Keresés

Részletes keresés

lotht Creative Commons License 2008.08.17 0 0 1233
Persze, persze...
Előzmény: Bolivian Dancer (1229)
Bolivian Dancer Creative Commons License 2008.08.09 0 0 1232

Legalább tegyél úgy, mintha elgondolkoznál :-)))

A "20 years of boredom for ... I coming now ... " a lényeg, meg a "guided" ennyit segithetek :-)

Berlin és Manhattan nyilvánvalóan szimbólumok, igaz, én is gondolkozom ezeken mint jelent. Van tippem.

Loth, ma hivlak.

Előzmény: max_headroom (1231)
max_headroom Creative Commons License 2008.08.08 0 0 1231
Na öregem, gratulálok. Tényleg ezt kell megfejtenem? :-)

Mindenesetre, ha Manhattant bevettétek, feltétlenül értesíts. Nem szeretem ugyan New Yorkot, de ott szívesen elfogadok egy zsíros pozíciót.
Előzmény: Bolivian Dancer (1230)
Bolivian Dancer Creative Commons License 2008.08.08 0 0 1230

Max,

csak neked, ha ki tudod kódolni: http://www.youtube.com/watch?v=tFBKV0zVXSE

a lényeg a 20 years... és ami utána van....  ez első versszak.

Előzmény: max_headroom (1227)
Bolivian Dancer Creative Commons License 2008.08.08 0 0 1229

Bocs, szabin vagyok, de kijöttem pisilni :)

Max,

Igen, az az, majd települhetsz haza :-Ö de majd csak ha szólok :)

lotht,

köszi, láttam meg az üzit is, pénteken hívlak.

Nagyon örülök Nektek ám :-) Ez azt jelenti, hogy még benne volt a kedvenceitek közt ez a topic :-)

lotht Creative Commons License 2008.08.07 0 0 1228
Tegnap nem reagáltál, ma újrázok.
Előzmény: Bolivian Dancer (1226)
max_headroom Creative Commons License 2008.08.06 0 0 1227
Under construction... ne kelljen már harapófogóval. Mi az a Projekt?
Előzmény: Bolivian Dancer (1224)
Bolivian Dancer Creative Commons License 2008.08.06 0 0 1226
Hát Te is itt vagy :-) Régen beszéltünk, hivj fel, vagy hivlak! (tudod hol az irodám? bizonyos .....vár ucca :-) )Mond ez neked vmit...?
Előzmény: lotht (1225)
lotht Creative Commons License 2008.08.05 0 0 1225
Nocsak, egy év szünet után ismét itt...
Előzmény: Bolivian Dancer (1224)
Bolivian Dancer Creative Commons License 2008.08.05 0 0 1224
Hi Brada :-) under construction....
Előzmény: max_headroom (1223)
max_headroom Creative Commons License 2008.08.05 0 0 1223
Szia, persze, meg. Milyen Projekt? Veszitek át a hatalmat? Remélem, lesz elszámoltatás. :-)
Előzmény: Bolivian Dancer (1222)
Bolivian Dancer Creative Commons License 2008.08.04 0 0 1222
Max megvagy még? A Projekt indul...
Bolivian Dancer Creative Commons License 2007.08.01 0 0 1220
Na ez a bezmag jól beékelődött két postod közé :-D
Bolivian Dancer Creative Commons License 2007.07.31 0 0 1219

:-)

Valószinüleg senki. Hogy aztán ha bármi nem tetszik neki éhségsztrájkoljon meg sajtózzon...?

Előzmény: max_headroom (1218)
max_headroom Creative Commons License 2007.07.31 0 0 1218
Szia BD,

hogyne, élek és virulok.

A tag csak azt kapta, amit már rég megérdemelt volna. A Magyar Rádió egyike azoknak az intézményeknek, ahol néhány kiváltságos számára konzerválták a szocializmust. Most, hogy lefutottnak tűnik ez a dolog is, mindjárt kitört a hiszti. De elvből ingyen utazni, az igen. Gyomorforgató, komolyan mondom.

