Keresés

Részletes keresés

babuj Creative Commons License 2004.12.31 0 0 163

Egy kutya gondolatai

Ha imádkozni tudnék ezt kérném .

-Uram a Mindenség teremtője,add hogy a gazdám legyen olyan hü minden emberhez mint én vagyok hozzá .

-Add hogy ragaszkodjon családjához,barátaihoz amint én teszem .

-Add hogy becsülettel vigyázzon mindenre amit rá biztál ,ugy ahogy én teszem .

-Legyen mindig őszinte a mosoly mint az éncsaholásom .

-Legyen olyan türelme mint az enyém amikor kivárom érkezését .

-Őrizd meg kedvét mint az én fiatalaos futkározásomat .

-Uram a mindenség teremtője,add hogy amint én kutya maradok maradjon Ő is meg mindig embernek .

Szeretettel üdvözlök Mindenkit és nagyon Boldog uj esztendőt kivánok .

Előzmény: Tibbe (162)
Tibbe Creative Commons License 2004.12.23 0 0 162
hoppaaa Creative Commons License 2004.12.09 0 0 161
Ne ébreszd fel, álmodik :)))
Előzmény: KAAEL (148)
KAAEL Creative Commons License 2004.12.08 0 0 160

Balazs-melegitokeszulek :)

Tibbe Creative Commons License 2004.12.04 0 0 159
KAAEL Creative Commons License 2004.11.25 0 0 158
És meg is kapja, vagy csak követeli??? Jó lábmeleg1tõ lehet :)
Előzmény: Chantal76 (156)
Tibbe Creative Commons License 2004.11.19 0 0 157
..
Chantal76 Creative Commons License 2004.07.30 0 0 156

Ágyat követelő kutya...  felülnézetben ....:-))

babuj Creative Commons License 2004.07.27 0 0 155
Daisy a párnatündér
Tibbe Creative Commons License 2004.07.21 0 0 154
BendiBendi már benn
Tibbe Creative Commons License 2004.07.19 0 0 153

Titkon hármat szeretnél belőle?:-))))))

Előzmény: babuj (152)
babuj Creative Commons License 2004.07.18 0 0 152

Sziasztok

Ő az én Daisym!

Tibbe Creative Commons License 2004.07.14 0 0 151
k
KAAEL Creative Commons License 2004.07.05 0 0 150

Nem feltétlenül az ágy "mellett". Inkább rajta. Vagy benne :)))

Mostanság sokat vagyok itthon, úgyhogy meg tudtam figyelni, hogy mivel van egész nap elfoglalva. Alszik. Vizsgaidőszakom volt, sokat tanultam a kanapén. Mellém heveredett és egész napokat átszunyálja. Éjjel meg mászkál. Föl az ágyra, le az ágyról, vizet iszik, figyeli a kinti kutyaugatásokat. A lakásban nem szabad ugatnia, ha erre támad kedve ki kell rohannia a kertbe. Ezt viszont éjszakára nem vezettük be, úgyhogy ilyenkor csöndben morog, fel sem ébredünk rá. Eddig még szinte mindig igényelte az emberi társaságot, az nagyon ritkán fordul elő vele, hogy egyedül elvonulna valahová. Kicsit embernek hiszi magát. Mi meg hagyjuk. :) Azé' van, családtag!

Előzmény: moldvang (149)
moldvang Creative Commons License 2004.07.05 0 0 149

Tényleg elgondolkoztam  a dolgon a kutyuskák is szeretik a társaságot, úgyebár mindig ott serte pertélnek az ember körül és végeredményben falka állatok. Ezért a nap minden szakában szeretnek a"falka" közelében lenni. Az éjszakák meg tényleg olyan jók, mikor ott alszik mellettünk az ágy mellett.

KAAEL Creative Commons License 2004.07.04 0 0 148
Az a vicces, hogy bár az én spanim is imád velünk aludni, ilyen melegben mégis inkább félrevonul a padlón egy hűsebb sarokba. Elalszik, és utána álmában nem tudom, hogy mit csinál, de jár mind a négy lába és csukott szájjal ugat. Valamikor alig tudom felébreszteni,  hogy megnyugtassam. Reggel viszont a szokott helyén, a lábunknál ébred.
Tibbe Creative Commons License 2004.07.04 0 0 147
:-))
Igen, én is álmomban beszélgetek a kutyáimmal!
Állitólag néha egészen hangosan!:-)
Előzmény: babuj (146)
babuj Creative Commons License 2004.07.04 0 0 146

Sziasztok!

