1. Nem az ő ötlete. Csak ő vállalta, hogy előadja. (Ha ügyvéd, úgy már értem, hogyan képes ezt a baromságot rezzenéstelen arccal.)
2. A Fidesz azt jelentette ki, hogy "a párt vezetői és az Orbán-kormány Fidesz által jelölt miniszterei" közül senkinek nem volt kapcsolata "a K&H Bankkal vagy a K&H Equities brókercéggel". A Simon ezt nem cáfolta, mert nem is tudja cáfolni.
+1 Könnyű megcáfolnod valamit, amit rajtad kívül senki nem is állított.
Szerintem egész aranyos hétköznapi szemétkedés volt.... :)))
A Fidesz azt nem tudom, hogy konrétan kimondta-e, hogy semmi közük a K&Hjoz, még csak nim is látták a céget, de mindenestre elég rendese utaltak ilyesmire...
Simon meg mondott egy bizonyítható tényt, az meg más kérdés, hogy van áthallása a dolognak...
Ha valakinek nem tetszik (értsd, Fidesz) be lehet perelni hitelrontásért vagy ilyesmi.
Azért én nem tenném...
(Miskolci, ügyvéd, laposra verte Répássyt anno, de megjegyezném, hogy itt Miskolcon ha az MSZP a villamost indítja a választásokon, az is tuti nyerő. A következő jóval keményebb lesz.)
Agent
Akkor kb. a rendőrökkel együtt végezte az ELTE jogi karát és azon belül is az illemtan és modor szakot. Miért van az, hogy amikor egy ilyen kis MSZP-s gyalog megszólal az embernek az az érzése, hogy ez nem hogy iskolát nem látott, de valszeg kézzel eszi a tejbegrízt is, és a padlóra köpköd a parlamenben?
Aggódom. Tudja valaki, hogy a Citibank töröl-e a nyilvántartásából, ha már nem vagyok az adósuk? Nem készülök ugyan politikai pályára, de nem is tudom mi lesz, ha mégis ilyenre vetemedem, és valami ifjúlila lerántja erről a banki kapcsolatomról a leplet egy esetleges botrány idején.
Pláne kínos volna, ha meg kellene magyaráznom, hogy miért lett a hitelkamat 27.5%, amikor abban az időben létezett 34%-os is.
Ráadásul Édesanyám CETELEM kontóra vett mosógépet, az öcsémnek meg nem kellett befizetni az OTP-s kártya minimumösszegét, amikor megkötötte a szerződést. Alaposan benne lehetünk a slamasztikában, ha úgy alakul.
Azt cáfolta, amit soha senki nem is mondott. Meglehetősen kényelmes megoldás: ellenfelem szájába adok egy tételt, amelyet az nem állított, majd a magam által kreált állítást porrá cáfolom - és levonom a következtetést: az ellenfelem hazug.
Nem az hazug inkább, aki az ellenfelének olyan állítást tulajdonít, amilyet az soha nem hangoztatott?
Persze, csak a rosszindulat ott van, hogy az irodabérlés abszolut hatodrangú mellékszál, nem releváns információ a mostani botrányhoz, t.i. a K&H Brókercég sikkasztás-pénzmosás stb. -hoz.
Viszont mint bent van az újságban, egy mondaton belül a Fidesz neve és a K&H Bank neve, és ez elég hogy a lényeget átlátni képtelen prolitömegeket hazug módon beoltsa: "lám-lám a Fidesznek is köze van hozzá..."
Miért nem sorolják fel azt a több százezer embert akinek folyószámlája stb. van a K&H Banknál, mivel ők is kapcsolatban állnak vele.
Egyébként pedig bérbeadó joga megállapítani a bérleti díjat, vajon a kurva Fidesznek (bérlő) föl kellett volna srófolni ?
Erős János titkos Fideszes kapcsolatai...
Dehát ez egy baromság, nem érzed ?
Simon Gábor ügyvéd, tehát van egy jogi diplomája.
Alulképzettség kilőve.
