Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

badboy1976 Creative Commons License 2025.05.21 0 0 227

Szeretném minden vásárló figyelmét felhívni, hogy aki a Media Markt- ban vásárol, az ország bármelyik részén ,semmi féle képpen ne kössön garancia+ biztosítást!! Bármilyen értékű tárgyról is legyen szó. A biztosítást az ALFA VIENNA INSURANCE GROUP biztosító végzi.Bármi is legyen a baj, fizetni nem fog!!! Ha videófelvétel is van a gép vagy bármi hibás működéséről, akkor sem fizet.Inkább javíttat havonta többször egy MARSH Kft nevű céggel aki hitvány ,silány munkát végez! Én két hónapja csak várom, hogy valami történjen az ügyemben..de semmi, csak az elutasítások! Ha meg akarod kímélni magad pár stresszes héttől, hónaptól akkor ne köss biztosítást inkább tedd el a pénzt és javíttasd magad a készüléket!!Hidd el jól jársz ha megfogadod a tanácsomat!

europass24 Creative Commons License 2025.02.15 0 0 226

új autóval koccantál? 

fekete lyuk a logikájuk néha... és ha a vétkes bejelentette a kárigényét akkor neki fizetnek...

Előzmény: vörös59 (225)
vörös59 Creative Commons License 2025.02.15 0 0 225

Dec. 23-n zsúfolt áruház parkolójából lassú kitolatáskor, a közben mögöttem megállt autó jobb első ajtajával koccantam,"Érintőlegesen". A sértett autóján letakarítás után csak egy fényezési hiba volt látható.

horpadás nem.  Az Allianz biztosító 535ezer ft-t fizetett, ajtócserére hivatkozva. Van amikor  a tényleges kárt sem fizetik ki, máskor vígan fizetnek százezreket. Az én autómon semmi sem látszott, az utasom észre sem vette a koccanást. Érti ezt valaki?

Airbag. Creative Commons License 2024.12.26 0 1 224

Igen,a te biztosításod fogja állni..

illetve ha magadtál korhatárt,és  az alatti a tesod,akkor meg nem fog fizetni semmit..

Előzmény: MiciLACKO#46 (223)
MiciLACKO#46 Creative Commons License 2024.12.26 0 0 223

KGFB-s kérdésem lenne.

van egy autóm érvényes biztosítással. ha ezt kölcsönadom tesómnak aki balesetet okoz, akkor az én bonuszom ugrik még akkor is ha nem én vezettem? ez a sztenderd?

tesomnak nincs autoja, kgfb-je

fatos Creative Commons License 2024.12.18 0 0 222

MAPFRE károsultak Ide!!

Már az MNB előtt az ügy. Gránit Platinum prémium kártyához tartozó utasbiztosítás szerződésben rögzített kártérítését próbálja

lenyelni a biztosító egy külföldön történt fogászati baleset 80.000HUF számláját vonakodik kifizetni holott a fogászati térítés limitje 150.000.

Az MNB eljáráson túl mit javasoltok?

Tündetrix Creative Commons License 2024.12.17 0 1 221

Üdv! Az Allianz biztosító felháborító hozzá nem értéséről szeretnék szót ejteni. Azért nem tudok új kötelező biztosítást kötni, mert az Allianz nem képes a bónusz fokozatot lekérdezhetően feltölteni a kárnyilvántartó rendszerbe. A probléma azonnal jelezve lett, de több mint 10 nap alatt sem képesek kijavítani a hibát. Hasonló esetekről hallottam, egyesek szerint direkt csinálják.

sip70 Creative Commons License 2023.08.08 0 1 220

Az antagonisztikus  (kibékíthetelen) ellentét magyarázata, hogy a biztosítók általában részvénytársasági formában működnek. És hiába magyarázzák azt, hogy ők nyereséges befektetésekből, viszontbiztosításokkal és hasonló pénzügyi manőverekkel kigazdálkodják a kártérítéseket, (és még saját hasznukat is) a valóságban csak a részvényeseknek akarnak megfelelni, a minél nagyobb profittal. Az ügyfelektől minél több díjat beszedni és minél kevesebb kártérítést kifizetni ezt a valóságos működési elvük. Kerülni kell őket! 

Előzmény: Törölt nick (185)
Andrav33 Creative Commons License 2023.07.11 0 1 219

Az Allianz egy nulla. Platina biztositassal sem fizetnek egy forintot sem kesett csomagert, valami indokot mindig kitalalnak. Ingyenelo parazita tarsasag.

-Smiley- Creative Commons License 2022.09.16 0 0 218

Olvass utána, az Állami biztosító AB AEGON lett, mely jelenleg AEGONként működik. Viszont tavaly eladták az Aegont úgyhogy lehet jobb lett.

Allianzal nincs rossz tapasztalatom eddig. 

Előzmény: Rumcice (217)
Rumcice Creative Commons License 2022.08.25 0 0 217

Az Allianz Hungária kb. Rákosi Mátyás idejéből maradt itt az Állami Biztosítóról átnevezve. Olyan is.

