Önnek igaza van. Ezek az áldott jó gerinces emberek leszármazottai, az otthonról hozott jó nevelésük miatt be nem lépnének olyan gazemberek közé mint amelyek az mszp-szdsz tagságát/vezetőségét alkotják :). Na,persze kivételek vannak (kárpitosgyerek Pető és körmös Bauer bébi). Éberség!
Én nem a múltról,hanem a jelenről beszélek.
Gondolod, hogy az AVH-s verőlegények és a recski smasszerek leszármazottai ma nem gazdagitják a fidesz táborát? - te kis igen butácska.
Látom, beindult a Werber. Biztos, hogy szegény népszabadságos sajtózsoldos állítólagos bírósági kergetőzése felül fogja überelni Szász Károly megverését, Loppert bevádolását, a szétvert tüntetéseket, a lopott holmiról nem is beszélve. Amúgy 1 hónapon belül kiállított diliflepni birtokában tökre hihető, hogy a bíróság épületében a tárgyalás idején akart bárki is verőembereket uszítani az ott megjelent tanúra. Ez tényleg így szokott lenni. Az a jó benne, hogy kicsit sem provokációbűzű a sztóri.
topikon belul tobbnyire(???) korrekt vita folyik. adok kapokkal. ritka az olyan hogy csahosok nekiesnek a gyanutlanul beteronek es szetszedik, cafatokra szaggatjak. ez ritka. a vita eselye adott.
a topikcim meg mossa az agyakat. foleg azoket akik be sem ternek!
Erdekes, hogy most mennyire ketelkedok lettek a fidesz hivok!
Hat nem tudjak, hogy
ha valakit meg akarnak verni akkor nem nezzuk, hogy van-e valami gyanus (mondjuk 3/4-1/2 oraval elebb volt ott, van-e belepokartya a birosagra) az elmondasban!
Nem lepodunk meg ha valaki azonnal politikai tamadasokat allit (es azota is allandoan), hanem bemondasra kapasbol elhisszuk (megha bekotott fejjel allitolagosan komasan is teszi)
A seruleseket, tamadast tulfokozzuk, nem pedig negligaljuk. Elvegre vertek itt meg baseballutovel embereket. Ketto kozuluk akit politikailag/maffiailag meg akartak felemliteni az koszoni szepen jol van semmi komoly serulas, (es celozgat a kopogtatocedulagyujtok, szocik es MP ellen ez ugyben bizonyitek nelkul), mig a masik akivel csak osszeszolalkoztak es nem volt politikai leszamolas vonzata (bar ugye kokarda "volt" rajta) az halott.
Hiaba no nalunk a halalos megfelemlites is demokratikus, csak az utcai osszeszolalkozasokba lehet belehalni...
Ha valakit megtamadnak akkor ha nem hatarolodik el azonnal a kozvetetten szobahozott erintett politikai oldal az gyanus (ha a perben konkretan szobahozott part az nem). Ha meg szigoru vzsgalatot ker akkor meg diktatorikus megtorlasrol beszelunk, vagy pedig sajat erintettsegenek eltuntetesi szandekarol.
Termeszetesen barminemu hasonlosag a Miep, Szasz uggyel, az isteni veletlenek kozul is a legveletlenebb.
Mint tudjátok a Fidesz nem a szivem csücske, de én is csóváltam a fejemet, amikor az alaptalan és megtévesztő topic cimet olvastam.
Szép gesztus lenne a topic nyitójától, ha módositást kérne a moderátortól.
Nofene, te láttad valahol, hogy a fityisz elhatárolta volna magát a testi erőszakkal való fenyegetés minden formájától, és elítélte volna az exfőosztályvezető magatartását? Netán védelmet ígért volna a megfenyegetett embernek? (Speciel nem Szásznak hívják, de akkor is.)
Mert addig úgy is értelmezhető a dolog, hogy tessék óvatosnak lenni, nehogy minden kellemetlen tanú úgy járjon, mint ez a mostani.
Nofene, szavaidat, bármennyire is hízelgőek, sajnos részben vissza kell utasítsam. Az általam írottakból egyáltalán nem következik, hogy a fityisz mindenkit terrorizál. Csak arra bátorkodtam utalni, hogy a fiatalemberek a nemzetközi kommunista mozgaloménál azért lényegesen rövidebb történelmében is voltak érdekes jelenségek. Ezek ráadásul időben közelebb esnek napjainkhoz, mint az 1989 előtti rémtettek.
A magyar jobbközép emblematikus pártjának nincs annyi verőembere, hogy mindenkire jusson. :-) Ha lenne, bizvást elmerengenének a gondolaton.
Nem nagyon hiszem, hogy elvi fenntartásaik lennének. Ha volnának, akkor már régen nem lenne közszereplő az a titkosszolgálati miniszter, aki alatt a Lakatos nevű ügynök a saját Trabantjának felgyújtása közben megpörkölődött.