Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.27 0 0 1037

Írom:

"ami csak orvosokra jellemző (szerencsére nem mindegyikre)"

 

Írod:

"Azt meg nagyon sajnálom, hogy olyan orvosokkal hozott össze a sors, akiknek köszönhetően általánosítva minden orvosra kimondod, hogy lekezelő."

 

WTF?!?!

Előzmény: zsuzsu123 (1035)
zsuzsu123 Creative Commons License 2011.05.27 0 0 1036

Komolyan kíváncsivá tettél, hogy miért! Miért annak van igaza, aki először szólal fel, vagy aki szomorúbban hangoztatja, hogy miként szenved és amikor tényszerűen pontról pontra végigelemzem a szövegét, hogy hol a hiba, és ki is a hibás, akkor azt odavetett fél mondattal leszólod, és nem magyarázod meg. Ezen meg minden bizonnyal vagy megsértődsz, vagy felhúzod magad és elküldesz a halálba, vagy durcásan nem válaszolsz, mert ez könnyebb, mint időt szánni a saját véleményedre. 

Azt vettem észre, hogy a magyar embernek sajátossága, hogy csak a negatívumokat hozza fel, hogy hosszasan panaszkodik apróságokon, és alig képes kifejteni, azt ha boldog, és inkább néhány szóban elintézi, mert a sikert, örömöt, eredményeket más dicsekvésnek érzi, ezért inkább ezekről gondosan hallgatunk. Tehát, ha én telibe dícsérek valakit, mert az valóban jót tett velem, és tőlem szokatlan módon ilyen fórumokon veszem a fáradtságot és írok egy ellenpéldát, akkor az már büdös.

Valóban ilyen szarul működnek az emberek, vagy csak én vagyok mizantróp? 

 

Előzmény: AliceCsodaországban01 (1032)
zsuzsu123 Creative Commons License 2011.05.27 0 0 1035

Kedves Ana! 

 

Nem tudom, milyen lekezelésről írsz, de ne haragudj, aki két gyerekemet segítette a világra egészségesen, annál nem tudom elfogadni, hogy egy valószínűleg sérült lelkű ember így lealázza ország világ előtt névtelenül. 

Szörnyű dolog az abortusz, pláne ha gyereket szeretnél, és nehéz lehet túltennie magát az embernek rajta, de azért ne a révészt gyilkoljuk már meg. 

Amúgy nem vagyok dr, de köszönöm a megtisztelő címet, orvos meg semmiféleképpen, mert én ilyen sutyerák bandával, mint a magyar nem foglalkoznék hosszú távon a nagy segítség nevében. Azt meg nagyon sajnálom, hogy olyan orvosokkal hozott össze a sors, akiknek köszönhetően általánosítva minden orvosra kimondod, hogy lekezelő. Én az ilyeneket szimlán elküldöm kapálni, hogy ne foglalkozzanak emberekkel, hiszen nem neki való munka, és tovább állok, mert az orvosok között is található teljesen korrekt, egyenes és jó szakember, de azért ezt látom te is belátod.

Amúgy meg lehetnék orvos anyuka, vagy orvos feleség, vagy ilyesmi, de persze egy cinikus paranoiásnak bármit lehet magyarázni. :-D Nnna, ez már lekezelő volt. Azért érezd a humort, mert nem akarlak bántanim, csak megengedtem magamnak ezt a viccet. Előre is elnézést! 

 

 

Előzmény: Törölt nick (1033)
apuka02 Creative Commons License 2011.02.07 0 0 1034

Kulcsár doktorral csak egy dologra kell vugyázni.

Kedves apukák, vigyázzatok a barátnőre, élettársa, feleségre.

A doktor úr az enyémet most nyúlta le.

 

Törölt nick Creative Commons License 2011.01.23 0 0 1033

Kedves dr "Zsuzsa",

 

Kicsit átlátszó a mese, az eleje még anyukásan rózsaszín, de hamar kiesik a szerepéből és onnantól túlteng benne az a fajta lekezelés, ami csak orvosokra jellemző (szerencsére nem mindegyikre).

Szóval erősen kilóg a lóláb!

Előzmény: zsuzsu123 (1031)
AliceCsodaországban01 Creative Commons License 2011.01.22 0 0 1032

Nahát ez után a dicséret után végképp eldöntöttem, hogy mindenkit lebeszélek erről az orvosról.