Előzmény: Badar Gabriella (214)
Rumcice Creative Commons License 2022.08.25 0 0 216

Ezt részletezd kérlek. Ez így nem kerek.

Előzmény: Kisterepjaro (215)
Kisterepjaro Creative Commons License 2022.08.25 -1 1 215

Generali sem különb. Sokkal jobb, ha nem kötünk biztosítást, amit a biztosításra költünk inkább tegyük félre és abból fedezzük ha gond van. Generali felelősség biztosítás: 

Nekem okoztak kárt. A faszi elismerte a felelősséget. Milliós kárt okozott nekem, de a Generali ebből 30ezer forintot terített. Mindent kitalált miért nem kell fizetnie. Ment a panasz az mnb-nek.  

Pffujjj az összes biztosítóra. 

Nekem nincs már semmilyen biztosításom ( kivéve a kötelező), mindent felmondtam és soha nem is lesz. Ha biztosító merészel hívni azonnal racsapom a telefont vagy elküldöm a *****-ba. 

A biztosítóktól nagyobb szélhámos banda a földön nincs.

Badar Gabriella Creative Commons License 2022.03.18 0 0 214

Üdvözlöm ! 
Senkinek nem ajánlom az Alianz Hungaria KFT biztosítót, abszolút  nem ügyfélközpontú. A biztosító részéről a  lényeg, hogy  le legyen dokumentálva minden, papíron rendben legyen. Az ügyfél elégedettsége egyáltalán nem érdekli. Sajnos nem  minőségi munkát vállaló autószerekkel van kapcsolatban, de ez a biztosítót ez a legkevebbé sem érdekli. A leggyengébb kontárokhoz is nevét adja , utána az ügyfélre mutogat , hogy Ő választotta magára vessen ! Így járt ! Röviden ennyi. Felelősséget közvetve sem érez a szerződéses partnereivel szemben és az elvégzett munka minősége abszolút nem érdekli.

Passzív befektető Creative Commons License 2022.03.11 0 0 213

Tegyél bejelentést az MNB Pénzügyi Felügyeletnél ha ilyen szemét az Allianz!

Előzmény: never.jr (181)
Törölt nick Creative Commons License 2021.10.18 0 0 212

Fuj

Törölt nick Creative Commons License 2021.10.18 0 0 211

Alianz menj a pokolba.

Törölt nick Creative Commons License 2021.10.18 0 0 210

Majdnem kétszer fizettünk.

Előzmény: Törölt nick (209)
Törölt nick Creative Commons License 2021.10.18 0 0 209

Mi is kaptunk.

Előzmény: Zrupkó Norbert (208)
Zrupkó Norbert Creative Commons License 2021.09.01 0 1 208

Tiszteletlen allianz "pénznyelő biztosító"!
Nem süllyednek el szégyenükben, hogy egyoldalúan küldenek ki utólagos fizetési felszólításokat a Kgfb ügyfeleiknek? (csak a szűkebb családi körömben 3 eset is előfordult mostanában) Normálisak önök???

Törölt nick Creative Commons License 2021.08.06 -1 0 206

Mindig trükköznek a biztositok. Erkölcstelen banda.

Előzmény: Törölt nick (201)
Törölt nick Creative Commons License 2021.06.20 0 1 201

Az egyik legrosszabb helyzet (már persze a másik fél hiányzó kgfb-je után), ha ugyanannál a biztosítónál van mindkét fél kgfb-je. Ekkor tuti elkezdenek trükközni, kibúvókat keresni, kármegosztás, egyebek, lényeg, hogy a végén minél kevesebbet kelljen kifizetniük. Ha nem te vagy a hibás és neked nagyobb a károd jóval, nagy esélyed van rá, hogy a végén rosszabbul jársz, mint ha két különböző biztosítónál lennétek.

Törölt nick Creative Commons License 2021.06.20 -1 1 200

A biztositokkal.

Előzmény: Törölt nick (199)
Törölt nick Creative Commons License 2021.06.20 -1 0 199

Én csak minimális kapcsolatban vagyok ezekkel.

Törölt nick Creative Commons License 2021.06.13 0 1 198

Ismerős szitu

Előzmény: Törölt nick (196)
Törölt nick Creative Commons License 2021.06.13 0 0 197

Igeeen

Előzmény: Törölt nick (196)
Törölt nick Creative Commons License 2021.06.13 0 0 196

Nálunk is kint volt a kárszakértő 80 eret állapitott meg de csak 50 ezret fizettek ki

Törölt nick Creative Commons License 2021.06.11 0 0 195

Utálatos mind

Előzmény: Törölt nick (194)
Törölt nick Creative Commons License 2021.06.10 0 0 194

Pontosan

Előzmény: Törölt nick (193)
Törölt nick Creative Commons License 2021.06.10 0 1 193

Ahol tehetik megtagadják a fizetést

Előzmény: Törölt nick (191)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!