No menjünk sorjában! Megnéztem a videót és benne az óriás plakátról nyilatkozókat.
Kocsis istván BKV vezér láthatólag első alkalommal vette kezébe a plakát kicsinyített másolatát és némi ajak biggyesztést mímelve az egyetértés és a tüzetes átvizsgálás legkisebb jele nélkül adta azt tovább. Molnár úr pedig még ennyi egyetértést és tüzetességet sem mutatott, mint az előtte ülő atomipari és közlekedésügyi szakember. Demszky metrófúró bürgermeister imigyen aposztrofálja a látottakat és világosítá meg az egyszerű emberek setét tudatát. Kínában óriás plakátokon népszerűsítik a fogamzás gátlás technikáját mégsem kifogásolja senki, mondá a most érezhetően gátlásos bürgermeister. Áhá, most már értem a rejtett üzenetet, hát ez egy fogamzásgátlást népszerűsítő plakát. A baloldalon álló heteró párt próbálja meggyőzni a többi szaporodásra képtelen felállítású párosulat, hogy "nem kell óvszer nem kell bogyó, mégsem lesz belőle kicsi fletó!" Egyet felejtett Demszky úr még elmondani, hogy a kormány szigorúan titkos megrendelésére készült plakáton a Kolompár házaspárt rejté a grafika!
Most már teljesen összekavarodtam, én sem tudom mi a különbség. A shemale az férfi vagy nő? Ha nőnek érzi magát, akkor miért tartotta meg az eredeti nemiszervét? Ha viszont továbbra is férfinak érzi magát, akkor minek operáltatta át magát? Nem azért találták ezt ki, hogy a biszexuálisok igényeit kielégítsék 1 személyben?
1 fiatal kisgyereknek miért kell tudnia erről? Még azt se kell tudnia hogy honnan jön gyerek. Majd ha megnő, akkor úgy is megtudja. Minek ezt erőltetni?
Bi- és homo, az két külön világ. Én megértem, ha valaki ellen- és sajátneműtől is elfogadja a nemi örömöt. Az összes bi, akit ismerek, nagyon intelligens ember.
A homókat viszont szoftverhibásnak tartom. Csúnyán kitolt velük a természet.
A transzszexualitást hirdetik a budapesti metróban (+kép és videó)
Homoszexuális és transzszexualitás kapcsolatokat bemutató óriásplakát látható a 2-es metró vonalán a fővárosban. Demszky Gábor szerint ebben nincs semmi kivetnivaló és a reklámtörvény előírásainak is megfelel a plakát, amely egyébként a Geszti Péter nevével fémjelzett ARC Kft. pályázatán lett kategóriagyőztes.
A transzszexualitást hirdetik a budapesti metróban
Nő férfival, nő a nővel, férfi férfival, és más variációk. A homoszexuális kapcsolatokat és a transzszexualitás különböző változatait bemutató óriásplakát látható a 2-es metró vonalán. Az "igenis egyenlőek vagyunk" feliratú transzparens hat párjából csak egy heteroszexuális.
A plakát a korábban SZDSZ kampányban is dolgozó Geszti Péter dalszövegíró nevével fémjelzett ARC Kft. pályázatán lett kategóriagyőztes. Az Ötvenhatosok terén már kiállították.
Az óriásplakátról készült fotót Kocsis István a BKV vezérigazgatója, Molnár Csaba közlekedési miniszter és Demszky Gábor is tüzetesen átvizsgálta. A liberális főpolgármester nem talált benne kivetnivalót, szerinte megfelel a reklámtörvény előírásainak és csupán egy véleményt tükröz. Hozzátette: Kínában a fogamzásgázlás technikáit népszerűsítik óriásplakáton és mégsem kifogásolja senki.
Az óriásplakátot egyébként egy győri kft. grafikusai tervezték. Úgy tudjuk jelenleg három látható belőle a fővárosban. A cég ügyvezetője nem nyilatkozott. Így az sem derült ki, ki és mennyiért rendelte meg őket. videó
Nézd, mivel egyfelöl ez nem a HUSZ, másfelől nem vagyok szilárdan meggyőződve arról, hogy túl vagy a (ma betöltött 14. életévben definiált) korhatáron, ezért nem magyarázom el Neked azt, hogy a homoszexualitás és az anális nemi aktus se pro, se kontra nem egymásból következő dolgok.
De, ha olvasgatod a HUSZ-at, ott esetleg felvilágosítást kaphatsz ezekről a dolgokról.
"Az tudod, olyan, de olyan okos, hogy a természettől belekódoltan tudja, hogy a biszex dupla esély. "
Akkor meg a ratyiban nincsen bekódolva?
Az betegség?!
"Egyébként honnan tudod, melyik a jobb? Próbáltad, vagy irodalmi adatokat tanulmányoztál? "
Elképzeltem.
Egy exrementes popó, meg egy aranyos (.....) között van különbség.(:-))
"Mondjuk amikor meglátja az első kankutyát ugrálni a másikra... "
Ez az, a kankutya még egy ratyinál is normálisabb, tudja hogy neki mi a jobb, egy nőstény kutya, vagy egy kutyagumis far.
Nézd, lehet másképp is definiálni a betegséget: azt mondhatjuk, hogy olyan állapot, ami tartósan gátolja az illető életvitelét, boldogulását.
Namost a drogfüggőség gátolja, tehát az egy betegség. Az álmodozás valszeg nem, tehát nem az. Ha már rögeszmévé válik, akkor gátolja, tehát az. Stb.
A homoszexualitás mennyiben gátolja az ember életvitelét?