Előzmény: zsuzsu123 (1031)
zsuzsu123 Creative Commons License 2011.01.18 0 0 1031

Dr. KULCSÁR ÁKOS AZ EGYIK LEGJOBB!

 

Sziasztok! Én Dr. Kulcsár Ákos páciense vagyok már több, mint három éve, én is a neten bukkantam rá..

Döbbenten olvastam a "csalódott lány" mocskolódó sorait. Mindenestre ennek ellenére, sőt inkább dacára is csak ajánlani tudom mindenkinek.

Röviden annyit, hogy szültem nála két gyereket. Egyik szülés sem volt komplikációmentes és gyakorlatilag neki köszönhetem, hogy mindkét apróság meg mellesleg én is teljesen egészségesek vagyunk. Az első terhességem nem volt tervezett, és felmerült a megszakítás ötlete is – nem részletezem, miért - de hamar sikerült lebeszélnie róla, pedig nyomós érvek álltak az ellenkező oldalon. Leginkább azzal, hogy valószínűleg tudatlanul is gyermeknek nevezte a kilenc és fél hetes magzatot. Ezzel egyértelművé vált számomra, hogy ha egy mód van rá, elkerüli az abortuszt, de ha nagyon kell, megcsinálja. Ez a hozzáállás nekem végtelenül szimpatikus. Az első szülésemet 8 órás vajúdás előzte meg, végig bent volt, pedig a munkaidején bőven túl voltunk. Másnap szabadságra ment, de előtte bejött hozzám, és biztosított, hogy bármi gond van, azonnal szóljak, legfeljebb (!!!) hazajön a nyaralásából.

A második szülésem után komplikációk merültek fel. Hétvégén, éjjel fél kettőkor bejött hozzám, mert látni akart, mert nem volt elég neki, hogy folyamatosan tartja a kapcsolatot a kollégáival és koordinálja a felügyeletemet és ellátásomat.

Ja és bármikor hívtam, elérhető volt a számomra, azon a módon, ahogy előre megmondta.

Már nem járunk a magánrendelésére, de ugyanolyan figyelmes és precíz az „állami” rendelésen is, mint régen. Kevés ilyen tapintatos orvost és kitűnő szakembert ismerek

 

 

Ha jól látom itt tulajdonképpen az történt, hogy volt egy abortusz, aminél szükség volt egy újabb beavatkozásra, és mivel ezt az egészet magán úton kívánta a páciens megoldani, nem igazán tetszett neki utólag a tarifa, ezért az illető háta mögött rágalmazza, illetve sértegeti a becsületét, ami büntetőjogi kategória, így ha kell, a szolgáltatónak a rendelkezésre álló, azonosításhoz szükséges adatokat kötelessége kiadni.

Pszichológiai szempontból pedig valószínűleg nem bírja megbocsátani magának ezt a lépést – amit meg is tudok érteni, de nem ítélem el miatta – ezért fröcsög arról, akit megkért, hogy segítsen kivitelezni a dolgot, de igazából azt várta volna, hogy beszélje le az egészről.

 

Aztán kielemezve és más szemszögből is megközelítve a névtelen pocskondiázó által állítottakat:

 

Ha olyan nagyon szerettek volna már babát, akkor miért is nem gondolkodott el előtte, és tette meg a szükséges lépéseket, hogy a gyógyszer kiürüljön? Hol is van a kutya elásva?

 

Mi baj van a lakással? Az, hogy két percre van a metrótól, vagyis iszonyat könnyen megközelíthető, frekventált helyen található? Jaaaa, az hogy annak idején még a család tulajdonába is került. Szörnyű és mindenekfelett gyanús is! Tiszta kép kedvéért: az édesapja is a lakáson rendel, így az inkább rendelő, mint lakás, és az anyukájának esze ágában sincs a konyhában kuksolni a rendelések ideje alatt, ha feltűnt volna hősünknek az egy igen nagy belvárosi lakás, így nem kell emiatt aggódnia. Továbbá nagyságrendekkel olcsóbb a vizsgálat díja, mint az Ars Medicalnál, könnyen utána lehet ennek járni.

 

Nem igazán értem a fennakadás okát, hogyha egy magánrendelésnél megmondják az árat. Meg lehet azt kérdezni előre is!

 

Nem értem azt sem, hogy ha pár naposra ígérik a vérzést, akkor hogy várhat valaki 2 hetet, illetve 11 napot – itt nem egyértelmű a leírás – hogy orvoshoz forduljon. A pár nap még az óvodásoknak is 2-3 napot jelent, nem pedig egy felnőtt nőnek, aki abortusz után van, és később gyereket szeretne. Ki is volt itt a hanyag?