Szerinted lesz olyan marha, aki ezek után alkalmazza?
Előzmény: Bolivian Dancer (1217)
Bolivian Dancer Creative Commons License 2007.07.31 0 0 1217

Hi Max,

élsz még... egy másik blogon olvaslak, igazad van. Ismerem a barmot 5 éve, komplett elmebeteg... Tavaly feljelentett engem is mint a munkahelyem alkalmazottját... meg az Egyesület miatt is kostolgatott...

Üdv, BD

Oscon Creative Commons License 2007.05.11 0 0 1216
Régebben dumá'tunk hogy miért is megy pl. Kínaiaknak, és miért is nem nekünk.
Összeomlik a kínai mítosz?
Oscon Creative Commons License 2007.04.09 0 0 1215
a nép elkezdett gyanakvóbb lenni.
nagyon helyes!!! még emléxem ara mikor lehülye paranoiás állatoztak x éve, hogy win98 meg internet explorer, marhajócool. minek használsz tűzfalat , meg rezidens vírusírtót lassítja a gépet. (ekkor még linuxot sem használtam, meg memóriavédelmet sem. Windows NT 4.0+Netscape Navigator 4.akárhányas+AtGuard+F-Securevel nyomtam az "ipart". nemmavolt. :)))
ma meg már elküldenének zabot hegyezni ezzel a configgal, hogy bazz ,hol a kémprogramírtó ? :))
Előzmény: Bolivian Dancer (1212)
Oscon Creative Commons License 2007.04.09 0 0 1214
Hát hogy a 41 lakosú karakóbelpusztakisszörcsögalsóra ami mondjuk a legközelebbi falutól 80 km-re van és az átlagéletkora 61 év, ott egy szélessávú fejlesztés mondjuk kb. pénzkidobás, mert nincs kereslet internetszolgáltatásra.
Ahol viszont van kereslet, vagy lehet potenciális kereslet (pl. új lakópark), ott meg kell kezdeni (vagy talán inkább folytatni-erősíteni-gyorsítani a sebességet) a beruházásokat.
én ezt olvastam ki belőle.
Előzmény: Bolivian Dancer (1213)
Bolivian Dancer Creative Commons License 2007.04.08 0 0 1213
Jaja megkaptam az útmutatást :-) Mit olvasol.l ki az ideézetemből?
Előzmény: Oscon (1210)
Bolivian Dancer Creative Commons License 2007.04.08 0 0 1212

Ja vágom, az iwiw-es hoax. Vannak ilyenek, de megelőzni nem lehet. Nem volt tömeges a jelenség, maximum párszár vagy ezer példány lehetett, ami semmi a kb 2 millió regisztrációhoz képest, úgy tűnik a nép elkezdett gyanakvóbb lenni.

