A MIÉP megint felértékelődik, mivel az MSZP-nek és az SZDSZ-nek szüksége van egy olyan pártra amelyik 4.5-4.9 %-ot elvesz a FIDESZ-től!
Csurka pozíciójának megtartása érdekében
un. "családi" vezetést vezetett be, mindenkit aki a párt pénzügyeit fírtatja, eltávilítja a pártból.
Csurka szabadon sikkaszthatja el 10 éve a párt bevételeit és szabadon felhasználva a családi vagyonát gyarapítja.
Ebben "tettestársa" Papolczi Gizella ügynök, akit Csurka kontroljaként a párt /az MSZMP/ állított Csurkára.
Csurka pénzért "zsidózik" lásd Magyar Fórum mai számát, Őt nem vonja senki felelősségre, mert a HOLOKAUSZT IPART vele tudják Magyarországon fenntartani!
Csurka egy HAZAÁRULÓ, kettős játékot űz, hülyíti a népet mint ideológus, közben a MOSZAD és a MAZSIHIZ-nek pénzért dolgozik!
Dolgoztam egy ideig a környezetében Nála csak a LÉ számít, még egy ilyen ÖNZŐ, szar embert a föld a hátán nem hordott!
Én már egy éve kértem a tisztességes Balczó családot, hogy hagyják el ezt a HAZAÁRULÓ, NEMZETELLENES ügynök párt /PAPOLCZY-CSURKA/, mert csak magukat járatják le.
Végre Zolinak kinyílt a szeme és a bicskája!
Jó helyre pártolt át, mert a JOBBIK szellemiségében azonos a tisztességes és egészséges nemzeti radikalizmussal, melyre igen nagy szükség van a Szadesz ellensú-
lyozására!
don't bother...
ehhez nem kell előzmény, ez - mint mondottam volt - önmagáért beszél
már akkor se tudtad megmagyarázni, utólag meg még inkább nem tudod, főleg olyanoknak, akik ismerik itteni "munkásságod"
Te nagyon jól tudod mire írtam azt a 133-at, egyáltalán nem a halottak emlékét vagy a faji hovatartozásukat gyaláztam meg. Éppen ezért nem írsz előzményéket. Olyan vagy, mint egy liberális bajkeverő, szépen kiragadsz szavakat, mondatokat, aztán meg nácizol.
Az egyik hozzászólásodban azt írtad, hogy zsidó. Akkor te biztosan egy újfasiszta, neonáci, antiszemita, soviniszta, kirekesztő magyar vagy, mert azok szoktak mindig zsidózni.
Na zárjuk már le végre ezt az idétlen vitát, mert már nagyon unom.
Ja, hogy nekem nem lehet?
Eredetileg ugyanezt írtam volna macskosznak, de meggondoltam magam. Az ilyen röghöz ragadt ember sose fog tudni egy ilyen lerágott hollókoszt terméktől megszabadulni. Ezért inkább gúnyolódtam vele. Amúgy igazad van, még ha máshogy gondolkodunk is egyéb témában.
Balczó Zoltán MIÉP-es politikus az MTI-vel közölte: levélben tudatta a párt vezetésével, hogy szeptember 15-ével lemond párttagságáról, és a Jobbik Magyarországért Mozgalomban folytatja politikai pályafutását, de tagja marad a fővárosi közgyűlés MIÉP-frakciójának. Balczó Zoltán szerdai nyilatkozatában emlékeztetett arra, hogy ez év februárjában, a párt országos gyűlését követően elnökségi tagságáról már lemondott, mert az országgyűlési választások után - amikor a MIÉP nem jutott be a parlamentbe - nem látta esélyét annak, hogy az általa nélkülözhetetlennek ítélt változások bekövetkezzenek. Szavai szerint az elmúlt fél év megerősítette, hogy helyesen látta a helyzetet, mert a MIÉP sem működésében, sem a párton belül alkalmazott módszerekkel nem alkalmas arra, hogy a potenciálisan ötszázezerre tehető választópolgár érdekeit érvényesíteni tudja. Hozzátette: az elmúlt fél évben nem teljesíthette vállalt kötelezettségeit a pártban, "mert Csurka István pártelnök letiltotta a rendezvényekről", és a fővárosi közgyűlésben végzett munkája sem jelenhetett meg a Magyar Fórumban.
Balczó Zoltán elmondta: a párttá alakulni kívánó Jobbik Magyarországért Mozgalommal kezdetektől fogva személyes kapcsolata van, és meggyőződése szerint alkalmas arra, hogy "a radikális igazság programját" következetesen megvalósítsa.