Keresés

Részletes keresés

Nikolett K. Creative Commons License 2018.06.02 0 0 124

Üdv mindenkinek!

 

Remélem sokan erőre kaptok és motiváltak lesztek attól amit írok.

 

Gondolom sokan voltak már úgy hogy le kéne szokni a cigarettáról de valahogy sosem jött össze... én is így voltam ezzel. Napi min.1 doboz elment és az utolsó időszakban egyre többen és egyre gyakrabban hozzám vágták hogy tùl sokat dohányzok...egyik cigi után a másik...

Nemrég egy oktatáson vettem részt,ahol a függőségekről volt szó. Alkoholisták drog és játékfüggők...és a lehetőségeik avagy hogyan miként lehet segiteni rajtuk. Ekkor kaptam az ihletet a leszokáshoz. " segítség" hát persze... 🤔🤔

Mi a teendőnk?! Menj el az orvoshoz. Mond meg neki hogy le akarsz szokni a dohányzásról, de magadtól nem megy és megkéred hogy irja fel neked a Zybant, és miután felírta valószínű hozzá teszi hogy "eléggé drága, de nagyon jó és hasznàl." A kiváltás után eléggé bizonytalan voltam még gondolom mint mindenki egy ilyen helyzetben. Mivan ha nem használ? És ha nem tudok leszokni? Mivan ha pénzkidobàs az egész?! -és így tovább. Igen az első héten amikor napi 1 tablettát kell bevenni és mellette a megszokott módon folytatni a dohányzást..hát az "eléggé drágánál" többet nem észleltem.😐

6 napig 1 tabletta a 7. Naptól pedig 2 naponta ,és alvás előtt nem ajánlott bevenni. Az első után 8 órával később lehet a 2.at bevenni. 

Szoval a második héten napi 2 tabletta és választani kell egy napot amikortól nem gyújtasz rá többet. És nálam itt kezdődött az egész. Kiválasztottam egy napot, és izgatottan vártam hogy mi lesz. Hát emberek....semmi🤗🤗

Az első napon ahol a cigizés véget ért , egyszerűen semmit se éreztem. Ez volt április 26.a. Több mint 1 hónapja nem gyújtottam rá és hihetetlen de csak 1x voltam rosszul , és szenvedtem, de az is az én hibámból adódóan,mert egêsznap rohangáltam és késő du volt amikor még nem ettem semmit. Mivel az éhségtől rosszul lettem ez miatt vele együtt az elvonási tünetek is jöttek. Szóval étkezzetek rendesen és ne mászkáljatok éhesen. ☺☺

Kb 2 hetem van még a kúrából amíg a tablettát szednem kell...és őszintén mindenkinek ajánlom!!!! Ennél egyszerűbb módja nincs a leszokásnak. Se elvonási tünet se rosszul lét... elképesztő!!!

Kitartást mindenkinek aki leszokóban van,akik meg gondolkodtak rajta hogy kiprobálnák a Zyban-t azok tegyenek úgy mert megéri!!!

Bolivian Dancer Creative Commons License 2004.09.17 0 0 123

Hátha valakinek feltűnik, ha a topik benne van a kedvenceiben:

 

Zyban nélkül sem dohányzom, voltam ilyen mágneses kezelésen. Szerintem hatásos.

 

201,5 óra, - 335,6 cigi, 10.574,- Ft megtakarítás....

Marlboro Men Creative Commons License 2004.02.07 0 0 122
És ez még így is marad 30-40 évig.

"És a halál szemeinket szelíd, lágy csókkal zárja le,
És selyempárnán, virágkötélen bocsát le a föld mélyibe."

Petőfi Sándor: A XIX. század költői

Előzmény: Bolivian Dancer (121)
Bolivian Dancer Creative Commons License 2004.02.06 0 0 121
Megvagyok, köszönöm nem történt eddig semmi nálam.
Előzmény: Marlboro Men (120)
Marlboro Men Creative Commons License 2004.02.04 0 0 120
" cigi olcsó volt, nem került annyiba egy doboz, mint egy kiló kenyér(ma 3-szor annyiba kerül), és mindenhol lehetett szívni."
Ezeket az érveket el se merem neki mondani (szemrehányóan, persze)! Szinte látom, ahogy a homlokára csapna: "A francba! Hogy én erre akkor nem gondoltam! Hogy lehettem ekkora marha!" És gyorsan visszaszokik, mert egy év múlva még drágább lesz..."

