Ok, értem én.... de akkor minimum BR... akkor adok mellé extrákat... meg abból egy évad nem 8099494898486480800 db lemez, hanem 1-2... jó hogy nem CD-re nyomják.
Meg lehet venni az összes évadot DVD-n elvileg itthon is. A DVD-kiadáson szerepel az eredeti hangsáv is. A legutolsó évad megjelenése azonban még várat magára... A Fantasy Film ígérgette, hogy tavaly év végén kihozzák, aztán nem lett belőle semmit. Sőt, azóta minden Poirot-megjelenést firtató kérdést levegőnek néznek... :( Külföldön már kijött. Ha gondolod, kintről tudsz rendelni, vagy ha külföldön (pl. Angliában) jársz, megtalálod a hmv polcain is, tuti.
Halott ember tükre - Második gongütés: Bár mindkettő "csak" novella és Poirot nyomoz benne, igen hasonló a felállás, mégis más a vége a műveknek.
A rodoszi háromszög - Nyaraló gyilkosok: Itt szintén Poirot mű mindkettő, az előbbi novellát gondolta AC tovább és lett belőle a regény.
Karácsonyi puding - Királyi rubin elrablása, illetve a Spanyol láda rejtélye - A bagdadi láda esete c. novellák hasonlóan a Halott ember tükre - Második gongütés párhoz egymás átdolgozásai.
Nem tudom ki hogy van vele, de engem ezek a "hangváltások" kifejezetten zavarnak.
Régebben, amikor még csak egy TV-volt, és mindenki annak a műsorát nézte, ha akarta, ha nem, egyszer még országos botrány is lett, mert a Minden lében két kanál sorozatban Tony Curtis hangját Sztankay Istvánéról lecserélték a kissé kellemetlen hangú Szolnoki Tibiére.
Pár rész után vissza kellett hozni Sztankayt, mert a nézők annyira tiltakoztak.
Manapság persze, amikor már "ezer" csatorna van "ezer" ilyen-olyan sorozattal, már szinte lehetetlen követni, ahogy cserélgetik a szinkronhangokat, és manapság az már elég gyakori.