Előzmény: Oscon (1209)
Bolivian Dancer Creative Commons License 2007.04.08 0 0 1211
Milyen beeteés, bocs?
Előzmény: Oscon (1209)
Oscon Creative Commons License 2007.04.08 0 0 1210
Látom te is megkaptad a "húzz a picsába innen" c. műsort, bár te a finomabb verziót...
Változatlanul azt gondolom, hogy szélessávra mindenütt szükség van, ahol reális, de ettől nem lódulna meg a hazai ICT biznisz, csak önmagában.
emiatt lettél szélessáv ellenes brosúraelmaradó bérenc ? érdekes... (?). ebből én mást olvasok ki.
Előzmény: Bolivian Dancer (1208)
Oscon Creative Commons License 2007.04.06 0 0 1209
Ne örülj. Ha az utolsó mondatot elhagyja, egy kurva szót nem szólok most sem...Az volt sok.
Amúgy sok ilyen beetetés van az iwiwen vagy ez inkább amolyan egyszeri próbálkozó volt ?
Nem azt mondom ez az iwiw hibája, ez inkább magának az iwiw felhasználók "túlzott bizalmának" a hibája, ami az iwiwezéshez és hasonlókhoz kell. ez afféle "bizalmi konstrukció"... :-)
off az offban: most amúgy az indapass felhasználási feltételein akadtam ki kissé.
na jó, nem kissé :), meg érdekes hogy tesztüzem, oszt nem is lehet visszalépni belőle normál fórumozásra. érdekes tesztüzem ;-). email váltásra is állítólag automatán bereggel, jelszót változtatni meg már csak az indásoknak lehet.
sz'al ne vedd az iwiw szivére, én már csak ilyen paranoiás vagyok. ;-)
Előzmény: Bolivian Dancer (1208)
Bolivian Dancer Creative Commons License 2007.04.05 0 0 1208
Oscon, ez a másik helyen nagyon ott volt :-))) Imádlak!
Előzmény: Oscon (1207)
Oscon Creative Commons License 2007.03.22 0 0 1207
Az iwiw konstrukció lényege, hogy minél többen látják személyes adataidat, annál valószínűbb hogy újabb ismerősökre akadsz. ha nem adsz meg kellő személyes adatot, akkor ugyan nem sérül a "privacy", de akkor meg miért vagy a tagja a "közösségnek"... ha meg megadod fűnek fának, akkor viszont az életed potenciálisan nyitott könyv egy csomó vadidegen ember előtt is.
bujtatott piramisjátékkal folytatnak a spammerek adatgyűjtést?
Sok ilyen van?
Előzmény: Oscon (1138)
Bolivian Dancer Creative Commons License 2007.03.16 0 0 1206
válaszoltam max.
Bolivian Dancer Creative Commons License 2007.03.15 0 0 1205

Max,

absolutely other thing. Can ya help me? It could be important for me, no need money it would take 10 minutes for you. How can I contact you? Please, drop me a mail to the registered e-mail o to the nemethattila@forrómail.com Thanx in advance.

Előzmény: max_headroom (1204)
max_headroom Creative Commons License 2007.03.13 0 0 1204
Szia BD :-)

"Teszem hozzá ezek nem reprezentatív példák."

Nyilván. Egy pillanatig sem gondoltam, hogy pusztán azért, mert ismerünk néhány tehetséges embert papír nélkül, már minden tanulatlan jöttmentnek jól fizető állásokat kellene osztogatni. A lényeg, hogy az illető bizonyított-e. Ha igen, akkor nem fogom a papírjával csesztetni.

"... nem biznám a cégem gazdasági vezetését olyanra, akinek még egy nyomorult KG diplomája sincs, de az IT és más területek akár lehetségesek is: pl. PR, marketing, innováció."

Persze, erősen függ a szakterülettől (ahogy írtam is), én se szívesen feküdnék be egy olyan sebész kése alá, akinek nincs diplomája.
Előzmény: Bolivian Dancer (1203)
Bolivian Dancer Creative Commons License 2007.03.13 0 0 1203

Szasz Max :-)

"Ha így történt, akkor örülj, hogy van egy talpraesett embered. Ritka madár, becsüld meg."

Ha van elég szaktudása, hogy eladja, hogy igazi a diplomája, akkor nincs gond. Magában a diploma bánatos lófaszt sem ér.... ha nincs mögötte józan paraszti ész, tapasztalat, gyakorlati tudás.

Én meg ismerek egy 24 éves srácot, aki egy hazai multinál IT középvezető, nincs diplomája, keres kb nettó 600-at, és kapkodnak érte a fejvadászok :-)

Teszem hozzá ezek nem reprezentatív példák. De van ilyen is.

Füleki eredeti kérdésére visszatérve, nyilván nem biznám a cégem gazdasági vezetését olyanra, akinek még egy nyomorult KG diplomája sincs, de az IT és más területek akár lehetségesek is: pl. PR, marketing, innováció.

Előzmény: max_headroom (1202)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!