Keresés

Részletes keresés

gudule Creative Commons License 2003.09.19 0 0 63
Kedves zazike!

Nos, ha tényleg üres volt a kassza, amit akkor senki nem bizonygatott hitelt érdemlően, akkor a szocik vagy tényleg mulyák voltak, vagy olyan nagy a szakmai inkompetenciájuk, (Ha ez utóbbi, akkor hogy' mernek kormányzást vállalni?)hogy annak ellenére meg merték lépni a közalkalmazottak 50%-os béremelését.

Előzmény: zazike (42)
Photo Shop Creative Commons License 2003.09.19 0 0 62
zazike és lefáradt munkásőrt nem hívtál a privát mobilodról? vagy azt más elvtárs intézte?
Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2003.09.19 0 0 61
Ha nem, nem. Nincs véletlenül igazolásul egy leveled Neumann Jánostól?
Előzmény: zazike (60)
zazike Creative Commons License 2003.09.19 0 0 60
NEM!
Fóbiád van??
Előzmény: Kovács Béla Sándor (59)
Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2003.09.19 0 0 59
"az a pár perces mobil hívás saját zsebből ment, de nekem megérte.:)))))"

Né, egy szavazóköri delegált! Ezt eddig nem mondtad.
És nem telefonáltál véletlenül nap közben is? Mondjuk olyasmit, hogy "Baloghék még nem voltak, pedig náluk hat szavazó is van. Nem, nem hét, Rómeót a amúlt héten eltiltották a közügyektől... Mindenesetre valaki szóljon rájuk, hogy csipkedjék magukat."

Előzmény: zazike (56)
Törölt nick Creative Commons License 2003.09.19 0 0 58
Kapolyi is fideszes?
Előzmény: Törölt nick (55)
zazike Creative Commons License 2003.09.19 0 0 57
Sajnos vagy szelektív a memóriád, vagy csak hazudol!

igen egy automata ami felhivott véletlenszerűen számokatAz mszpsek pártpreferenciák szerint a listát csináltak.

"Nem véletlenszerüen, hanem tudatosan és csak abban a körzetben ahol az első fordulóban nem dőlt el az eredmény!"

"Az mszpsek pártpreferenciák szerint a listát csináltak."
Ezt ha bővebben kifejtenéd!! Marhaság.!

"Rengeteg olyan 100 éves nyugdíjas indult neki szavazni akik egyébként előtte évekig ki nem tették a lábukat otthonról. Ez spec. nagyon feltűnő volt. (aranyos kedves selát sehall bácsika szavazókörben kezében egy cetli: mszp)
Az mozgóurnás szavazások száma megtizszereződött"

Az én tapasztalatom pedig az volt, hogy rengeteg fiatal /nem első szavazó/ volt szavazni aki életében szavazófülke közelében sem járt. Ez könnyen megállapítható:) szegényeknek lövésük sem volt a szavazás koreográfiájáról:)
A mozgóurnás szavazások megtíízszereződéséről nem hallottam.

Előzmény: Czibók Kálmán (51)
zazike Creative Commons License 2003.09.19 0 0 56
"Akkor mi célt is szolgált az igensak költséges párhuzamos rendszer működtetése?"

Amennyiben cinikus akarnék lenni, azt mondanám, hogy azt a célt szolgálta, hogy vereség esetén ne a győzelemről szóló papirt vegye elő a kijelölt miniszterelnök:)))

Egyébként azt a célt szolgálta, hogy az MSZP hamarabb tudta a végeredményt mint a választási iroda.
A következ képpen müködött:
Szavazó körben a szavazatok összeszámlálása után az eredményt, a megyei/kerületi mszp belegyömöszölte egy számítógépbe, azt átküldte a Köztársaság térre, ahol ezt összesítették.
Ennyi!!
Az igen csak költsegesről meg annyi, hogy az a pár perces mobil hívás saját zsebből ment, de nekem megérte.:)))))

Előzmény: Kovács Béla Sándor (49)
Törölt nick Creative Commons License 2003.09.19 0 0 55
Arra gondolsz, amikor a FIDESZ-es jelölt csirkét osztogatott???

