Keresés

Részletes keresés

Futuristech Creative Commons License 2017.05.26 0 0 733
Edmond Dantes Creative Commons License 2014.11.13 0 0 732

MOM - Károly Józsi

Hegyvidék - Gál Józsi

Előzmény: elmira.k (731)
elmira.k Creative Commons License 2014.11.11 0 0 731

A KNRDY tényleg baromi jó, de mi is csak ünnepnapokon engedhetjük meg magunknak. Viszont a férjem nagyon szereti a marhasteaket, úgyhogy azon gondolkozom, hogy otthon is megpróbálok készíteni. Nem tudjátok hol lehet jó húst kapni hozzá? A Húspontnál láttam egyenlőre. Valakinek van valami tapasztalata vele kapcsolatban?

cheeesemaniac Creative Commons License 2013.09.04 0 0 727

Érdekes.
Életem eddigi legjobb rib eye steak-jét (12 oz dry aged) Rapid City-ben (SD) ettem egy szálloda éttermében kb. 1 hete.
Nem gondoltam volna. Két nap alatt 2x ettem ott és egyik jobb volt mint a másik. Eddig egy utah-i világvégi kis steakhouse vitte a prímet egy 16 oz méretű nem dry aged alkotással. De ez most olyan volt, hogy mikor elvették előlem az üres tányért még annyira a hatása alatt voltam, hogy a következőt mondtam SZÓ SZERINT: "Nagyon szépen köszönöm!" Észre sem vettem, feleségem, nevetve mondta "tudod mit mondtál?" persze, megköszöntem "Na jó de hogy?"
Na szóval jó volt. :)

Edmond Dantes Creative Commons License 2013.06.08 0 0 726
bone in ribeye
Előzmény: mazyke (725)
mazyke Creative Commons License 2013.06.05 0 0 725

Sziasztok!

A kaloriak ezen a napon nem szamitanak:-))))Egyebkent imadok enni,szerencsemre meg viszonylag nem is latszik rajtam:-)))

Ma  sikerult a google kepkeresojeben talalnom egy etlepot a KNRDY-bol.

Haat mit mondjak,tenyleg iszonyat draga,ugyhogy mostmar egyre jobban izgulok,hogy finom legyen minden.

Hozzateszem en nem igazan szeretem a steaket,de mondjuk egy hamburgert szivesen eszek majd.

Te melyik steaket szereted a legjobban?

Udv:Edit

Előzmény: Edmond Dantes (724)
Edmond Dantes Creative Commons License 2013.06.04 0 0 724

Kíváncsian várom a beszámolód, minkét helyről. Izgalmas nap, a két hely közti séta nem lesz elegendő ledolgozni a felhalmozott kalóriákat. ;)

Előzmény: mazyke (723)
mazyke Creative Commons License 2013.06.04 0 0 723

Sziasztok!

Nagyon koszonom a valaszokat,tapasztalatokat!!

Lefoglaltam egy asztalta KNRDY-be.

Remelem jol valasztottam.

Az ebedelni az Onyxban fogunk,ugyhogy remelem jo kis nap lesz:-))

Mar nagyon varom,mert mindez meglepetes a ferjemnek:-)))

Udv:Edit

Előzmény: Edmond Dantes (722)
Edmond Dantes Creative Commons License 2013.05.29 0 0 722
http://www.foodspotting.com/places/605701-knrdy-budapest/latest

csak a régi helyen voltam a Prime-ban. KNRDY top. Árban is. Clam chowder finom.
Előzmény: Hepci (720)
Amerigo61 Creative Commons License 2013.05.29 0 0 721

Azt nem tudom, hogy milyen a konyhájuk, viszont az ételfotós profi a javából:

http://www.primesteakhouse.hu/

Hepci Creative Commons License 2013.05.26 0 0 720

A Prme és a KoNRáDY meghaladja a Pampas szintjét?

Ennék jó sztéket, de csak olyan helyen, ahol van jó leves és desszert is (ezekben a Pampas nem remekel).

