Sziasztok mamik! Babakocsi vasarlas elott allunk, egy kis segitsegre lenne szuksegem, ismeri valaki a Hauck eagle 4s mpdellt? Milyenek a tapasztalataitok?Egy konnyu, praktikus megis kenyelmes, stabil kocsit keresek...A Hauck csak 6.9 kg, de bizonytalan vagyok a nagyon kicsi kerek miatt, valyon nem erzodik benne minden kis gödör?
Milyen babakocsit érdemes vásárolni? Mindenképp a Pepitán fent lévő babakocsik közül szeretnénk választani: https://pepita.hu/babakocsik-c1207
Segítene olyan valaki, akinek van tapasztalata? Nem is a márka érdekel főleg, hanem a használhatóság egy nagyvárosban. Tömegközlekedés, autós utazás, kényelmes sétálás...
Nem tudom aktív-e még a topik, de úgy gondoltam, pozitív személyes tapasztalatomat megosztom Veletek! :)
Pár hete az interneten megtaláltam a Bébibogyó babakocsi oldalt, ahol a Dada Paradiso márkát forgalmazzák.
Mint a legtöbb nő... :) én is szín alapján próbáltam megtalálni a legjobb babakocsit, mely ennek az oldalnak köszönhetően sikerült is. A Galileo kocsit választottam és egyáltalán nem bántam meg. Nagyon könnyű vele közlekedni és látványa sem utolsó, szóval én csak ajánlani tudom őket! :)
Babakocsi vásárlás előtt állok és S.O.S.-be kérek segítséget tőletek.Szerintetek az Adbor bartelino surerb vagy a bebetto luca kocsit válasszam? Mindkettő mosz akciós gyorsan kell döntenem.köszi előre is.
Sziasztok, nézzetek körbe az oldalunkon, nagyon jó minőségű, többfunkciójú, kedvező árú babakocsikat, és egyéb gyermek - és ápolási eszközöket kínálunk:
Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék. A peg perego veneziank hátsó kerekei kezdenek meghalni ezért úk kocsi után kell néznünk. Milyen márkát típust tudtok javasolni ami a következő feltételeknek megfelel: nagyobb kerekek, átfordíthstó tolókavr vagy 2 irányból felrakható sportrész, vizszintesig vagy majdnem vizszintesig donthető. Vagy esetleg valami megpldás a venezia kerék gond megoldásra Debrecenben? Előre is kőszi a segítséget!
Fél évet használt Concord Fusion garanciás, Brendonban vásárolt babakocsi esővédőjével, ajándék concord pelustáskával, újszerű állapotban eladó! beépített lábzsákos!
Sziasztok! Eladó egy Stokke Xplory V2 türkiz színben, nagyon szép állapotban (kisfiunk leginkább hordozott baba még 15 kilósan is:), így megkímélt állapotban maradt a babakocsi.)
Mózes+Sport résszel együtt eladó, az alábbi tartozékokkal: