Egy férfi, név szerint Szabó Csaba, magánba tart matematika korrepetálás órákat. Ezeken az órákon én is részt vettem, viszont az egyik alkalmon kényszeríteni akart engem szexuális dolgokra. Több ismerősöm is volt nála tanulni, és volt, hogy őket is arra akarta kényszeríteni, hogy kielégítsék őt szexuálisan.
Sajnos nem tehettem meg, hogy a személyes profilommal írjam le nektek ezt, mert többször is megfenyegetett, hogy félholtra veret az embereivel. Emiatt nem volt erőm a rendőrségre sem menni.
Remélem, hogy maradhat ez a poszt, kérlek figyeljetek, kifejezetten a fiatal fiúkat veszi célpontba!
Én 1984-ben keztem el ide járni. Nagyon sok jó tanárom volt, de legtöbnek csak beceneve van a fejemben. A visszaolvasáskor néhány tanár neve nekem is rémlik, és volt aki tanított is. A 5-8ig Mezei Antalné volt az osztály fönököm.
Én szintén '82-ben kezdtem az ipart, a Dömösben, és ha jól emlékszem negyedikes lehettem, amikor bekerültem a 4.H-ba. :) Úgyhögy szeretettel üdvözöllek Nagy Ági! Jó látni az osztályfotókat! Bár már nem lakom Békáson, a mai napig kijárok nosztalgiázni, és soha nem mulasztom el meglátogatni a jó öreg sulinkat. Egy osztálytalálkozó tényleg jó lenne, és szerintem szép számmal találnánk rá embereket az iwiw-en.
Én most megint Békáson lakom, mivel a ingatlan adásvétel előtt állunk, és így kisgyerekkel könnyebb, most ideiglenesen visszaköltöztünk anyámhoz. Költözünk vidékre.
Nekem már van, Ő a fiam, Levente, most 6,5 hónapos.
hali, előkotrom az osztályképeimet, de a nagyimnál vannak asszem... érdekes, én rengeteg mindenre emléxem a paisból, sztem akkor még jó volt a memóriám, és rögzültek dolgok :) én is szívesen találkoznék nagoyn az osztálytársakkal. hihetetlen élmény lenne :) gondolom, már a többségnek van gyereke. nekem még nincs, neked?
egyébként te még békáson laksz? mi eljöttünk nyolcadik után. alig valakiről tudok utána.
Kik tanítottak? Hátha rátalálunk még egy-két elveszett névre...Olyan jó nosztalgiázni. Ti nem így vagytok vele? Olyan jó lenne találkozni a volt osztálytársakkal. (vagy lehet, hogy mégse? Határozott vagyok...)
Angélát - ha jól emlékszem - eléggé megviselte az osztályunk magatartása (legalábbis nekünk 8. év elején ezt mondták, hogy ezért ment el). Nincs kizárva, nem mi voltunk a legjobb osztály... A szemüvege tényleg vicces volt, én is eleinte azt hittem, hogy fordítva van :)
Egek, egy pillanatra azt hittem, ez a mi osztályképünk :) NÉhány tanár pontosan ugyanilyen pózban ül, és egy-két lány körvonala is pont megegyezett a mi képünkön lévőkkel :) érdekes, ebből alistából egyedül Ézsöl, Csilla néni, Béla bácsi és a Beloberg egyezik meg a mienkkel. Angélával mi történt? Elment nyolcadikban? Emléxem a szemüvegére, mindig azt hittük, fejjel lefelé tette fel :) csanálosy Piroska nem tanított?
szörnyella nekünk kémiát tanított csak. kémia szakkör keretében üvegcsöveket kellett otthon a gáz fölött meglágyítani és kettéhúzni, hogy pipetta vagy micsoda legyen belőle. aki bevitt hármat, az kapott egy ötöst. értelmes... már az első kémiaórán elvesztettük a fonalat, és soha többet meg se találtuk.
liebscher engem is tanított egy évig, borzasztó volt, a gyengéket szadizta meg alázta.
béla bácsi pedig egész órán a háborúról mesélt, majd mikor kicsöngettek, gyorsan lezongorázta az aznapi dalt, és szünet végéig énekeltette.
gyula bácsinak azóta született egy harmadik gyereke is.
volt még csilla néni, technika, zsóka néni rajz, ézsöl fizika, keresztes tibor töri, csanálosi piroska orosz és magyar, manyi néni biosz - nahát mikre emléxem! ja és a diri tanította a föcit.
vicces lenne egy 20 éves a pais - találkozó! (vagy 25 inkább...) bár már az emberek nagy része biztos nem lakik békáson.
tartod a kapscolatot volt paisosokkal?
Hú, megpróbálom összehozni, hisz' már 17 éve volt... :o) Aszongya:
Magyar nyelv és irodalom: Csúcs Sándorné
Orosz: Petrováczné
Biológia -ez ciki lesz, de csak a gúnynevére emléxem: "Szörnyella" (télleg úgy nézett ki, csak szőkében) :o) -tán ő tanította volna a kémiát is?
Testnevelés: Liebscher László (vajon még mindig olyan nagyokat tud fütyülni?)
Ének: Tóth Béla
Többre nem emléxem, sajnos.
Akik egyszer -kétszer beugrottak helyettesíteni:
Halász Jenő (kémia), az ő neje (magyar?). Azt hiszem, matekot tanított még Bíró Károly(?) is...
akkor kovács gyulánál pont váltottuk egymást, mert nekem meg 5-8.ig volt ofőm :) méghozzá 86-90-ig. asszem már nem tanít ott, de csak pár éve hallottam ezt. szerintem jó fej volt, csak kicsit túlzásba vitte a matekozást :)
még milyen tanárokra emléxel?
Nem, én 82- ben már 4. -es voltam (80-ban költöztünk ide).
Az iskolai bizonyítványom tanúsága szerint a suli egész pontosan a '81-'82 -es tanévtől kezdődően működött.
Akkori osztályfőnököm (azt hiszem, már nem tanít a suliban) Beinschróthné Kiss Edit volt, majd 5. 6. -ban (már Ő se tanít a suliban) Véghseő Beatrix, és végül 7. -8. -ban Kovács Gyula.
(Azt hiszem, Ő még mindig ott tanít, méghozzá matekot).
Nos meglehetősen későn találtam rá a topicra, mondhatni nem 0 perccel a megnyitása után, de azt elmondhatom, hogy a megnyitásától fogva jártam oda (és mellé is) :o)