OFF
Egyetértek ( minden családi történet elmesélése nélkül - PEDIG TUDNÉK !!!).
Privát véleményem: 2003-at írunk, ha valaki még nem vette volna észre!
ON
B@sszameg, az rendben van, hogy egy cégbírósági bejelentést utólag kell hamisítani aztán ezen megcsúszik az ékszíj, de hogy már egy Teller levelet sem tud a párt eredetiként elsütni, az már a vég.
Erősen romlik a színvonal, forognak a sírjukban az öreg vonatrabló, pénzhamisító, kasszafúró elvtársak.
Aha, már értem, Medgyessyt két évig tartó közérdekű munkával súlytották, szerencsétlenségünkre éppen a miniszterlenöki közmunkán volt üresedés.
Viszont azt hiszem ez a büntetés nem volt elég elrettentő hatású a csalóra, ezért mégiscsak a szabadságvesztést javasolnám. Van még a két évből erre vagy 8 hónapja Medgyessynek, azt a börtönben mindenki megelégedésére eltölthetné.
c) közreműködik abban, hogy jog vagy kötelezettség létezésére, megváltozására vagy megszűnésére vonatkozó valótlan adatot, tényt vagy nyilatkozatot foglaljanak közokiratba, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Gazdasági adatszolgáltatás elmulasztása
299. § Aki közhitelű nyilvántartásba bejegyzendő, gazdasági tevékenységhez kapcsolódó adat, jog vagy tény bejelentését, illetve ilyen adat, jog vagy tény változásának bejelentését elmulasztja, ha a bejelentési kötelezettségét jogszabály írja elő, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
Tény, vannak hibák a nyilvántartásokban, de az a MSZP-s hibasorozat érdekes módon mindig a bejelentés hibájából vagy elmaradásából adódott.
Az hiszem a jövő héten megpróbálok egy ilyet én is, kiváncsi vagyok a cégbíróság azonnal és készségesen kijavítja-e?
Persze elvárom, hogy még bocsánatot is kérjenek.
KI
No nekem aztán Lendvay utcázhatsz.. :)
Nem vagyok, s nem is voltam fityiszes.
Ha holnap lennének a választások, nagyon tudatos választóként nem választanék.
Értem, amit mondasz, csak olyat még az indexen nem láttam, hogy ne feküdtél volna be a vörösök lövészárkába. A legegyértelműbb ügyekben is mindig köztük álltál.
Amúgy én is előbb jártam templomba mint a sok fideszes, családomban volt kitelepített, hadifogoly, komcsi bújtató, nemes és nemtelen egyaránt. Csak éppen kommunista nem volt.
valahol már megjelent, h más van a mine honlapon, és más a biztósitó honapján
http://www.miniszterelnok.hu/index.php?p=cvm1
"1998-tól 2001. szeptember 30-ig az Inter-Európa Bank Rt. igazgatóságának elnöke és az Atlasz Biztosító Rt. alelnöke. Tizenöt évig tanított a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán és elnöke a Magyar Közgazdasági Társaságnak."
2
http://www.qbeatlasz.hu/index.php?main=m&sub=1
nem találtam :(
anyai nagyapám 44-ben megtagadta, hogy "zsidóhajcsár" legyen
az ötvenes években kulák volt, a téeszesítés során elvették mindenét. (56-ban ő bújtatta a falu párttitkárának feleségét és karon ülő csecsemőjét az egyik szobában, miközben a másikben pálinkagőzös "forradalmárok" akarták meglincselni a párttitkárt és családját)
"csak" ember volt...
apai nagyapám lelkésztanító volt, 51-ben üldözték el állásából, így lett könyvelő. egyszer sem hallottam a szájából a kommunista szót (97-ben halt meg), valszeg, mert egy felsőbb értékrend alapján élte az életét, nem holmi lendvayuccai/köztársaságtéri utasításokra...
sokan, akik tépitek a szátokat (mert már lehet, ugye....) lóf@szt nem tudtok semmiről...
aki nem nyalja ezres nyelvcsapással aJelŐszentsége fenekét, aki nem szidja elvakultan/sportból/pénzért a szocikat, mint a gép (mert a mocskos komcsiknak, meg a szarszemét eszdéesznek köszönhetően már lehet!!!! ;-), aki a túlhiszterizált politikai hangulat ellenére megpróbálja több oldalról szemlélni a világot...nos, nem feltétlenül őskommunista..