Kis mondatmagyarázat:
Fidesz állítja hogy semmi közük a KHhoz, nem is hallottak róluk, nemhogy kapcsolatban álltak volna üzletileg.
Simon állítása: hazudtak (most kiemelhetném bolddal meg nagybetű, de minek), ugyanis meglehetősen nevetséges összegért béreltek a KHtól irodát. (Mondjuk a nevetséges összeget most felejtsük el, ebben a szövegben nem az a lényeg).
Újságíró kérdez valamit, Simon közli, hogy a kérdésre nem válaszol.
Amit akart elmondta, a dolgot továbbfűzni nem akarta.
Tehát akkor összefoglalva.
Simon megcáfolta a Fidesz egy állítását egy egyszerű ténnyel, amit bizonyítani is tud.
SZ.SZ.B.S.G. (Szegény Szerencsétlen Barom Simon Gábor).
Amikor ilyen szánalmas fontoskodó hasznavehetetleneket küldenek csatasorba akkor már nagy baj van. Ideértve Újhelyit meg a szórólapozókat is.
A komcsi fővezérek már meg se mernek szólalni mer' minden félmondatukra rá lehet bizonyítani hogy hazugok és korruptak. Mint minden kommunista.
Most az ilyen cserepados Simon Gábor féléket tuszokolják előre, és ez engem arra emlékeztet mint amikor '45-ben Hitler a 15 éves gyerekekkel meg az öregekkel akarta megvédeni Berlint.
Nagyon nagy a baj, és közel a vég! Csak imádkozni tovább.
Nézd szerintem azt kivánta bizonyítani, hogy "benne lehet" és ezért kell VIZSGÁLNI...nem azt, hogy "benne van".
Miért, Te hogy látod: biztos vagy benne, hogy semmi, de semmi kapcsolat? Én nem tudom, azt mondom, hogy - mivel ez a bróker ügy kormányzatokon átívelő - meg kell vizsgálni a FIDESZ-t is, meg az MSZP-t is.
Csakhogy azt a "ténynek látszó dolgot" Simon nem csak úgy mondta, hanem azzal kívánta bizonyíani: a Fidesz benne van a K&H brókerbotrányban. Kézenfekvő a kérdés, hogy mi köze ennek ahhoz? Na, erre viszont nem válaszol? Mint ahogy arra sem, hogy életszerűnek tartja-e, hogy "Medgyessy Péter nagyon jó barátja" a Fideszt szponzorálja. Pedig nem azt kérdezték, mit tud erről - csak a véleményét. (Lehet, hogy azt meg előbb meg kell kérdeznie Kovács Lászlótól?)
Mert ugye:
-mond egy ténynek látszó dolgot.
-erre riporter megkérdi, hogy OK, de mi köze emennek amahoz.
-erre mondja, hogy "nem válaszolok"
Pedig valójában ugye mondhatná, hogy a dolgok jelen állása szerint a jó rossebb se tudja, hogy van-e köze és mi (mert hogy ugye ez a dolgok reális állása budapesti idő szerint), pünkt erre vagyok kiváncsi.
Persze mondhatná azt is, hogy "ó, hát tutin semmi". Akkor jogos kérdés a "honnan tudja, ott volt?" vagy azt is, hogy "igen a FIDESZ akkor lopott 2 talyiga közpénzt", amire meg mondhatja bárki, hogy akkor tessen tételesen bizonyítani...
Na, akkor éppen most ki diszkriminált volna, kit, és mivel?
Aladár
Ezeket az MSZP képzi egy speciális edzőtáborban ilyen Újhelyi félékkel, feltételek: arrogancia, modorhiány, nyomulás, pimaszság, cinikus vihogás, és ha nem muszáj semmi felsőfokú végzettség ellenben a spanyolviasz és a piramisok feltalálása azaz nyalása komoly tantárgyként szerepelhet a felkészítésükben. Kell még : vastag bőr, vékony tárgyi tudás, és semmi meghátrálás a tények súlyától. Nahát ilyen a mi kis Simon Gabcink