Előzmény: Edmond Dantes (719)
Edmond Dantes Creative Commons License 2013.05.25 0 0 719
Előzmény: mazyke (710)
Edmond Dantes Creative Commons License 2013.05.16 0 0 718

Jó.

Amerigo61 Creative Commons License 2013.05.12 0 0 717

Meglepne, ha az érdi (Branco) lenne az egyetlen autentikus, de a konyhájuk tényleg jó. Tekintélyes méretű adagok vannak, de egy átlagos étvágyú férfiember azért megbirkózik vele. Az áraik elég magasak, de a bélszín nem olcsó mulatság. A kedvencem a pikáns-fűszeres raguval töltött ördöglángos :-) 

Előzmény: Törölt nick (712)
Master of Blade Creative Commons License 2013.05.12 0 0 716

Az alább leírtak  igazak  a hentesekre  is ..... sajnos.
A  Józsinál  korábban  állandó  vevő  voltam, majd  pedig  jó magyar  szokás  szerint  elkezdtek  becsúszni  minőségi  problémás

húsok ....  most már  kapcsolatot  tartok  több bolttal ...ha  tudja  az  ember, mikor   van  szállítás,  megbeszélem   velük  

és  van friss  hús,  amivel  már  azt  csinál  az ember , amit  akar.

Pácolás:  ha  jó húst  vesz  az  ember,  felesleges.  Szerintem.

MoB 

Master of Blade Creative Commons License 2013.05.12 0 0 715

bassz.s  

Írtam egy  hosszú  posztot, elszállt  az  index áldásos  tevékenysége  révén .....

Vámház körút  általam nem javasolt,  sajnos  az  utóbbi  3-4  évben  a  látogatásból   max.  egyharmad  fogható fel  elfogadhatónak.

Nem  reagálnak a web  oldlaujon  a  problémákra.

A  személyzet  olyan jól van kiképezve,  hogy   a  pontatlanul  sütött  húst  képesek  felajánlani  visszavinni  sütni ....azt a húst, amit  megsütöttek,

pihentettek, és már  megvágtam .....

A  Bajcsy  21.-ben voltam,  ritka  esetek  egyike, amikor nem én fizettem ,  wagyu  -t választtam  és  jó volt, d e  drága.

A  Fehér  B. ma  prime  néven  fut,  ott  nem voltam  régen,  nem tudom, mit  adnak..

De  sajnos  ma  Budapesten  nem lehet  nyugodt  szívvel  ajánlani,  ahol  biztosra mennél......

MoB 

mazyke Creative Commons License 2013.05.06 0 0 714

:-))

mazyke Creative Commons License 2013.05.01 0 0 713

Koszi!

Megprobalok rakeresni.

Ha esetleg meg valakinek valami otlete van szivesen fogadom!!!!

Előzmény: Törölt nick (712)
Törölt nick Creative Commons License 2013.04.30 0 0 712

A legeslegjobb Érden van. Nem ismerem, de állítólag itthon egyedül ott készítik szabályosan a steaket. 

mazyke Creative Commons License 2013.04.30 0 0 711

Sehol senki?:-(((

mazyke Creative Commons License 2013.04.30 0 0 710

Sziasztok!

Szeretnem egy kicsit felfrissiteni ezt a forumot.

A ferjem 40. szulinapjan meglepikent  el szeretnem vinni valamelyik steak-es helyre.

Szerintetek hova vigyem?Nagyon jokat olvastam a KNDRY-rol.Volt -e mar valaki ott?Szemelyes tapasztalatokat varok,ha van par percetek!

Elore s nagyon koszonom!!!!

Edit

cvt01 Creative Commons License 2012.12.01 0 0 709

Ez? http://knrdy.com/en/

Kár, hogy nincsenek árak... :( valaki volt már? tapasztalat?

Előzmény: Edmond Dantes (708)
Edmond Dantes Creative Commons License 2012.08.03 0 0 708

Hamarosan a belvárosban is lesz egy üzlete, étteremmel.

