ÉN SOHA SEMMIFÉLE HÍRLEVELET NEM RENDELTEM MEG!!!!!!!!!!!!!!!
Bizonyos szolgáltatások elérése végett iratkoztam fel.
Tudomásom szerint e-mail címek címlistákba való kéretlen beillesztése, rájuk üzenet küldése (spam-küldés) a 2001. évi CVIII. törvény értelmében tilos és TÖRVÉNYSÉRTŐ.
Ildomosnak találnám az internet körül töketlenkedő idióták, legfőkép Kovács Kálmán magyar nemzeti anigif-ügyi miniszter és a jelen esetben felelős Baja Ferenc kormánymegbízott, a társadalmi kapcsolatokért és a kormányzati informatikáért felelős politikai államtitkár elzavarását!
Ez egy nagyon g*ci hírlevél, csakis akkor tudod esetleg lemondani, ha emlékezel a több év előtti usernevedre és passwordödre.
Minden tisztességes hírlevelet le lehet mondani egy replay-jel.
jah.
miről is szól, miért is készült a magyarorszag.hu?
nem politikai portál ez, hanem közigazgatási, igaz?
milyen szép is volna, ha fidesz sajtóközlemények lobognának rajta :P
(mutass nekem olyan cikket, ami nagyon gáz. az az igazság, hogy nem szoktam olvasgatni...)
Na ezt lemondtam. Nem volt egyszerű, ugyanis a tökéletesen használhatatlan kormányzati portálhoz való jelszavam már régesrég elfelejtettem (kábé azóta nem láttam, mióta megnyílt és beregisztráltam :D), szóval előbb igényelnem kellett egy új jelszót, ahhoz viszont elő kellett bányásznom az agyam mélyéről, hogy mégis mi lehet a felhasználónevem :) Úgy 5. próbálkozásra sikerült is eltalálni, aztán már ment is minden, mint a karikacsapás.
Szeretném az illetékesek figyelmét felhívni egy apróságra. Ha van egy csepp eszük, akkor nem szoktatják rá az embereket egy állami tulajdonban levő portál nézegetésére, mert lehet, hogy most azt írogatnak bele, amit akarnak, de egy esetleges kormányváltás esetén ez nem lesz pont így :))) Szal szerintem hülyeség volt, de mindegy :)
Defaultbol jon a kis helyes napi hirlevel...
Lelkes anyazas kozben usernevet elokeresni termeszetesen jo mulatsag egy nagyobb mailboxbol, hogy ugyanmar ne...
Ha nem is spam, de bunkosag alapbol megkinalni az embert hirlevellel...
Ma kaptam egy hírlevelet a magyarorszag.hu-tól, még korábban az ekormanyzat.hu-n regisztrált címemre. Úgy néz ki, állami hírportál bontogatja szárnyait. Szükség wan rá?