Erről az alternatív rendszerről meg csak annyit, hogy az urnákat csak a szavazás teljes lezárulta után lehet felbontani, tehát ezzel az eredményt befolyásolni nem lehet.
Max. ellenőrizni lehet, hogy hogy is áll a szavazás menete, mennyit csal esetleg a szavazás szervezője, a mindenkori kormánypárt, de ez sem lehet pontos.
Azért arra sosem kaptunk választ, honnan voltak Ádernak információi a Kozma utcai börtönben szavazók választási adatairól.

Előzmény: Czibók Kálmán (52)
Czibók Kálmán Creative Commons License 2003.09.18 0 0 54
annyi pozitivum van a dologban, hogy remélhetőleg ezeket a nüanszokat csak egyszer lehetett elsütni.

Ahogy jó Mátyás kirány is megmondta volt:

Egyszer volt Budán kutyavásár.
Csak egyszer.

kiski Creative Commons License 2003.09.18 0 0 53
Bizony, bizony. Nehéz dolog lehet neked feldolgozni ezt az égbekiáltó csalássorozatot. Szánlak, s majd rendezek neked gyűjtést.
Előzmény: Czibók Kálmán (52)
Czibók Kálmán Creative Commons License 2003.09.18 0 0 52
ja a gulyáspartykat és a szavazatvásárlásokat a romák irányában majd elfelejtettem.
Előzmény: Czibók Kálmán (51)
Czibók Kálmán Creative Commons License 2003.09.18 0 0 51
igen egy automata ami felhivott véletlenszerűen számokat.

A választási kampány idején és nem a választások alatt.

"Egyébként amit Te itt a nagyérdeműre próbálsz rátukmálni, az MSZP részéről biztos, hogy nem történt semmi ilyen. Annál több bejelentés érkezett viszont a jobbközeli kampánycsendsértésről."

Alternativ szavazatszámlálás működött.

Az mszpsek pártpreferenciák szerint a listát csináltak.

És legfőképpen nyertek.
Ez most nem hülyeségből mondom.
Rengeteg olyan 100 éves nyugdíjas indult neki szavazni akik egyébként előtte évekig ki nem tették a lábukat otthonról. Ez spec. nagyon feltűnő volt. (aranyos kedves selát sehall bácsika szavazókörben kezében egy cetli: mszp)
Az mozgóurnás szavazások száma megtizszereződött.

De vannak ennél is nagyobb csalások, ámbár a fentiek ennek a következményei.

19000 forint judáspénz.
Ildikó féle "kormányváltó" (birósági itélet!)
Kötelezés.
Antiszemitizmussal való riogatás.
Fasisztázás.

Előzmény: zazike (48)
kruder Creative Commons License 2003.09.18 0 0 50
És Kovács úrról mi a véleményed zazike?
Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2003.09.18 0 0 49
Miért biztos, zazike drága? Akkor mi célt is szolgált az igensak költséges párhuzamos rendszer működtetése?
zazike Creative Commons License 2003.09.18 0 0 48
Olyanra gondolsz, mint amikor Orbán Viktor hívogatta az embereket, hogy rá szavazzanak?

Egyébként amit Te itt a nagyérdeműre próbálsz rátukmálni, az MSZP részéről biztos, hogy nem történt semmi ilyen. Annál több bejelentés érkezett viszont a jobbközeli kampánycsendsértésről.

Előzmény: Czibók Kálmán (47)
Czibók Kálmán Creative Commons License 2003.09.18 0 0 47
a választás napján?

egyébként amit állitasz fel sem merült semmilyen sajtóban.

Egyébként én nem is mondtam, hogy mentek.
Elég egy telefon.

Előzmény: zazike (46)
zazike Creative Commons License 2003.09.18 0 0 46
Tévedsz.
Ez éppenhogy a Fidelitasz eszköze volt, hogy a marinénikhez elmentek.
Előzmény: Czibók Kálmán (45)
Czibók Kálmán Creative Commons License 2003.09.18 0 0 45
azt nem tudom mit kavartak még vele.

Ez volt a kommunikáció kifele.