...aki már esetleg akkor templomba járt, amikor fideszes pógárfiúk apukája az Internacionálét harsogta párttitkár-sorstársak fülébe, aki nem abban éli ki polgárságát, hogy másokat kioktasson vagy szarba vegyen, aki néha el tudja ismerni, hogy nem az ő igazsága "győz" vagy legalábbis nem kizárólagos és még folytathatnám, az nem feltétlenül tartja humorosnak, ha leelvtársazzák olyanok akik esetleg most visszakompenzálnak nagy pógárságukkal...
engem csak simán nem érdekel, übermesch-pógártárs... ;-)))
Minap, a Magyar Állam bejegyzett elidegenitési stb tilalmat a házunkra (Szocpol, áfa, Kedvezményes hitel)... a X bank járt el az állam nevébe...
A bankot jegyezték be 1 helyen, az államot 2 helyre...a bankot be se kellet volna...
OFF, de:
Egyik mobilszolgáltató, tavaly. Telefont veszek.
Kell a személyi.
Kinyitja, lefénymásolja, majd a személyit maga elé teszi, és az alapján elkezdi a gépben kitölteni a szerződést.
Kinyomtatja,átadja átolvasásra.
- a ház minden engedéllyel, rendben felépül 1989-ben, X utca 37/B.
- rendszerváltás, átszámozás: X utca 9.
- társasházzá alakulás 1996 táján
- időközben rengeteg lakás adás/vétel, önkormányzati pályázatok elnyerése, stb.
- 2003-ban adategyeztetést kér a hivatal, hogy az X utca 9/B telken, amely még mindig ipari terület, milyen tevékenység folyik jelenleg és ki a tulaj... :-)))
Annak, hogy két cégbírósági tisztviselő ugyanúgy írja el Medgyessy Péter kilépéseinek dátumát, olyan kicsi a valószínűsége, mint a lottóötösnek – jelentette ki Pokorni Zoltán a Fidesz ügyvezető elnökségi ülését követően.
...
- A gazdasági válság mellett azonban erkölcsi válság is terheli a kormányt - szögezte le az alelnök, hozzátéve, ugyanolyan felelősség terheli Medgyessy Pétert a pénzmosási ügyben, mint a napokban letartóztatott Rejtő E. Tibort.
"Miért vállalja a valóság eltorzításának kockázatát Medgyessy, miért akarja eltolni magától a 2001 szeptembere és 2002 áprilisa közötti időszakot?" - tette fel a kérdést Pokorni Zoltán, majd úgy folytatta, kicsi a valószínűsége, de elképzelhető, hogy egy cégbírósági tisztviselő elírta az akkori miniszterelnök-jelölt Inter-Európa Banktól való távozásának időpontját. Annak a valószínűsége viszont, hogy az Atlas biztosítótársaságtól való kilépésének idejét is ugyanarra a 2002. április 29-re írja el egy másik irodista, olyan kicsi, mint a lottóötösnek - fogalmazott Pokorni Zoltán.
"Nem szerencsés Medgyessy Péter, nem kellene lottóznia" - jegyezte meg az alelnök.
Szerintem elég egyszrű megmagyarázni, többféleképp is lehet:
- Úgy általánosságban kijelenthető, hogy az összes nyílvántartásokkal "bajok vannak", hogy finom legyek. Ennek egyik fő oka, hogy semmilyen szinten senki se felel értük érdemben.
- Ha összeesküvésesdi-hívő vagyok, akkor még egyszerűbb: vannak-e olyan emberek, akiknek megér pár millát a bíróság egy-egy ilyen "jóhiszemű tévedése"? Vannak.