 

Ambuláns kezelés: Ne haragudj, de a fogorvoshoz is anyukáddal mész?

 

Azt sem igazán értem, hogy ha valaki ilyen szépen, pontosan leírja, hogy éppen kit ócsárol, akkor miért nem képes azt is leírni, hogy kit is javasol, miért csak vidéki Dr.-ként emlegeti?

 

Továbbá az is érthetetlen, miért nem jelezte eme sérelmeidet akkor, és annak, akinek kellett volna, miért nem tette szóvá, hogy az újabb beavatkozás költségeit vállalja az, akire ő gondol. Miért ennyivel később és ezt a sehova nem vezető, sunyi utat választotta? 

 

Ha javasolhatom, szokj le a lépcsőházi gondolkodásról, illetve használd a borsónyi agyacskádat, mert erre vannak hatékonyabb fórumok, csak onnan az ilyen kisstílű nímandokat elhajtják.

 

Kulcsár doktorhoz pedig mindenki forduljon bátran, mert rengeteg embernek segített már, nekem is, és elmondhatatlanul hálás vagyok érte, hogy ennyit, így és ilyen hozzáállással! Köszönöm a két szép gyermekem és a magam egészségét!

 

Tisztelettel:

Szabó Zsuzsanna

 

Előzmény: Csalódott lány (1030)
Babco Creative Commons License 2005.06.16 0 0 1029

Csak most olvasgattam bele ebbe a topicba, szerintem nem csak a szülés körülményeinek a javításáért kellene küzdeni, hanem azért is, hogy ha az ultrahangra a kismama be van jelentve pl. 10,30-ra, akkor ne délben kerüljön rá a sor! Úgy érzem, a fél terhességemet a váróteremben töltöttem, a kényelmetlen padon ücsörögve, alig mertem elmenni a büfébe vagy pisilni, hátha akkor szólítanak. Amikor meg a nagyobbat is kellett vinnem, akkor ott szórakoztathattam. 

A körzeti nőgyógyásznál teljesen átlagos az 1-1,5 órás várakozás, igaz, hogy ott nincs előjegyzés időpontra.

Előzmény: *virág (1023)
Nannics Creative Commons License 2005.05.19 0 0 1028
Meg mielott azt hinnetek, hogy ez egyedi, velunk szinte ugyanez tortent, azzal a kulonbseggel, hogy nalunk nem tudtak, hogy mi a baja a gyereknek. De ugyanigy vittek volna muteni lazasan, minden szereploje a korhaznak egyenkent bejott megkerdezni, hogy meg miert nincs a mutoben a gyerek.
Előzmény: iricc (1014)
Macskacicó Creative Commons License 2005.05.19 0 0 1027
hogy az ügyében mi van, azt nem tudom, de az áprilisi Kismamában szerepel a neve egy televíziós személyiség orvosaként. "A boldog szülők végtelenül hálásak dr. Herczeg Szabolcsnak és a szülésznőnek szaktudásukért és emberségükért!"
Előzmény: Wic (1026)
Wic Creative Commons License 2005.05.18 0 0 1026
Tudja valaki mi újság H. Szabolcs ügyében?
Előzmény: Wic (833)
momi74 Creative Commons License 2005.05.18 0 0 1025

Sziasztok!

 

Nem konkrétan kórházi, de eü-beli horror az, ha az ember 4 éves gyermekének a sebészetre érkezés után 3 órával rakják helyre a törött, elmozdult alkarcsontját és kap gipszet, fájdalomcsillapítót. Közben persze utazzon 20 km-t, mert olyan peches, hogy este negyed 7-kor esik le a kanapéról, és a legközelebbi sebészet ugyan megnézi, de el nem látja. Baromi dühös és elkeseredett vagyok, mert azt már megszoktam, hogy fizetek, ha orvosi ellátást veszek igénybe (pedig fizetem a tb-t is),  de a tehetetlenséget, kiszolgáltatottságot a fájdalomtól, félelemtől riadt kisfiam  szemébe nézve nem tudom elfogadni.

 

Pozitív viszont, hogy az érdi szakrendelőben soron kívül (felnőtteket várakoztatták, kisfiamat behívták) megnézték, rtg.-t elintézték. A János kórházban olyan profin tették helyre az elmozdult csontrészeket, hogy kicsim észre sem vette, és már készen is volt, végig beszéltgettek vele kedvenc mesehőseiről.

