Keresés

Részletes keresés

Óz, a nagy varázsló Creative Commons License 1 napja 0 0 4062

 Szivesen, és én is köszönöm, hogy volt akinek elmondjam, nekem fontos, épp vizsgáztatom magam és épp írásból (is), mert valahol én is egy olyan vagyok mint azok akikről beszélek. Vagy ilyen is + olyan is..

 

.. Most is vannak jósnők, hivatásosak, hivatalosak minden ami kell, de gondolom nem kell külön kifejteni  hogy hát beszámíthatóak is meg nem is..S a rendőrségekkel általában ők is kapcsolatban vannak, mellesleg. De ha csak egy nyomozónak is szélesebb a látóköre, hiába lát tisztábban a jós, ez baj, ha belegondolunk kábé az a szinvonal jósnő = detektív/ Colombo, kiegészítik egymást ..Amit még feltételezni lehetne, hogy az Ókorban vagy még azelőtt jobb társadalmi státusnak örvendezhetnek mint manapság - a jósok, jósnők - akkoriban az értelmi  szinvonal, vagy az értelem társadalmi megosztottsága is, nem tudom, de más lehetett.........

Előzmény: pk1 (4061)
pk1 Creative Commons License 1 napja 0 1 4061

"Szibillát én még közelről nem láttam"

 

Köszönöm az őszinte elszólást! :o)

Előzmény: Woodoo Woodpecker (4057)
Woodoo Woodpecker Creative Commons License 3 napja -1 0 4060

Végül is csak van valami oka, hogy a rendőrség nem alkalmaz "halottlátókat"

 

Erre még lett egy válaszom: azért mert nem alkalmaz MAJMOKAT  sem, kutyát, lovat, elefántot allkalmaznak, de tudtommal majmot még nem,  a majmot nem lehet betanítani. s az ember + állitólag affelől származik

Kérdezhetnénk, miért nem alkalmaznak, vagy miért nem szerveznek be tolvajokat ? a tolvajt ha beszervezed, adsz neki fizút lakást, na az már nem lesz tolvaj, esetleg POLITIKUS,(vagy rendőr) - de vannak besúgók beszervezett elemek is most is.  Nem is kell hivatalosan beszervezni, ezen a szinten úgy félnek a zsarúktól úgy köpnek ahogy elő van irva, tisztelik is a zsarúkat ügyvédet birákat, ezért is szinte képtelenek is a titoktartásra.S a közeget nagyjából tudnak is bánni ezzel a réteggel, kockavetőtől szibilláig- ez mind az alja bűnőző réteg- nem egészen könnyű de aránylag simán kezelhetőek.

 

Minden szinten köpnek, a purtisok sátorosok szórakozásból nyomják fel a tesót a nagybácsit, mert mekkora poén az, leültessem apámat úgy vagy tízhúsz évre..

 

Jós, tolvaj, koldus- egy lére megy, betőrnek, gyilkolnak.

Woodoo Woodpecker Creative Commons License 3 napja 0 0 4059

Ja, leesett a tantusz.....éspedig hogy így akarnánk kideríteni Petőfi eltünésének, halálának titkait- nem működik- szerintem - a jós oda teszi ahova akarja! Saját tapasztalatom..Tehát ha én ki akartam volna deriteni amikor a túlvilágon jártam a Nagy titkot simán betehettem volna egy történetet a törci könyvbe, de csak egy általam kitalált történetet, aminek az igazsághoz semmi köze, az igazságot nem tudom kitalálni. Viszont egy igazságot ki tudnék találni, ami ugyebár nem ér semmit, még lehet csináltam is ilyet, megmásítottam történelmi adatot..HÓKUSZ- PÓKUSZAL:D

 

 

De Bergendy esetében is lenne kideríteni való, milyen viszonya volt Dr.Erdőss Péterrel...

Előzmény: pk1 (4058)
pk1 Creative Commons License 3 napja 0 0 4058

"Bergendy István ?"

 

Az ő halála is rejtélyes? Nem tudtam...

Előzmény: Woodoo Woodpecker (4056)
Woodoo Woodpecker Creative Commons License 3 napja -2 0 4057

Te hogy különböztetnéd meg egymástól a valódi szibillát a csalótól?

 

Szibillát én még közelről nem láttam, csak olyan cigány férfit aki egy éjszakán keresztül dobókockával annyiszor dobott nekem 6:6 -ot hogy nem győztem nézni..És elég egyértelmű, hogy csaló volt a jó negyvenes pasas, ők az ilyenek szakmailag csalók, főállálban gazemberek, ..na de engem kimentett a fiatalabb gyülőlködő cigányok karmai közül, cserében elnyert pár cuccot és pár cigarettát a kockákkal. Nagyon vékony voltam akkoriban amikor ODA kerültem közéjük..

