Keresés

Részletes keresés

bidmu Creative Commons License 2012.06.11 0 0 9

Sziasztok!

Közlekedési balesetet szenvedtem zöld lámpán elsodort egy autós.

MR kimutatott 2 porkorong sérvet a gerincemben.

8 napon belüli a sérülés.

Senki nem foglalkozik ezzel.

Hogy védjem meg a jogaim?

Tud valaki lelkiismeretes  idegsebészt,aki a gerincsebészetben járatos?

TRAUMATOLÓGUST aki lelkiismeretes.

Esetleg ortopéd taraumatolgust?

Hiába vannak papírok és mindenhol elmondtam a panaszom fáj a hátam,lábam,gerincem nem érdekelt senkit.

Tud valaki segíteni?

Tonio117 Creative Commons License 2003.09.11 0 0 8
Ja.. Egyébként,ha gyorsabb válasz szeretnél dobj priviben egy mail-t, arról szinte azonnal értesülök.
Tonio117 Creative Commons License 2003.09.11 0 0 7
Sajnos a pénz sem megoldás. Gondold át, ha neked adnának jattot azért, hogy a törvény ellenében, és azt megszegve kiadjál egy iratot, arra meg csak-csak rá lehetne venni, de hogy ezt pont a rendőrségre küld el az már gáz! Egyébként nem kell a sérültnek a BRFK-ra vinni a zárójelentést, mert ha ő önként a te rendelkezésedre bocsájtja az úgy teljesen kóser. Onnantól akár te is beviheted! Egyébként a sérült az egyetlen akitől nem tagadhatják meg a záró kiadását( merthogy ez is törvény!).
Muster Mark Creative Commons License 2003.09.11 0 0 6
Izé bocs :) Szóval sérült :)
Előzmény: Muster Mark (5)
Muster Mark Creative Commons License 2003.09.11 0 0 5
Ja azt már kinyomoztam, hogy melyik kórház és melyik doki. Megmondta a sértett.
Muster Mark Creative Commons License 2003.09.11 0 0 4
Amúgy szívem szerint azt tennék, hogy odamegyek a kórházba. Ott elmondom az őket vizsgáló orvosnak illetve ügyintéző adminisztrátornak, hogy milyen fontos dologról van szó. Hangsúlyozom, hogy dehogy akarom én látni azokat a leleteket, én csak arra kérném meg őket, hogy oldják meg, hogy mihamarabb, például még ma, vagy holnap kipostázódjon a brfkra. Kérésem foganatjának emelésére akár még egy ötezrest is hajlandó lennék bevetni, még arról a tényről is megfeledkezve, hogy tulajdonképpen annak elvégzésére kenem meg őket, ami kutya kötelességük lenne.
Muster Mark Creative Commons License 2003.09.11 0 0 3
Oké tehát akkor két út van:
1. Ráveszem a sértettet, hogy menjen be a kórházba, kérje el a zárójelentését, majd menjen el a brfk-ra, és adja oda a megfelelő bácsinak?
2. Ráveszem a brfk-t, hogy küldjön a kórháznak egy hivatalos megkeresést?

A brfk szerint a helyszínelő rendőrök feladata, hogy a mentő után menjenek és szóljanak a kórházban, hogy csináljanak leletet?

Előzmény: Tonio117 (2)
Tonio117 Creative Commons License 2003.09.09 0 0 2
Szerbusz. Bár én nem vagyok orvos, csak egy mentős, de az biztos, hogy a sérült zárójelentéséhez a kórházban nam jutsz hozzá( az adatvédelmi törvény,valamint személyiségi jogok miatt.). Még a hozzátartozónak is csak a beteg hozzájárulásával lehet kiadni! Nem veled szórakoznak, hanem ez a törvény! Én a helyedben megpróbálnám fölvenni a kapcsolatot a sérülttel. Jelen esetben ez tűnik a leg járhatóbbnak. A másik lehetőség, hogy meg kell kérni a rendőröket, hogy küldjenek a kórháznak egy hivatalos kikérőt, mert a korház csak ebben az esetben küldi meg nekik (mivel ez egy hivatalos irat!)a zárójelentés másolatát.
Muster Mark Creative Commons License 2003.09.08 0 0 1
Igen, jól értitek: a BRFK helyszini szemle alosztálya és az ügyeletes baleseti sebészet mást mond az autóbaleseti ügyintézést illetően. Tehát két olyan szerv, ami elvileg évtizedek óta együtt dolgozik. Nem vicc, tényleg ez van.

Hurrá! Hát megérkeztünk. Éljen a MAGYAR BALKÁN!!!

Muster Mark Creative Commons License 2003.09.08 0 0 0
Ja, és mind a rendőrségi előadó, mint a kórházi adminisztrátor finoman éreztette velem, hogy ne üssem az orromat más dolgába.

Ok, én nem is ütném bele, de egy augusztus 27-én feladott sz-os leletnek augusztus 30-án kellene a brfk-n landolnia!!! És most szeptember 8 van!!!

Előzmény: Muster Mark (-)
Muster Mark Creative Commons License 2003.09.08 0 0 topiknyitó
Két hete egy karambol vétlen résztvevője voltam, amelyben az autóm pedig totálkáros lett, a vétkes fél két utasa pedig megsérült.

A biztositó csak akkor fizet, ha a rendőrség lezárta a vizsgálatot. A rendőrség viszont el se kezdi a vizsgálatot, amig a kórház el nem küldi neki a kórház a leleteket.

Beszéltem a kórházban egy adminisztrátorral. Szerinte semmiféle leletet nem kell küldeni senkinek, és csak a sérültek kezébe adja ki őket.

Mit lehet most tenni? Hogyan megy a kórházakban az ügyintézés?

(hosszú i-t azért nem tudok irni, mert gázos konfigurációt használok, nem a helyesirásommal van a probléma)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!