Nagyon örülök hogy rátok találtam.Nekem is van egy imádott kutyikám ,már 9 éves.Daisy a neve.

Kizárólag csak ágyban tud aludni ,lehetőleg párnán.És abszolut nem zavarja ha én nem férek el.Valóban a legjobb érzés amikor hozzám bujik és a fülembe szuszákol.Nagyo elvan kényeztetve,éjjelente 2xfelébreszt és csak engem a családból.Valami szertartás vagy mi lehet ez nála,mert éjjel csak a fejemnél hajlandó feljönni az ágyra de mivel nem akar rámlépni főlkelt.

Évek alatt olyan rutinos lettem hogy nem ébredek már fől,alva felülök (ezt a párom leste ki) a kutyám ugrik a párnámra,én visszafekszem és alszunk tovább.

moldvang Creative Commons License 2004.07.01 0 0 145

Szia!

Örülök, hogy Te is nj-os vagy mondjuk mellette a kedvenc fajtám még a kuvasz.

Olyan 15 éven keresztül lovagoltam hobbi szinten, aztán sok minden miatt abba hagytam. Majd mikor lesz lehetőségem, hogy olyan helyen lakom ahol engedélyezik a ló tartást akkor természetessen saját pacik lesznek.

Előzmény: Caryna (142)
Tibbe Creative Commons License 2004.06.26 0 0 144
:-))
Előzmény: zsuzsa (143)
zsuzsa Creative Commons License 2004.06.25 0 0 143
Én annyira nem bánom, ha esik, pláne nem bánom ha havazik. A havanese-eim szőrét sokat kell ( kellene-csak lusta vagyok ) fésülni és az esőviztől lágyabb lesz. Igaz, olajos-mocskos-sáros helyre nem viszem, mert ott a pocsolya is nagyon mocskos. De pl a Népszigeten vagy a Hajógyáriszigeten kimondottan szeretnek disznólkodni pocsolyában, Dunában , vizes füben és jót tezs a szőrüknek.
Ma délután kimondottan üröltem, hogy megáztak, a nagyját letöröltem lábmosás után törölközővel és nemsokára megfésülöm őket.

Igaz, a szobacirkálók közt ők még a leginkább strapabiróbb, gondolom egy yorkshire vagy máltai pláne egy meztelenkutya nem sétáltatható esőben.

Előzmény: Caryna (140)
Caryna Creative Commons License 2004.06.25 0 0 142
köszi a választ!
nekem is németj-om van.Lovatok is va,vagy azt csak pl-nak irtad?
Előzmény: moldvang (141)
moldvang Creative Commons License 2004.06.25 0 0 141
Szia-sztok!
Mi kertes házban lakunk a Blökinek kennelje abban házacskája van, de pici kora óta bent lakik a szobámban. Decemberben egy kis nj-t csak nem tesz ki az ember. A kiszoktatás áprilisban nem ment éjjel-nappal üvöltés-sírás az ablak alatt nem birtuk inkább beengedtük -ennek 15 éve.
Sétálni naponta 5* visszük a kertben nagyon ritkán végzi a dolgát. Esős időben esőtakarót teszek rá (kék színű fiú kutyám van)Mivel a lovaknak is van, hát csináltam a Blökinek is nem egy IQ teszt a mellkasánál és a hasánál van rögzítve. Viszont a tapancsát és a lábát megkell törölni, erre direkt rendszeresítve van a törlö eszköz. Viszont, ha ne adj Isten utközben kap el az eső akkor marad a letörlés és hajszárítóval szárítás még jó, hogy nem fél tőle.
Előzmény: Caryna (140)
Caryna Creative Commons License 2004.06.25 0 0 140
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni,hogy ha egy kutya lakásban lakik,és kint szakad az eső,ugye lekell vinni sétálni,de amikor vissza kerül a házba mit csináltok vele?Hogyan szárítjátok meg?Vagy csak simán bemegy,mindent összesároz,és ha megszárad marad a felmosás?
amber Creative Commons License 2004.06.25 0 0 139
Sziasztok!:)