Előzmény: cvt01 (707)
cvt01 Creative Commons License 2012.08.03 0 0 707

Még személyesen nem láttam a kínálatot de nagyon ígéretesnek tűnik (viszont nem olcsó):

http://www.facebook.com/KONRADYFoods

Master of Blade Creative Commons License 2011.01.25 0 0 706

Szerintem  egyszerűen  nem érdekelte,  hogy mit  is ad  ki, a lényeg,  hogy hadd menjen.  Nekem  nem   a csont  vagy  nem  csont  a gondom ..... hanem  hogy

a  hús  nem volt  igazán jó  !  Száraz, kiszáradt  volt.  Nem azt  mondta,  hogy  bocs,  de  odaadom  félárban  mert  .....  és  javaslom, hogy  pácold  be  sima 

olajban  két  napra   és  gyorsan  süsd  ki .......  na  ez a gondom . HA  Ő  profi, ezt  kellett volna mondani .... szerintem.

MoB

Előzmény: cvt01 (704)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.21 0 0 705

ettem én már rozá sertés szűzet a csalogányban és a bockban is. 65 fokos a belső maghőmérsékletnek kell meglenni és rendben van a hús.

Előzmény: zsuzsa (700)
cvt01 Creative Commons License 2011.01.21 0 0 704

Nem tudom mely résznek kaptad meg a csontos részét mert pl a t-bone, a porterhouse és a bone-in ribeye a legjobb steak húsok és mindben benne van a csont... azt sem értem mi a baj a kampóról leszedett érlelt hússal... volt már itt szó az érlelésről és ha helyesen csinálják növeli a hús élvezeti értékét, márpedig Józsi tudja hogyan kell csinálni...

Ha nem tettszik a csont vegyél bélszínt abban nincs... mondjuk az íze nyomába se ér a fennt említetteknek...

Az olaszok a porterhouse steaket biscetta fiorentina-nak hívják és nem néz ki rosszul náluk sem (ok csontos meg néha kampón is érlelik...)

Előzmény: Master of Blade (702)
Master of Blade Creative Commons License 2011.01.20 0 0 703

...  nekem  egyébként  sohasem  jött  be  a magyar  kereskedelemmel, vállalkozókkal,  hogy  állandó  vevőként, érdeklődőként, megrendelőként 

próbáltam  pénzemet  elkölteni  náluk ......  egy  idő  után  ment  keményem  az  átverés  vagy ...... már  legalább is a ddig, amíg hagytam magam ....

MoB

Master of Blade Creative Commons License 2011.01.20 0 0 702

Az,  hogy  kiírod  a  nevét,  nem biztos,  hogy  jól  jár  a vevő, aki  megy  hozzá.

Én  teljesen  egyedül, magamtól  találtam meg,  beszédbe  elegyededtem, majd  vásároltam  is , most  már  ennek  vagy  4  éve  ... ami  után

a  6.  avyg  7 . alkalommal a  szemem  láttára  horogról  leszedett, érlelt   hús  lett  a  sorosom  ......   ami  mellett  nem  csak a húst  "tukmálta  rám,

hanem  a  csontos  részt  is  ....ok,  fizettem  mint a katonatiszt....  a  barátság  és  minőség  reményében .....  aminek  az  eredménye,  hogy  azóta 

nem is mentem  feléje .....  Minek,  ha  az  állandó  vevőket  így  meg  lehet  szivatni ...... 

Egyébként  életemben  nem az  első e set,  hogy  visszatérő  vendégként  (fodrász, hentes, szerelő  stb stb )  indul  a szivatás....csak  utánna  néznek  nagy  szemekkel

Előzmény: cvt01 (693)
magyar bucó Creative Commons License 2010.12.28 0 0 701

Újabban a  sertést sem mindig sütik szárazra.

A borjú szűznek (a vesepecsenyével azonos hús) kb. akkorának kell lennie, mint sertésszűznek. Ha lényegesen nagyobb, akkor talán a csont nélküli borjúkarajról lehet szó.

Előzmény: zsuzsa (700)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!