Előzmény: pk1 (4055)
Woodoo Woodpecker Creative Commons License 3 napja 0 0 4056

Végül is csak van valami oka, hogy a rendőrség nem alkalmaz "halottlátókat".

 

 

Azért mert a mai világban a civilizációban degeneráltnak számítanak, aki csak Petőfiről hallott és róla se sokat, vagy Zámbó Jimyről, azt egy rendőrség se alkalmazza még véceőrnek se, nem hogy  a szakmában..Miért nem idézik soha Bergendy István ? :)

 

Egyébként nem is lennének degeneráltak de mondjuk amig a rendőrök beszelidítenek egy cigánynét..szóval ahhoz nem tudom ha megéri a befektetés, beszeliditeni, megbarátkozni vele, a pártukra állitani: lehetetlen! PL, egy "jós-cigányné" nem hogy térképet de legtöbb esetben, még az utca nevét se tudja ahol lakik, na ezzel mihez kezd a rendőrség ? Főleg a jósoló cigány asszony- remélem nem leszek rasszizmussal vádolva, vannak barátaim szinte rokonaim ilyenek, cigányok- szóval a cigány-jósnő se Petőfiről se Jimmyről nem hallott. Ismerhet zenészeket, vannak az ők világukban is, de a cigány társadalomban anők egészen mással foglalkoznak, ezek az eredeti vándorokról beszélek, egy nő pl rá se néz egy művészre, esetleg ha nem éppeg jósólni kellene neki..

 

 

Előzmény: pk1 (4055)
pk1 Creative Commons License 3 napja 0 1 4055

Felajánlottam, hogy ellenőrzöm a dolgot, erre gyors visszatáncolás és mélységes csodálkozás volt a válasz. Végül is csak van valami oka, hogy a rendőrség nem alkalmaz "halottlátókat".

 

Te hogy különböztetnéd meg egymástól a valódi szibillát a csalótól?

Előzmény: Woodoo Woodpecker (4053)
Óz, a nagy varázsló Creative Commons License 3 napja 0 0 4054

A múltból, történelemből lehet idézni akárkit Petőfit Cézárt Napóleont Jézuskrisztust aki idézi azt idéz amit és akit akar és ahogy ő éppen akarja/vagy elképzeli, a képzelete képzelőereje függvényében.

Erkölcs bátorság vakmerősége lelkierő is bejátszik, mit mennyit mer idézni, mennyire viszi az intelligenciája, legkönyebb átmenni. A TÚLVILÁG messze van nehéz megközelíteni, intelligens ember oda csak ha nagyon nagy bajba kerül akkor jút el, ezért a JÓSOK  az egy kicsit hüljébbek hözül kerülnek ki...:D

 

Ja, józanság szükséges, én amikor OTT voltam- OTT = TÚLVILÁG -tök piásan az igaz de tényleg TÖK JÓZAN VOLTAM..

 

Tudott dolog a PIÁS  ember soxor LEGJÓZANABB!

Woodoo Woodpecker Creative Commons License 3 napja 0 0 4053

ezek a látnokoskodások akkor is bohóckodások

 

 

Mondod te, és halgatom én..

 

 

Tetszik, hozzám közeli a topik téma..:D

Előzmény: pk1 (4052)
pk1 Creative Commons License 5 napja 0 0 4052

Jaaa, szóval ez egy rádióműsor volt, "szkeptikus"-ból "megtérő" riporterrel. :p

 

Nos, hát én a hívőket nem tartom hülyének, de ez a besértődős elviharzásod nekem is kényelmes, időt takarít meg. Ha van is halálon túli tudat, ezek a látnokoskodások akkor is bohóckodások.

Előzmény: equilibrator (4051)
equilibrator Creative Commons License 5 napja -2 0 4051

Érdekes ez a topic. Elmeséltem, hogy mit hallottam a Rádió1-en és kaptam 3 mínuszt. Szerintem ti rettegtek attól, hogy kiderül, hogy tényleg túléli a tudat a halált és egymást pátyolgatjátok ebben az illúzióban. Na csá, hülyékre nem érek rá, rövid az élet.

pk1 Creative Commons License 5 napja 0 0 4050

Az biztos nem árt. De a médium, az ügyfele vagy a megidézett legyen józan?

Előzmény: polária (4049)
polária Creative Commons License 5 napja 0 0 4049

nagyfoku JÓZANSÁG szükséges !

Előzmény: pk1 (4048)
pk1 Creative Commons License 5 napja 0 1 4048

"rendkívül furcsa számomra"

 

Mert nem ismersz. Nálam ez természetes. De eszerint te is elismered, hogy csalók azok, akik pl. Petőfit idézik meg, és Zámbó Jimmy mai megidézői is gyanúsak.

Előzmény: equilibrator (4047)
equilibrator Creative Commons License 5 napja -2 1 4047

Gyakran azt meséli el, amit nem tudsz, pl. hol van a keresett dokumentum, miért volt olyan, amilyen, mit tanácsol, stb. Még az elején, a beazonosítás és meggyőzés fázisában van az, hogy olyat mond, amit te tudsz, de talán senki más nem. Ha ez neked nem meggyőző, akkor nem tudom, mi lehetne az.

