A tag csak azt kapta, amit már rég megérdemelt volna. A Magyar Rádió egyike azoknak az intézményeknek, ahol néhány kiváltságos számára konzerválták a szocializmust. Most, hogy lefutottnak tűnik ez a dolog is, mindjárt kitört a hiszti. De elvből ingyen utazni, az igen. Gyomorforgató, komolyan mondom.
Szerinted lesz olyan marha, aki ezek után alkalmazza?
élsz még... egy másik blogon olvaslak, igazad van. Ismerem a barmot 5 éve, komplett elmebeteg... Tavaly feljelentett engem is mint a munkahelyem alkalmazottját... meg az Egyesület miatt is kostolgatott...
a nép elkezdett gyanakvóbb lenni.
nagyon helyes!!! még emléxem ara mikor lehülye paranoiás állatoztak x éve, hogy win98 meg internet explorer, marhajócool. minek használsz tűzfalat , meg rezidens vírusírtót lassítja a gépet. (ekkor még linuxot sem használtam, meg memóriavédelmet sem. Windows NT 4.0+Netscape Navigator 4.akárhányas+AtGuard+F-Securevel nyomtam az "ipart". nemmavolt. :)))
ma meg már elküldenének zabot hegyezni ezzel a configgal, hogy bazz ,hol a kémprogramírtó ? :))
Hát hogy a 41 lakosú karakóbelpusztakisszörcsögalsóra ami mondjuk a legközelebbi falutól 80 km-re van és az átlagéletkora 61 év, ott egy szélessávú fejlesztés mondjuk kb. pénzkidobás, mert nincs kereslet internetszolgáltatásra.
Ahol viszont van kereslet, vagy lehet potenciális kereslet (pl. új lakópark), ott meg kell kezdeni (vagy talán inkább folytatni-erősíteni-gyorsítani a sebességet) a beruházásokat.
én ezt olvastam ki belőle.
Ja vágom, az iwiw-es hoax. Vannak ilyenek, de megelőzni nem lehet. Nem volt tömeges a jelenség, maximum párszár vagy ezer példány lehetett, ami semmi a kb 2 millió regisztrációhoz képest, úgy tűnik a nép elkezdett gyanakvóbb lenni.
Látom te is megkaptad a "húzz a picsába innen" c. műsort, bár te a finomabb verziót... Változatlanul azt gondolom, hogy szélessávra mindenütt szükség van, ahol reális, de ettől nem lódulna meg a hazai ICT biznisz, csak önmagában.
emiatt lettél szélessáv ellenes brosúraelmaradó bérenc ? érdekes... (?). ebből én mást olvasok ki.
Ne örülj. Ha az utolsó mondatot elhagyja, egy kurva szót nem szólok most sem...Az volt sok.
Amúgy sok ilyen beetetés van az iwiwen vagy ez inkább amolyan egyszeri próbálkozó volt ?
Nem azt mondom ez az iwiw hibája, ez inkább magának az iwiw felhasználók "túlzott bizalmának" a hibája, ami az iwiwezéshez és hasonlókhoz kell. ez afféle "bizalmi konstrukció"... :-)
off az offban: most amúgy az indapass felhasználási feltételein akadtam ki kissé.
na jó, nem kissé :), meg érdekes hogy tesztüzem, oszt nem is lehet visszalépni belőle normál fórumozásra. érdekes tesztüzem ;-). email váltásra is állítólag automatán bereggel, jelszót változtatni meg már csak az indásoknak lehet.
sz'al ne vedd az iwiw szivére, én már csak ilyen paranoiás vagyok. ;-)
Az iwiw konstrukció lényege, hogy minél többen látják személyes adataidat, annál valószínűbb hogy újabb ismerősökre akadsz. ha nem adsz meg kellő személyes adatot, akkor ugyan nem sérül a "privacy", de akkor meg miért vagy a tagja a "közösségnek"...
ha meg megadod fűnek fának, akkor viszont az életed potenciálisan nyitott könyv egy csomó vadidegen ember előtt is. bujtatott piramisjátékkal folytatnak a spammerek adatgyűjtést?
Sok ilyen van?
absolutely other thing. Can ya help me? It could be important for me, no need money it would take 10 minutes for you. How can I contact you? Please, drop me a mail to the registered e-mail o to the nemethattila@forrómail.com Thanx in advance.
Nyilván. Egy pillanatig sem gondoltam, hogy pusztán azért, mert ismerünk néhány tehetséges embert papír nélkül, már minden tanulatlan jöttmentnek jól fizető állásokat kellene osztogatni. A lényeg, hogy az illető bizonyított-e. Ha igen, akkor nem fogom a papírjával csesztetni.
"... nem biznám a cégem gazdasági vezetését olyanra, akinek még egy nyomorult KG diplomája sincs, de az IT és más területek akár lehetségesek is: pl. PR, marketing, innováció."
Persze, erősen függ a szakterülettől (ahogy írtam is), én se szívesen feküdnék be egy olyan sebész kése alá, akinek nincs diplomája.
"Ha így történt, akkor örülj, hogy van egy talpraesett embered. Ritka madár, becsüld meg."
Ha van elég szaktudása, hogy eladja, hogy igazi a diplomája, akkor nincs gond. Magában a diploma bánatos lófaszt sem ér.... ha nincs mögötte józan paraszti ész, tapasztalat, gyakorlati tudás.
Én meg ismerek egy 24 éves srácot, aki egy hazai multinál IT középvezető, nincs diplomája, keres kb nettó 600-at, és kapkodnak érte a fejvadászok :-)
Teszem hozzá ezek nem reprezentatív példák. De van ilyen is.
Füleki eredeti kérdésére visszatérve, nyilván nem biznám a cégem gazdasági vezetését olyanra, akinek még egy nyomorult KG diplomája sincs, de az IT és más területek akár lehetségesek is: pl. PR, marketing, innováció.