Keresés

Részletes keresés

NO BAXI Creative Commons License 2020.01.10 0 0 6

Most jött meg a magyaros pizza rendelésem a Lurdy házból kisszállitás gyors volt, a pizza rendkivül szegényes feltétben az aluljárós darabos pizzák komolyabb szintet hoznak. 

csongor72 Creative Commons License 2013.05.02 0 0 5

Most olvasom, hogy másoknak is csalódás az Il Treno étterem. Az én munkahelyem közelében csupán az Il Treno található (XI., Bartók udvar), így kénytelen vagyok ott ebédelni. Ma például ehetetlenül savanyú tojáslevest és hasonlóan rossz rakott zöldbabot sikerült vennem. Eredetileg a kedvencemet, sárgaborsó főzeléket kértem volna, de megláttam hogyan néz ki (még a konyhás nő is elnézést kért érte...). Valószínűleg nem én választottam éppen bele, mert a visszavitt tálcák szinte mindegyikén ott volta a hús, rizs, steak burgonya, stb. Szóval ma is éhes maradtam, de legalább az ebédre szánt 1200-1500 Ft-omat sikerült ott ismét elköltenem.

baphomet Creative Commons License 2003.11.13 0 0 4
hát, igen. ezek szerint vagy ritka egy köcsög bagázs a moszkva téri il treno, vagy kifogtam...
rendeltem a XII.kerületbe pizzát, gondolom ide a moszkva térről hozzák. valami hagymás, szalámis dolog volt. kihozták, háát... nem lehetett enni belőle, úgy, ahogy volt, kidobtam. a hagyma olyan volt, mint amit valami sült hús alól szedtek ki, recycling, a szalámi is nagyon szar volt, sajt talán nem is volt rajta és a tészta meg össze volt égve mindenhol.
most ilyenkor vissza kellett volna küldenem? nem érdemes ezzel bajlódni :((( azóta viszont nagy ívben kerülöm őket.
Lever Creative Commons License 2003.11.12 0 0 3
Il Treno (még a délinél)
kint a kiírás: egyet fizet kettőt kap
(kiderült, hogyha bizonyos értékhatár fölött rendelünk, kapunk egy kupont, amellyel elátogatva a moszkva téri éttermükbe, a megfelelő árú pizzát rendelvén kapunk még egyett)
a pincér kelletlen és kellemetlen, nem tud semmire válaszolni, végül megkérdezzük, lehet-e olajbogyóval kérni az egyik pizzát. Elmegy és ezt is megkérdezi, majd hosszú eszmecsere után visszajön és igennel felel.

A pizza kijön, és hozza a tányéron (külön!!) az olajbogyót.

Egy héttel később a kuponunkkal elmegyünk a moszkav téri il treno-ba, ahol ugyanaz a pincér fogad! Itt sem teszi könnyebbé az ottlétünket. Majd fizetésnél meglobogtatjuk a kupont, amikoris kijelenti, hogy nem fogadhatja el, mert a rendelés előtt kellett volna jelezni, és a pénztárgéppel nem lehet sztornirozni (a társaságomban egy pénztárgépismerő személy ezt nem így tudta)

kisziszi Creative Commons License 2003.09.12 0 0 2
Kedcves Kakadú!

Köszönöm, megteszem.

Kisziszi

Előzmény: Törölt nick (1)
crazyBMW Creative Commons License 2003.09.10 0 0 0
Ezeknél már én is csináltam fesztivált...nem is akármilyet.
Előzmény: kisziszi (-)
kisziszi Creative Commons License 2003.09.10 0 0 topiknyitó
Egy érdekes történet a Retek utcai (volt Trombitás Étterem) Il Treno Étterem kiszolgálásáról. Az esett ma este esett meg. Gondoltuk a feleségemmel betérünk vacsorázni. Még nem voltunk ott. Mivel 19 fok volt kint és a kerthelységet hüvösnek érezte a kedvesem, gondoltuk beülünk a belső helységbe. Miután már elég ideje üldögéltünk és vártuk a picért, kimentem és egy pultos hölgytől megkérdeztem, hogy van-e kiszolgálás, amire azt válaszolta, hogy csak a kerthelységben. Jeleztem neki, hogy hüvös van kint és szeretnénk bent vacsorázni. Erre azt válaszolta, hogy "megnézem srácokat, hogy ráérnek-e". Erre megköszöntem és megkértem, hogy ne fáradjon, máshol csak kiszolgálnak.
Szerintem fel sem fogták. A történthez hozzá tartozik, hogy a feleségem 7. hónapos terhes - jól látható - legalább erre lettek volna tekintettel.

Nem tudtam magamban tartani.

Kisziszi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!