 

Sziasztok!

 

momi

Vik 23 Creative Commons License 2005.03.18 0 0 1024
És mit akarsz tenni?
Előzmény: *virág (1023)
*virág Creative Commons License 2005.03.13 0 0 1023

Sziasztok!

Bár látom, hogy vegyesen vannak itt panaszok, nem csupán a várandósságra és szülésre koncentrál a topic, de mert arról is volt szó, ide is írok.

 

Amellett, hogy masszív, de lassú módon is küzdenek szervezetek azért, hogy mi, nők, méltó módon szülhessünk kórházban is, úgy látom, szükség van radikálisabb fellépésre is.  Erre készülök, és keresem azokat a nőket és férfiakat, akik szintén fontosnak érzik ezt. Írjatok nekem mélt, kérlek, ha nem csak a célommal, de a radikalizmusommal is egyetértetek.

 

Köszönöm.

 

*virág

virag78@axelero.hu

Vik 23 Creative Commons License 2005.01.21 0 0 1022
Gondolj bele, mi lett volna ebből az egészből, ha nem vagy ott a gyerek mellett!!!
Előzmény: iricc (1014)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2005.01.20 0 0 1021

Egy igen kedves barátnőm kb 60 éves férjének az elmúlt év utolsó két hónapjában sokat fájt a hasa, és néha véres volt a széklete. Január elején elment kivizsgáltatni magát.  Rosszindulatú vastagbéldaganatot diagnosztizáltak nála, és azonnal ki is tűzték a műtét idejét: január 19.  (Közben kiderült, hogy a ctg szerint áttét még nincsen, szóval a 47 éve vele élő felesége reménykedhet abban, hogy nem veszti el rögtön a férjét.) Tegnap este mailt írtam neki, hogy hát nagyon drukkoltunk egész nap, hogy sikerült a műtét, mi is volt? Íme a válasz, ez önmagáért beszél. (Mést már én is tényleg elhiszem, hogy megtörténhet olyasmi, hogy tévedésből valaki másnak lékelik meg az agyát.) Tehát mi is volt aznap?

 

"Halasztás. Egy fontos vizsgálatot elfelejtettek
(bél-röntgen) , s ezt holnap fogják megejteni.
Reggel bevonultunk börönddel, egy órát ücsörögtünk a
rideg folyosón, mire a sebész elsuhanva a padok között
véletlenül észrevett bennünket. Kiderült, hogy a
leleteket nem kapta meg a belgyógyásztól, mi adtuk
át ott helyben a másolatokat. Megint vártunk egy órát , aztán
jött a doki és valami olyasmit kezdett magyarázni, hogy
minden beteg egyforma, nála nincs protekció. A férjem
hallgatott, de én rákérdeztem, hogy miről is beszél
tulajdonképpen? Csak nem az a gond, hogy a
dunaújvárosi sebészet főorvosa (férjem bátyjának a
fia) érdeklődött telefonon, hogy mi van, és mi várható?
Nem protekciót kért, csupán érdeklődött a nágybátyja
állapota felöl, akit szeret. No, ekkor kicsit mintha
elszégyellte volna magát, és hirtelen nagyon kedves
lett. Szépen elmagyarázta, hogy az elmaradt vizsgálatra
feltétlenül szükség van,  ezt holnap meg is csinálják, de
hétvégére nem érdemes befeküdni, ezért majd hétfön
reggel kell bevonulni, és kedden műtik.
Hát ez van. Ma nem ehetett, hashajtókat szed és
literszámra issza a sós vizet. Szombaton ehet, de
vasárnap már megint tilos a kaja, és hétfőn is.
Kedden a műtét miatt nem eszik, aztán még három napig
szintén nem ehet. Ez ám az igazi fogyókura.
Szóval "nyertünk" pár napot , amikor is jól kiidegeshetjük
magunkat."

szlivka Creative Commons License 2005.01.20 0 0 1020

Iricc!

Ez annyira felháborító, ami veletek történik, hogy nem is tudom most itt szavakba foglalni....

Mindenesetre erősen gondolok rátok szombaton, és minden jót kívánok!!!!!!

