Keresés

Részletes keresés

alfredoo Creative Commons License 2003.09.12 0 0 76
wic

szvsz ezt megbeszeltuk. es hajlando vagyok veled egyutt elmenni es megnezni.

en hetente 2/3 alkalommal latom KIVULROL a nagy semmit. nezzuk meg belulrol.

mindenesetre az itteni horgest nem indokolja semmi.

recsk 50 eve volt es senki nem akar recsket. azt sem akarom hogy forditott elojelu recskrol fantaziualjunk.

ezek ma nem eervek.

van eleeg ervenyes erv mindket oldal ellen. ne orbanbanyazzunk es ne recskezzunk.

en idos vagyok de semmi kozomet nem erzem recskhez. miert kellene ezt az orromra kotni, 25 eves 'suhancoknak'?

engem ez annyira irrital mint 'titeket' az orbanbanyak.

Előzmény: Wic (74)
Törölt nick Creative Commons License 2003.09.12 0 0 75
Önnek igaza van. Ezek az áldott jó gerinces emberek leszármazottai, az otthonról hozott jó nevelésük miatt be nem lépnének olyan gazemberek közé mint amelyek az mszp-szdsz tagságát/vezetőségét alkotják :). Na,persze kivételek vannak (kárpitosgyerek Pető és körmös Bauer bébi). Éberség!
Előzmény: beowolf (70)
Wic Creative Commons License 2003.09.12 0 0 74
>> de ettol meeg a terror haza ures. nincs latogato. egy lelek nincs elotte a heet egyetlen napjan sem.

Bocs, de ez nem igaz. Minden nap arra megyek haza. Szinte mindig állnak előtte, néha 2-3 ember, de van, amikor egész csoportok....

Wic

Előzmény: alfredoo (73)
alfredoo Creative Commons License 2003.09.12 0 0 73
boewolf

recsk 50 eve volt. 25 eves 'suhancok' allandoan recskkel hozakodnak elo.

pedig volt mas is. volt kolima. volt bergen belsen.

volt itt minden.

aztan megy a hulye szoveg.

a terror hazaban meg nincs latogato. tok ures.

irom ezt allandoan de jon vissza a szoveg hogy igy meg ugy.

de ettol meeg a terror haza ures. nincs latogato. egy lelek nincs elotte a heet egyetlen napjan sem.

csak a hulye szoveget nyomatjak ezerrel.

es marad a kerdes hogy ingyer vagy penzer...

Előzmény: beowolf (70)
beowolf Creative Commons License 2003.09.12 0 0 72
Te most alul überelted magad.:P
Előzmény: Tracer (65)
beowolf Creative Commons License 2003.09.12 0 0 70
Én nem a múltról,hanem a jelenről beszélek.
Gondolod, hogy az AVH-s verőlegények és a recski smasszerek leszármazottai ma nem gazdagitják a fidesz táborát? - te kis igen butácska.
Előzmény: Lada A (68)
atomfranko Creative Commons License 2003.09.12 0 0 69
Weber nulla, nincsen.

Nem letezik.

=af

Lada A Creative Commons License 2003.09.12 0 0 68
ÁVH-s tevéenység sem volt az Andrássy út 60-ban.

Sem Recsk, sem semmi más!!!

Hazugság az egész!!! HÜLYE ORBÁN!! HÜLYE ÁDER!!!

MEGYÓ(RO), a bankár az igazmondó.

Pártkatonák az utcára!!!!

NEHOGY ELHIDD

"Hülye Fidesz miatt van az egész."

Előzmény: beowolf (66)
Lada A Creative Commons License 2003.09.12 0 0 67
Bocs. Tényleg. Most, hogy elolvastam mégis a topiccímet, rájöttem, hogy MINDENKIT TERRORIZÁLNAK A FIDESZ VERŐEMBEREI!!!!

Ne haragudj, igazad van.

Sajnálom.

Remélem nem jön fekete autó az éjszaka közepén értem.

Jajjjjj

Előzmény: beowolf (66)
beowolf Creative Commons License 2003.09.12 0 0 66
Rosszul tudod.
Előzmény: Lada A (8)
Tracer Creative Commons License 2003.09.12 0 0 65
Látom, beindult a Werber. Biztos, hogy szegény népszabadságos sajtózsoldos állítólagos bírósági kergetőzése felül fogja überelni Szász Károly megverését, Loppert bevádolását, a szétvert tüntetéseket, a lopott holmiról nem is beszélve. Amúgy 1 hónapon belül kiállított diliflepni birtokában tökre hihető, hogy a bíróság épületében a tárgyalás idején akart bárki is verőembereket uszítani az ott megjelent tanúra. Ez tényleg így szokott lenni. Az a jó benne, hogy kicsit sem provokációbűzű a sztóri.
Előzmény: YaMo (-)
stansfield Creative Commons License 2003.09.12 0 0 64
Viszont, ha erősen hisszük, akkor a Szászt megverő vörös pribékek és vörös bézbólütőik megvannak. Ilyen egyszerű a világ, a bolsik bonyolítják túl.
Előzmény: atomfranko (63)
atomfranko Creative Commons License 2003.09.12 0 0 63
Nincsenek fideszes veroemberek, Nepszabadsag sincsen, bizonyitekok sincsenek.