A történelmi múltban (>20év) elhunytak megidézését nem szokták vállalni, ennek reinkarnációs korlátai lehetnek és a jelennel való kapcsolat is már értelemszerűen gyenge. Amúgy rendkívül furcsa számomra, hogy régi és vitatott sztoriról vársz ellenőrizhető információkat, amelyek igazságát kb. senki sem tudná megerősíteni. Ez nem logikus.

Előzmény: kétlambos (4045)
telleestlavie Creative Commons License 6 napja 0 0 4046

Látod a Fényt az alagút végén? Most nagyon nehéz!

kétlambos Creative Commons License 6 napja 0 0 4045

Ilyesmiben nem látok fantáziát. A jós elmeséli azt, amit úgyis tudsz. Jó, meglepődsz, de egy bűvésznél is ugyanúgy meglepődsz.

 

De OK, teszek egy próbát. A megidézettek legyenek mondjuk Seuso és Sümegh József. Eddig nem ismert, de ellenőrizhető információkra volnék kíváncsi. Végső soron a kincs körüli vita végleges tisztázását.

Előzmény: equilibrator (4044)
equilibrator Creative Commons License 6 napja -2 0 4044

Volt is, van is pár profi léleklátó Magyarországon is, aki bárkinek bebizonyíthatja, hogy az elhunyt ismerősének a tudata nem semmisült meg, hanem továbbra is elérhető és magyarázattal, tanácsokkal tud szolgálni.

Nem reklámozni akarom, de nemrég az egyikükhöz elment a Rádió1 szkeptikus munkatársa azzal az alig titkolt szándékkal, hogy majd jól megcáfolja ezt az egészet. Hát nem így lett. (Mellesleg ez a hölgy "sikerdíjas", akit nem győz meg negyedórán belül, annak ingyenes volt a próbálkozás.)

http://nadin22.hu/vendegkonyv

Előzmény: Kozmikus Lény (4043)
Kozmikus Lény Creative Commons License 2021.01.22 0 0 4043
Előzmény: N.21 (4042)
N.21 Creative Commons License 2021.01.22 0 0 4042
Kreezpeebékön Creative Commons License 2020.09.09 0 0 4041
vadon élő Creative Commons License 2020.08.12 0 0 4040

Jobb esetben beindul az ébredési folyamat...Valamint én úgy tudom csak azokat ébresztik balesetekkel és egyéb halálos élményekkel akik a külömböző katalizátorok ellenére önmaguktól képtelenek rá,tehát fejlődésképtelen..

vadon élő Creative Commons License 2020.08.12 0 1 4039

A tapasztalat miatt,de ezt nem kötik az orrára... egyrészt visszatérve megosztásra a hitetlenkedőknek,másrészt a rokonokhoz,barátokhoz fűződő veszteségérzet és egyéb karmacsíra kioldása,harmadrészt a halál- és egyben a változástól való félelem végleges felszámolása céljából...

Előzmény: rhénai (4037)
Kreezpeebékön Creative Commons License 2020.08.02 0 0 4038

Ki kell járni az iskolát és utána teljesíteni a vállalt szerződést. Akik valamilyen baleset, betegség miatt hamarabb hazatérnek azokat visszatessékelik - ha tetszik ha nem. :-)

Előzmény: rhénai (4037)
rhénai Creative Commons License 2020.06.01 0 1 4037

A tulvilágra érkezett emberekkel olykor közlik a szerettei vagy a Fénylény hogy NEM KELLENE ITT LENNED,ez nem a te időd vissza kell menned és vissza is terelik.Node ha az égi terv szerint nem kéne ott lennie AKKOR MIÉRT VAN OTT ? selejt a müködésben ?

<KRYPTO> Creative Commons License 2020.05.31 0 0 4036
6Boci Creative Commons License 2020.05.24 0 0 4035
polária Creative Commons License 2020.05.02 0 0 4034

Az anyagi és a szellemi fikozofiai irányok szivesen "lesemmizik" a konkurenciát  : anyag az egyetlen a  lélek és szellem a matéria körein belül értelmezhető általa meghatározott illetve a másik  azt állitja  hogy  az anyagi világ álom fátyol látszat  ÉBREDJ FEL isten vagy.

Én meg azt hiszékenykedem hogy anyag és szellem EGYETLEN valóság oldalai szintjei és korszakai.

Előzmény: Törölt nick (4029)
Törölt nick Creative Commons License 2020.04.07 0 0 4033

Amit előbb felvázoltam, azt túlvilág paradoxonnak nevezik.

 

Itt látható a túlvilág paradoxon elképzelése:

 

https://www.youtube.com/watch?v=UN2igUQjIs8

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!