Előzmény: iricc (1016)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.20 0 0 1019

Massziv karomkodasok jarnak a fejemben, de inkabb nem irom le. Bakker, hihetetlen :(((

 

Picikenek kitartas, meg 1 nap es aztan vege lesz ennek a remalomnak. Mar csak jo tortenhet, mar minden toltenyuket ellottek. De ettol fuggetlenul szvsz baromira legy resen, ezek barmire kepesek, komolyan :(((

Előzmény: iricc (1016)
iricc Creative Commons License 2005.01.20 0 0 1018

a mutettel minden rendben lesz, mert az orvosunk egy fantasztikus ember, es 100%-ig megbizom abban az orvosban aki ot ajanlotta.

szamomra ugy tunik hogy o egy kulonc zseni, aki a szakmajanak es a betegeknek el, es tojik a tisztelt kollegak fejere, meg konyoklesere.

ez pedig csipi a tisztelt kollegak szemet, hogy jon o ahhoz hogy olyan pofatlan legyen, hogy a paciens jobban erdekelje mint a korhazi hierarhia...

valoban felhaborito!

Előzmény: Törölt nick (1017)
iricc Creative Commons License 2005.01.20 0 0 1016

a serve pocsekul van, most mar szinte allandoan ki-be jar, szornyu fajdalmakat okozva ezzel neki...

elvileg szombaton mutik ha addig nem lesz hasmenese...

 

mar reg tul lennenk az egeszen, ha az a mocsok gyerekorvosunk nem adja be az oltast 2 hete...

 

ujabb erdekesseg a korhazi tortenethez:

az elobb felhivott megint az az ugyeletes doki es azt mondta hogy csak akkor tudnak minket allomanyban tartani szombatig, ha holnap reggel bevisszuk a gyereket megmutatni (jelzem fot-janos kh tavolsagrol van szo, a ferjem dolgozik, es van egy influenzabol eppen kilabalo masfeleves is)

(persze nekem kvazi nincs "hasznom" abbol hogy allomanyban maradunk, az nekik szamit kizarolag)

kerdem tole hogy es miert fontos hogy allomanyban maradjunk (mintha nem tudnam :-) hat mert azt ugy nem lehet hogy tegnap be, ma ki, es szombaton megint be a mutet napjan...

jaaaaa, mondom igy mar ertem (szoval meg be is csap, csak hogy bosszut alljon rajtunk, amiert leegett a szent nagyviziten)

es mondom akkor az ugy jo lesz ha reggel megmutatjuk a gyereket a sajat dokinknak, ugye? ja, hat nem kell ot megkeresni ehhez, eleg ha megmutatjuk valakinek az osztalyon...

na itt durrant el az agyam.

szepen felhivtam az orvosunkat, es megkerdeztem hogy valoban szukseges-e bemennunk holnap es "megmutatni valakinek a gyereket", csak hogy "allomanyban tudjunk maradni"

na o sokkal korrektebben kezelte a kerdest, (es jobban is leplezte a munkahelyi erdekellenteteket), es kozolte hogy eleg ha csak felhivom es megmondom hogy van a gyerek...

 

Előzmény: Törölt nick (1015)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.20 0 0 1015
Ez kellemetlen, de mi van a servmutettel??? Mikor mutik Ivant? Hogy van a serve? Hogy van altalaban? Jobbulast kivanok, azonnal es veglegest... ugy sajnalom szegeny piciket :(
Előzmény: iricc (1014)
iricc Creative Commons License 2005.01.20 0 0 1014

kis adalek a magyar egeszsegugyhoz:

 

szinhely: janos kh, gyereksebeszet

kisfiamnak (10 hetes) a csiposzuresen(!) vettek eszre hogy lagyekserve van, a gyerekdokink mit sem vett ebbol eszre.

mondtuk neki mikor mentunk a 2 honapos oltasra, hogy ez van, nezze meg.

megnezte, kozolte hogy menjunk el a sebeszetre, lehet hogy muteni kell.

majd beadta az oltast.

masnap elmentunk a sebeszetre, kiderult hogy valoban muteni kell, meghozza surgosen. igen am, de az elozo nap beadott oltas miatt 3 hetet kell minimum varni (ezt  gyerekorvosnak tudnia kellett volna, nem szabadott volna beadni neki).

jarni kellett kontrollra, a helyzet rohamosan rosszabbodott, ugy dontott a doki hogy nem varja ki a 3 hetet, csak kettot, tegnap befekudtunk a korhazba, megcsinaltak minden labort mifenet.

