Itt tartunk. Tököli magyar szinten nem egy rossz játékos ugyan, de sohasem lesz belőle igazán jó focista ugyanis ahhoz küzdenitudás és szív is kell, többek között. Sajnos a Töki csak egy egy átlagos magyar gólvágó, semmi több, mint ilyen szépen el fog éldegélni a magyar foci sivár világában, még válogatott is lesz. Vargának maximálisan igaza volt.
Azért az is érdekes, amit a Fradi vezetők nyilatkoztak, hogy azért nem adták el mert nagy szükségük van rá. Aha, akkor nem azért mert a kutyának sem kellett, még Albániába sem! Szerintem tiszta röhej! Akkor inkább már a Delhusa Jonny!
Varganak megint igaza lett . Haromszoros golkiraly, ha jol ytudom, es eladhatatlan . Az abszolut antifutballista Dombi, Klausz, Fulop kapott kulfoldi szerzodest . A "nagy" Tokoli nem . Amikor nagyapam ( R.I.P ) meglatta a valogatottban jatszani, azt mondta, hogy "ezt a sutyerakot el kellene zavarni a palyak kornyekerol is " . Tokolinel csak egy emberre volt jobban kiakadva, az a Csank volt a jugok elleni diadalmenet utan ...
Szerintem a tököli bekaphatja a faxomat. Én fradista vagyok, de belőle SOHA nem lesz igazi fradijátékos akármennyire is sztárolják. Jól megfizetik, rúg néhány gólt, de semmi több.
Talán Albániába elmehetne ha már annyira délre akar menni..Én legalábbis örülnék neki ha odaigazolna és nem rontaná tovább itt a levegőt. Remélem Gelleinek lesz annyi esze h nem válogatja be ujra
Egy-két érdekesség Tökölivel kapcsolatban. Mikor még az NB1 B-ben voltunk (Dunaferr)és Varga volt az edző, azt mondta hogy abban a pillanatban amikor lefújta az edzést, Tököli gyorsabban futott be az öltözőbe, mint előtte egy órán át. Tököli nagyon kényelmes gyerek és talán egész életében nem tud majd elmenni egy nagy csapathoz -mondta. Ami látva a tényeket eddig be is igazolódott, hiszen nem kellett senkinek semkülföldön. Habár egyszer azt nyilatkozta, hogy itthon hideg van és inkább valami melegebb éghajlatra menne, mondjuk Spanyolországba. Úgy látszik kérése süket fülekre talált, mert oda talán a világ életében nem fog kijutni, max. túristaként.
Ezt a topicot azért hoztam létre, mert kíváncsi vagyok mások véleményére Tököli visszatéréséről, és sztárolásáról.
Elmondom a saját véleményem, erre is reagálhattok.
Nem vagyok fradista, így kívülálloként szemlálem a történteket, de amikor azt nyilatkozta h soha többet nem húzza magára a Fradi-mezt, sőt az országot is elhagyja, majd lemondta a válogatottságot, egyből arra gondoltam h ilyen emberre nincs is szükség../Az más kérdés,h a válogatottság lemondásával csak jót tett, hiszen a helyére behívott Szabics sokkal többet nyujtott eddig mint Tököli:-)/
Az utóbbi napokban az összes sportmüsorban, sportujságban Tökölit nyomták, h miylenjó h visszatér, stb..és itt egyidézet a mai Sportból is:"A nyíregyháziak mintha csak sejtették volna, hogy a kezdőben játszik majd Tököli Attila, látványos ünnepséget szerveztek a mérkőzés előtt, volt fúvószene, mazsorettbemutató, megadva a megfelelő körítést a visszatérőnek... Ehhez már nem tudok mit hozzáfűzni:-/ Legfeljebb annyit h undorító