erre csak annyit mondanék, hogy szintén oktogon környéke.
különben egyetértek, pláne miután a női vécébe épp egy kurvára vérző fejű ismerősömtől nem bírtam bejutni, kb 5-en próbálták összerakni a fejét, de vérben úszott az egész.
Valami lehet ott az Oktogon környékén; a minap én is arra járok, egyszer csak a szemem sarkából észlelem, hogy egy kimázolt fejű, bozontos hajú, merev testű nő bukik ki elém nagy zajjal, fejjel előre egy üzletből, teljesen olyan testtartásban, mint akibe hátulról épp kést mártott valaki – vélhetően a másik nő, aki mögötte áll. Még villant is valami késszerű a másik nő kezében. Kis híja volt, hogy visítani nem kezdtem, de idejében nyugtáztam, hogy a torzonborz alak egy próbababa, amit a mögötte levő eladónő fejjel előrefelé egy, a baba hátán levő fém fogantyúszerűségnél fogva tuszkol ki az ajtón, hogy az üzlet elé állítsa. Még percekig úgy hápogtam utána, mintha egy csontváz esett volna rám egy szekrényből.
Viszont ez nem volt annyira ijesztő a te műnődhöz képest, én ugyanis az élmény után nyugodtan visszaaludtam, és nem álmodtam a kaméleonokkal, pedig utána még hosszú napokig egy lakásban laktunk.
nem tudom ki hogy van vele, de én rég nem ijedtem már meg istenigazából, nem janizásból mondom, félre ne értsétek, egyszerűen ingerszegény az életem valószínűleg, szóval már el is felejtettem hogy milyen úgy igazán megijedni, hogy egy pillanatra iszonyat nagyot ver a szíved, megtorpansz, lecövekelsz, értitek,
viszont egyik nap sétafikálok éppen az oktogonnál, semmi jele semmi különösnek, bambulok, éppen baktatok át a zebrán az andrássyn, cipőbámulva, egyszercsak nemtom miért felnézek, és belém áll a frász, komolyan, meg is állok egy pillanatra, ilyet még nem láttam, egy szörny ment el mellettem éppen, egy bábú, egy borzalmas jelenség, ilyet még nem láttam, egy nő, akin nincs egy valódi dolog se, az arca falfehér, agyon van sminkelve, alatta agyon van szabva, igen, látszik rajta hogy szét van plasztikázva, semmi se eredeti, se orr, se száj, se szemek, a haja (biztos mű) merevre bepozicionálva tökéletesen, két akkora mell volt rárakva a testére hogy majd kiszakította a kis topját, de ilyen tök kerek, iszonyat nagy ilyesztően uurrghbrrrrr, de persze iszonyatosan karcsú volt a melléhez képest, ahogy visszanéztem annyira fura volt a feneke, 1000 százalék hogy zsírleszívás, kezibe kis mangos szatyor, és a szokásos díva-hintázós lépdelés... hát az iszonyat ijedtségből ekkor már csak a döbbenet maradt, pedig az se szokásom, mondom meg is álltam, és majdnem megfordultam hogy elébekerülök hogy még egyszer megnézhessem, de aztán inkább mégse. aznap éjjel még álmomban is előjött. brrrr.