.

Évek óta gondot jelent a rágcsálók – egerek, patkányok – kiirtása, kárt tesznek a falakban, bútorzatban, élelmiszerben. Az elszaporodott kóborkutyák csak súlyosbítjűák a helyzetet, ráadásul sok helyen állatot is tartanak, a lakások tőszomszédságában (illegálisan) disznót, lovat, szamarat, kecskét. Ez a terület egyébként Nyíregyháza keleti kapuja..."

Ez a hely nem szemétlerakó. Az itt lakók nem hordatják el a szemetüket és nem fizetnek semmilyen szolgáltatásért. Nevezzük nevén, ez egy cigánytelep. Halmozottan jelen van itt minden olyan probléma, ami velük kapcsolatos.

Előzmény: waxxablaze (-)
F. C. King Bastard Creative Commons License 2003.10.02 0 0 0

Meg az 0rszágban is...
waxxablaze Creative Commons License 2003.10.02 0 0 topiknyitó
1. jó lenne tudni, hogy illegális lerakó-e?
2. ha igen akkor az önkörmányzat feladata az intézkedés
3. ha nem illegális?
4. akkor is az önkormányzat (mint tulajdonos) a felelős-az üzemeltetővel együtt.

2003-10-01
Elviselhetetlen bűzt áraszt egy nyíregyházi lakótelep melletti szemétlerakó

2003-10-01 08:08
A Keleti lakótelep mellett felhalmozott szeméthegyeken bomló állattetemeket is találni, ezek komoly fertőzésveszélyt jelentenek az ott lakókra. A körzet védőnője és gyermekorvosa most a polgármesteri hivatalhoz fordult. Levele szerint a gyerekek vas- és üveghulladék között turkálnak, ráadásul a meggyújtott szemét égető, fojtó füstöt áraszt, a műveletlen földeken burjánzik a parlagfű.
Az árnyékszékekben felhalmozódott ürüléket hosszú ideje nem szippantják, legyek rakják bele petéiket. Sok gyerek és felnőtt testén látható gyulladt, elfertőzött seb, amit az élősködő rovarok okoznak: csótány, bolha, tetű, szúnyog, légy. Emellett óriási gondot jelentenek az egerek, patkányok, melyeket ilyen körülmények között lehetetlen kiirtani őket.

Ma.hu

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!