=af

alfredoo Creative Commons License 2003.09.12 0 0 62
ht

"topikon belul tobbnyire(???) korrekt vita folyik"

hat nezd. a topikokon belul folyik vita. az hogy tobbnyire ez lenne a kerdojel akar viccesse is teheti akar komolykent is felfoghatjuk.

szerintem ez egy sikerult mondatom volt.

mindenesetre a topikon belul lehet valaszolni es ervelni. a topikcimek meg megdolgozzak az agyad.

mit gondolsz miert tiltakoznak a relativizalozok? pont azert mert egy ilyen cim hatasos!

Előzmény: HitetlenTamaska (59)
alfredoo Creative Commons License 2003.09.12 0 0 61
ht

irod hogy aki olyan luke hogy keszpenznek veszi magara vessen.

nem veszed figyelembe a folyamatos hatast.

aki allandoan latja a topikcimeket arra hatassal van.

ha a moziban vetitenek masodpercenkent egy kepet hogy egyel napolyit, enni fogsz napolyit.

akar akademikus vagy akar utcasepro. hatnak rad a benyomasok. PONT errol beszelek.

ezek olyan goebbelsi modszerek!

Előzmény: HitetlenTamaska (59)
stansfield Creative Commons License 2003.09.12 0 0 60
Ha az említett eset egy jobboldali újságíróval történt volna, a Fidesz telisírta volna a médiát, hogy visszatértek az ÁVH módszerei.
HitetlenTamaska Creative Commons License 2003.09.12 0 0 59
"topikon belul tobbnyire(???) korrekt vita folyik"

Ugye ezt viccnek szántad?

Sajnos -vagy nem sajnos- a topic cimek is olyanok mint a szines bulvárlapok cimei, egyáltalán nem biztos, amit állitanak.

Aki olyan lüke, hogy készpénznek veszi, az magára vessen.

Én itt - ha nem vetted volna észre- csupán egy gesztust szerettem volna tenni, magamat egyes szuterén (surterrain) fórumlakóktól elkülönítendő.

Előzmény: alfredoo (58)
alfredoo Creative Commons License 2003.09.12 0 0 58
ht

topikon belul tobbnyire(???) korrekt vita folyik. adok kapokkal. ritka az olyan hogy csahosok nekiesnek a gyanutlanul beteronek es szetszedik, cafatokra szaggatjak. ez ritka. a vita eselye adott.

a topikcim meg mossa az agyakat. foleg azoket akik be sem ternek!

Előzmény: HitetlenTamaska (56)
Lada A Creative Commons License 2003.09.12 0 0 57
Nah, akkor bírósági végzés linkijét a lezárt ügyről légyszíves.

Jaaaaa

Előzmény: szkd (54)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2003.09.12 0 0 56
Kedves alfredo

Irod:

"ez regi elkepzelesem mivel a topikcimek agyat mosnak. innen es onnan."

A topic tartamak még inkább. :-))

Előzmény: alfredoo (55)
alfredoo Creative Commons License 2003.09.12 0 0 55
ht

egyetertek veled a topikcim modositasat illetoen, mint ahogy a topikcimben foglalt inszinuacio elitelesevel is egyetertek.

persze mintha nem is menne mas mint a topikcim tobboldali elitelese es a dolog relativizalasa.

amikor a relativizalozok relativizalnak...

tovabba javasolnam a tobbi topikcim igazsagtartalmanak es inszinualo voltanak felulvizsgalatat is.

ez regi elkepzelesem mivel a topikcimek agyat mosnak. innen es onnan. csak kinek mi szur szemet, kit mi duhit fel es ki mit tart humorosnak.

talan nem elszigetelten kellene vizsgalni. szvsz

Előzmény: HitetlenTamaska (50)
szkd Creative Commons License 2003.09.12 0 0 54

Azt miért nem teszed hozzá, hogy a Vancsik autóját is a fideszfanok buherálták meg mielőtt árokba hajtott volna?