Egyébként én azt is csalásnak tartom, hogy valakit felhivnak a szavazás napján, hogy Mari néni nyomás szavazni.(az mszp-re)

de ez offtopik

Előzmény: Törölt nick (43)
Czibók Kálmán Creative Commons License 2003.09.18 0 0 44
keversz valamit.

Én az alternativ szavazórendszerre mondtam.

Egyébként az államkasszára valóban azt monták, hogy üres mégis előteremtettek néhány százmilliárdot a "jóléti rendszerváltásra" na most tényleg üres.

Előzmény: zazike (42)
Törölt nick Creative Commons License 2003.09.18 0 0 43
Jó jó, de mi volt ebben a választási csalás???
Tiltotta törvény?
Vagy csak az a fájó, hogy a bukottaknak ez nem jutott eszükbe?
Előzmény: Czibók Kálmán (40)
zazike Creative Commons License 2003.09.18 0 0 42
Mondták a nyavaját!
Ti, jobbosok állítottátok azt, hogy az ország rendezett anyagi körülmények között lett átadva. Közben kiderült, hogy nem hogy "éppen most" üres a kassza, hanem tetemes minusszal küszködik a költségvetés.
Előzmény: Czibók Kálmán (40)
HKovács néni Creative Commons License 2003.09.18 0 0 41
Az a stramm Háry János, hej amikor belovagolt az udvarba...
Előzmény: szkd (36)
Czibók Kálmán Creative Commons License 2003.09.18 0 0 40
ők mondták hivatalosan.

egyébként volt erről topik.

Ott nyilatkozta egy mszps valaki azt hiszem csak szavazatszámláló biz. tag, hogy azért kellett mert
sms-ben leadták az eredményeket. Ott fogadta egy szerver és ők gyorsabban tudták összesiteni az eredményeket mint az OVB. :)

Egyébként ahol ez a bizonyos központ volt valami eszméletlen adatforgalmat mértek.

Előzmény: Törölt nick (33)
Törölt nick Creative Commons License 2003.09.18 0 0 39
Ja!
A Kötél Lacának.:-((
Előzmény: verz (38)
verz Creative Commons License 2003.09.18 0 0 38
Micsoda frappáns humor! Te tényleg rokona lehetsz a Lacának! :(
Előzmény: HKovács néni (37)
HKovács néni Creative Commons License 2003.09.18 0 0 37
Én tudok: a múltkor, amikor az én drága Lacikám kicsit elsózta a levesét, hirtelen felindultságában rám nézett felmordult, hogy "túl sós a leves, ez a te hibád". Persze egy perc múlva megenyhült, elnézést kért, és beismerte, hogy Orbán Viktor sózta el a levest.
De előtte volt egy perc.
Előzmény: small-2 (35)
szkd Creative Commons License 2003.09.18 0 0 36

Szerintem amikor Kovács megfogant. No akkor nem a Fidesz volt a hibás.

(vagy ez túl durva volt? bocs...)

Előzmény: small-2 (35)
small-2 Creative Commons License 2003.09.18 0 0 35
Mondjatok egy percet, amikor nem a Fidesz volt a hibás. Kattog a Kovács feje.(:-)
Előzmény: Czibók Kálmán (-)
Tony Creative Commons License 2003.09.18 0 0 34
A gyalázkodó antikampány.... majd a választások... után mondták...,elismerték,... ők ,hogy jó állapotban ,kedvező feltételekkel vették át a kormányzást az országot ! Itt jövök én zavarba ...... kb. pár hónap után ,mintha meghülyültek vólna....kezdtek abszolute baromságokat ,modogatni az előző kormányra ! Mára a primitívségtől a neveletlenségig annyira gonosz ,ostoba hazugságokba , mocskolódásba merűltek ,hogy az ember azt sem tudja ,hogy emberek e (Magyar) ! Elborzadok a gondolattól ,hogy ezek az EU-parlamentbe igyekeznek.Mi lessz veled Magyarország ! A médiák eközben.... eszeveszettűl nyomják primitív ,ocsmány műsoraikat.... mintha az lenne a civilizáció lényege...minnél bunkóbbak az emberek....annál jobban élnek !

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!