Orulok, hogy nem csak en allok igy az alvas kerdessel:)

Nekem 1 pulim es egy cicusom van. Szal harman vagyunk az agyban:) A kutty a labamra heveredik, a cica meg a kutya melle simul es dorombol neki:)
Szamomra ez a bekes, nyugodt alvas titka:))
Ott szuszognak mellettem, a kis pulcsikanak pesze mindig kozelebb kell lennie hozzam mint a cicusnak, kulonben osszedol a haz;P

Előzmény: hoppaaa (137)
KAAEL Creative Commons License 2004.06.25 0 0 138
Remélem, hogy úgy lesz Neked is, ahogy szeretnéd. Amikor én a spanit beszereztem, nagyon el voltam keseredve, addigi életem mélypontján voltam, magánéleti válságban, depresszióban és a többi. Kellett Valaki aki megvigasztal. Amikor már kezdtem jobban érezni magam és a dolgaim is kezdtek jobbra fordulni, akkor sem felejtettem el a kutynak, hogy mit is köszönhetek neki. Talán azért van a kelleténél egy kicsit jobban elkapatva.
A meglepetés akkor ért, amikor rájöttem, hogy a "ranglétrán" mekkorát estem: először én voltam a "főnök", ma már a férjem az "isten"... :)
Viszont az az érzés leirhatatlan, amikor lefekszünk és a hátamon végigsimul egy meleg, szőrös, elégedetten szuszogó, majd horkoló egyed.
(mindkét oldalamon) :))))
Előzmény: bogyogabi (136)
hoppaaa Creative Commons License 2004.06.18 0 0 137
Én pl. egyenesen imádom, amikor a kis drága (fél éves mala) sutty a párnámra a fejem fölé, és a pofiját a nyakamra hajtja, és szuszizik a fülembe. Ez cca 5-15 perc, aztán megy újra a dolgára :))
Azt már nem annyira szeretem, amikor holt vizesen csinálja mindezt.... :D
Előzmény: bogyogabi (136)
bogyogabi Creative Commons License 2004.06.17 0 0 136
Szia!
Én is így vagyok, csak még a felsorolás elején tartok. :( Lolával ketten vagyunk az ágyban, de remélem hamarosan a Te "sorsodra" jutok!!!
Előzmény: KAAEL (135)
KAAEL Creative Commons License 2004.06.17 0 0 135
Először voltam én egyedül az ágyban (rossz volt), aztán lettünk ketten a kutyával (szintén spániel), aztán meg hárman, amikor a párom lett. Rövidesen négyen leszünk, kezd az ágyunk kissé szűkös lenni ... :)
bogyogabi Creative Commons License 2004.06.17 0 0 134
Sziasztok!
Nekem egy spanim van, akit én "rontottam" el ágy kérdésben. Ugyanis pici korában (most egy éves)volt neki egy kosara amit imádott, éppen ezért eszébe se jutott felkéredzkedni az ágyamba. Egyszer viszont megtörtént, hogy álmában elkezdett vonyítani(képzeljetek el egy spániel babát oldalt fekve, kosárból kilógó fejjel, csücsörítő szájjal vonyítani-isteni látvány volt:) ), így megsajnáltam, hogy biztos rosszat álmodik, és felvettem magamhoz az ágyba. Na, onnantól kezdve alszik az ágyamban.:)
Viszont amióta a kosarát kinőtte, kapott egy fotelt puha pléddel az ágyam mellett. Így bevezette azt a taktikát, hogy amikor lefekszem, ő legömbölyödik a lábamhoz, és ha álmomban elkezdek mozgolódni, ő azonnal átpattan hang nélkül a fotelba, és ott alszik tovább. Viszont reggel mindig arra nyitom ki a szemem, hogy velem szembe szétterülve pislog egy kutty csendben, és várja, hogy megmozduljak. Ahogy megmozdulok, beindul a reggeli sürgetés .... :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!