Az együttes soha nem fog ki menni a divatból, de már ők is 40 évesek és változik minden ahogy ők is az öltözködésük mostanában sokat finomodott az is jogos. Jó magam 26 leszek és rocker vagyok és az is maradok és kissé makacs is Rokkant vagyok mert az egészségem sem az igazi de ez nem akadálya annak ami vagyok.
Egy Rocker aki komolyan veszi az életét és a szitán átlátó nő aki öltözködésben stílust akar váltani hamarosan fog is az zenei ízlésének megfelelően, de meg fogom tenni, mert én ön magam akarok lenni és haj stílust is akarok váltani.
Kicsit ugy latom eltunt ez a topic, gondoltam kicsit felelesztem.
Szeretem a The Rasmus zenejet, es epp emiatt gondoltam erre hogy ajanlom zenekarunk a The Faces of Sarah koncertjet ami aprilis 26-an lesz Budapesten az Avalon Clubban. Itt egy kis invitalo hozza: http://youtube.com/watch?v=8I1H_othgFI
A musor: A Kárhozat Kertje: Doom-Gothic Fesztivál Garden of Eden Faces of Sarah (UK) Autumn Sentio Ergo Sum Athame Libra + after-party: Benny vs Niko
Oké, télleg eltűntek az utóbbi időben, de nem örökre. most dolgoznak az új albumon, márciusban kint is lesz, addig majd elleszünk. Sztem egy remek banda, én is találkoztam már velük és nagyon szimpik voltak, le is álltak a rajongókkal beszélgetni.sőt még poénkodtak is. jó arcok és a zenéjük is bejön.
Én egyszer találkoztam velük,rendes srácoknak tüntek,a sztárörült ismeröseim nem tudtak angolul igyhát én kértem autogramot,hogy öszinte legyek a zenéjüket nem ismerem,de egyáltalán nem zavarta öket,hogy nem lelkendeztem az se zavarta,hogy megmosolyogtam a többiek rajongását.
volt a holland TMF zenetévén vasárnap este Rasmus koncert teljes egészében, német felvétel volt.
iszonyat jól játszottak, Lauri meg egyszerűen hihetetlen jól énekel. bevállalta Funeral Songot is, ahol samplerről ment az Apocalyptica aláfestés, mindezt úgy 40-50 perc rokkolás után és hiba nélkül. kb 80-90 perces buli volt.
lehet fikázni ezt a bandát, csak nem érdemes. kurva jók, megérdemlik a sikert.
Szia Megatron. :) Már hiányoltalak. :) Nem értem rá. Más elfoglaltásgom volt. :) Jajj Te is már képeket kunyizol? Annyit elárulok h (nem ér szekálni!!!!) befejtettem szőkére a hajam. Semmi más változás nem volt.