Előzmény: geszthi (51)
stansfield Creative Commons License 2003.09.12 0 0 53
"Állami bézbólütők csattantak Szász Károly fején."
Előzmény: geszthi (51)
sejt Creative Commons License 2003.09.12 0 0 52
Szevva Yamo (Yoma,Moya,Oya,Ayom,Mayo(m))!!!!!

Emlexel meg a regi szep idokre? De jo is volt az! Szarba vagyunk most 1 kicsit, de killabballunk! ELORE, a hazaert, renduletlenul!

Csokollak
Udv. sejt.

Előzmény: YaMo (18)
geszthi Creative Commons License 2003.09.12 0 0 51
Erdekes, hogy most mennyire ketelkedok lettek a fidesz hivok!

Hat nem tudjak, hogy

ha valakit meg akarnak verni akkor nem nezzuk, hogy van-e valami gyanus (mondjuk 3/4-1/2 oraval elebb volt ott, van-e belepokartya a birosagra) az elmondasban!

Nem lepodunk meg ha valaki azonnal politikai tamadasokat allit (es azota is allandoan), hanem bemondasra kapasbol elhisszuk (megha bekotott fejjel allitolagosan komasan is teszi)

A seruleseket, tamadast tulfokozzuk, nem pedig negligaljuk. Elvegre vertek itt meg baseballutovel embereket. Ketto kozuluk akit politikailag/maffiailag meg akartak felemliteni az koszoni szepen jol van semmi komoly serulas, (es celozgat a kopogtatocedulagyujtok, szocik es MP ellen ez ugyben bizonyitek nelkul), mig a masik akivel csak osszeszolalkoztak es nem volt politikai leszamolas vonzata (bar ugye kokarda "volt" rajta) az halott.

Hiaba no nalunk a halalos megfelemlites is demokratikus, csak az utcai osszeszolalkozasokba lehet belehalni...

Ha valakit megtamadnak akkor ha nem hatarolodik el azonnal a kozvetetten szobahozott erintett politikai oldal az gyanus (ha a perben konkretan szobahozott part az nem). Ha meg szigoru vzsgalatot ker akkor meg diktatorikus megtorlasrol beszelunk, vagy pedig sajat erintettsegenek eltuntetesi szandekarol.

Termeszetesen barminemu hasonlosag a Miep, Szasz uggyel, az isteni veletlenek kozul is a legveletlenebb.

HitetlenTamaska Creative Commons License 2003.09.12 0 0 50
Mint tudjátok a Fidesz nem a szivem csücske, de én is csóváltam a fejemet, amikor az alaptalan és megtévesztő topic cimet olvastam.
Szép gesztus lenne a topic nyitójától, ha módositást kérne a moderátortól.
Előzmény: Törölt nick (0)
stansfield Creative Commons License 2003.09.12 0 0 49
Ha Bencsik baloldali lenne, már beleordította volna az éterbe: Narancssárga verőemberek üldözik a hős újságírót, politikai maffia!
courage the dog Creative Commons License 2003.09.12 0 0 48
moya-te paranoias vagy........
nofene Creative Commons License 2003.09.12 0 0 47
Nofene, te láttad valahol, hogy a fityisz elhatárolta volna magát a testi erőszakkal való fenyegetés minden formájától, és elítélte volna az exfőosztályvezető magatartását? Netán védelmet ígért volna a megfenyegetett embernek? (Speciel nem Szásznak hívják, de akkor is.)
Mert addig úgy is értelmezhető a dolog, hogy tessék óvatosnak lenni, nehogy minden kellemetlen tanú úgy járjon, mint ez a mostani.
Előzmény: Törölt nick (41)
nofene Creative Commons License 2003.09.12 0 0 46
Nofene, szavaidat, bármennyire is hízelgőek, sajnos részben vissza kell utasítsam. Az általam írottakból egyáltalán nem következik, hogy a fityisz mindenkit terrorizál. Csak arra bátorkodtam utalni, hogy a fiatalemberek a nemzetközi kommunista mozgaloménál azért lényegesen rövidebb történelmében is voltak érdekes jelenségek. Ezek ráadásul időben közelebb esnek napjainkhoz, mint az 1989 előtti rémtettek.
A magyar jobbközép emblematikus pártjának nincs annyi verőembere, hogy mindenkire jusson. :-) Ha lenne, bizvást elmerengenének a gondolaton.
Nem nagyon hiszem, hogy elvi fenntartásaik lennének. Ha volnának, akkor már régen nem lenne közszereplő az a titkosszolgálati miniszter, aki alatt a Lakatos nevű ügynök a saját Trabantjának felgyújtása közben megpörkölődött.
Előzmény: Sanyi bácsi (32)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!