kozben a gyereknek hasmenese lett.

este meg azt mondta az ugyeletes doki, hogy reggel majd megmondja a dokink, hogy megkockaztatja-e a mutetet.

kiderult hogy nem, a tervezett mutet elott 20 perccel lefujtak az egeszet.

reggel kerdezi tolem(!) az ugyeletes doki (a nappalos) hogy hallott kosza pletykakat, hogy ma megsem lesz a gyerek megmutve? modnom valoban nem, a tegnapi hasmenes miatt.

allitolag hazamehetunk, de meg meg kell varmi a sajat dokinkat, mert rohat egy mutetre, jon utana vissza, es akkor tisztazzuk a dolgot.

(kozben bekukkant egy nover, hogy nahat, mi meg nem vagyunk a mutoben? -mondom hasmenes, stb stb...)

ugyeletes doki el.

jon a mi dokink, meg is beszeljuk a teendoket, elenged minket, mondvan hogy majd o megbeszeli a kollegakkal a dolgot.

na el is huztunk

erre az elobb felhiv az ugyeletes gyerekorvos hogy hova tuntunk? hat mondom hova tunhettunk, haza, ahogy meg is lett beszelve.

de hogy o errol miert nem tudott, hogy neki mennyire kellemetlen volt a nagyvizitkor hogy mi nem vagyunk ott.

hat elmennek ezek a sunyiba, vazzeg, mi vagyok en, korhazi uzenotabla? meg egyaltalan, miert engem basznak le mikor a sajat egymas kozotti kommunikaciojuk nem mukodik?

rohej, jol fehuztam ezen magam.... ehhh.... barmok...

(igy mar ertem azokat a betegosszecsereleseket is...)

Vik 23 Creative Commons License 2005.01.03 0 0 1013
Akkor lesz a dologból horror, ha meg is fertőződik valaki.
Előzmény: Südve (1012)
Südve Creative Commons License 2004.12.21 0 0 1012
Ez messze nem külsőség, a szülészeti szemetesekben található betétek/egyebek bizony nagyon fertőznek. :-((
Előzmény: Törölt nick (1011)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.21 0 0 1011
Szia Macskacicó!
Ezek csak "külsőségek", de remélhetőleg csak a közérzetet átmenetileg rontják. (Arra a kis időre.) A babus majd megvigasztal!
Előzmény: Macskacicó (1009)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.21 0 0 1010
A fene se kiváncsi rátok.
Előzmény: C.C.Viki (1008)
Macskacicó Creative Commons License 2004.12.21 0 0 1009
na, akkor írok egy jó kis kórházi horrort.

nemrég szültem - egy kórházban. noskéremszépen. a szemetesekben (sem a szobában, sem a vécében) nem volt nejlon. a beleragadt, jó esetben narancshéjat, joghurtos fedőt, rossz esetben véres tenát a takinéni a gumikesztyűs kezével vette ki. azzal a kesztyűs kezével, amivel a szobaajtónkat kinyitotta, a mosdónkat "letakarította".
isteni szerencse, hogy nem kaptam el semmi nyavalyát.
én még életemben nem mostam annyiszor kezet, mint abban a 7 napban. és domestos kendővel jártam vécére meg zuhanyozni. broáf.
C.C.Viki Creative Commons License 2004.12.21 0 0 1008

Xanaxx,

Gpeti?????Hol?????

Majd este jön haza és átadom, hogy szólítottad:-)

Most bizonyítottad, hogy elvakult vagy, de legalábbis nem jól látsz a nickek között:-))))

Gyere a topikomba, ha van még valami gyér poénod:-)

 

 

Bocs, a többi topikostól, de nem tudom ezt az egy/két embert emilre hívni, mert nem vállalják be mailban magukat.

 

Szóljon megint arról a topik, amiért létrehozták. Remélem, nem sok valós "alapanyag" lesz hozzá, mármint igazi kórházi horror.

 

 

Viki

Előzmény: Törölt nick (1007)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.21 0 0 1007
C.C. Viki vagy Gpeti!
Örülök, hogy ti ennyire viccesek vagytok.
Felléphetnétek a cirkuszban is. Biztos siker.
Előzmény: C.C.Viki (1006)
C.C.Viki Creative Commons License 2004.12.21 0 0 1006

Xanaxx, vagy (ahogy mások mondják, nem én!) Vik23??

A jó poénnak örültem:-))))))

Előzmény: Törölt nick (1005)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!