Háátha még azt elmondod apádnak, hogy Prilukit 180-220 ft-ért lehet venni a feketepiacon, meg 100-ért Ukrajnában, szvsz kiváltja az útlevelét, és előkeresi a hamcstarcsit! :))))))

Előzmény: Hálózati Adapter (115)
Marlboro Men Creative Commons License 2004.02.04 0 0 119
Zyban Zyban, te mindeneeeem!
Tudom, hogy ééélteeem neked köszönhetem!

Énekeljek még?

Éltek-e még? Óóóó rééégi dohányosok?
Vagy alusztok már? Vagy alusztok már?
Vizes homokban, sárból ágyon,
Ti fehér dohányosok, fehér dohányosok, fehér dohányosok.

Valami történt? Valami srácok!
Hová tettétek? Sok régi dohányosok?
Vizes homokban, vagy hol bújtatjátok?
Hová tettük el? Veszítettük el, és dobáltuk el?

Ha kérdezném, csak ezt mondanátok:
Eldobott csikked, régi dobozod,
Nálunk találod, elvittük magunkkal,
Homokból ágyba, vízbe és sárba, mi régi dohányosok.

Marlboro Men Creative Commons License 2004.01.09 0 0 118
Na mi van, itt az újév, és ti még mindig dohányoztok? Micsoda banda! Egyébként meg lelövöm a coltommal, aki le mer szokni!!!!!

HAJRÁ DOHÁNYZÁS, HAJRÁ DOHÁNYOSOK!

Törölt nick Creative Commons License 2003.12.05 0 0 117
És mégegyszer!



Törölt nick Creative Commons License 2003.12.01 0 0 116
Na mégegyszer!

Ez a kérdés válasszatok!:



Hálózati Adapter Creative Commons License 2003.12.01 0 0 115
"A cigi olcsó volt, nem került annyiba egy doboz, mint egy kiló kenyér(ma 3-szor annyiba kerül), és mindenhol lehetett szívni."
Ezeket az érveket el se merem neki mondani (szemrehányóan, persze)! Szinte látom, ahogy a homlokára csapna: "A francba! Hogy én erre akkor nem gondoltam! Hogy lehettem ekkora marha!" És gyorsan visszaszokik, mert egy év múlva még drágább lesz...
Előzmény: Törölt nick (113)
Törölt nick Creative Commons License 2003.12.01 0 0 114
Ez a kérdés, válasszatok!



Törölt nick Creative Commons License 2003.12.01 0 0 113
"Nem szokik mindenki vissza. Apám pl. 30 évet már kibírt."

Csak azt nem értem, hogy 1973-ban miért szokott le valaki a dohányzásról. A cigi olcsó volt, nem került annyiba egy doboz, mint egy kiló kenyér(ma 3-szor annyiba kerül), és mindenhol lehetett szívni. Egy ilyen közegben leszokni kb. olyan lehet, mint Tahiti szigetén megbuzulni.

Sas elvtársról abban a hozzászólásomban olvashatsz, ami a Nicorettet reklámozó gimnazista kiscsaj ezer fogas mosolyával kezdődik.


Előzmény: Hálózati Adapter (108)
Hálózati Adapter Creative Commons License 2003.11.29 0 0 112
Ki az a Sas et?
Előzmény: Törölt nick (111)
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.29 0 0 111
"egy hétvége alatt elszivtam egy karton Malbit"

Az igen! Én egy hónap alatt szívok el egy karton cigit, akkor, ha csak cigizek, ha még pipázom, meg szivarozom is mellé, akkor tovább.

"Az antidohányt meg feljelenteném, de legalább ÁNTSZ viszgálatot kezdeményeznék ellenük..."

Én is, de akik voltak azoknak a többsége áradozik róla. Pl. az efegyke, dehát ugye ő az egyike a leginkább szubvencionált koponyáknak a Sas elvtársék részéről...

"te meg javithatatlan vagy, de igy szeretünk."

Köszike! De szerintem meg ti vagytok a javíthatatlanok! Ollálááá, mondani, olllálálálá!

Előzmény: Bolivian Dancer (109)
Bolivian Dancer Creative Commons License 2003.11.29 0 0 110
Bocs Tomeo, most nem küldök, ezen a gépen nincsennek, egy másikon vannak, de ahhoz nem mindig férek hozzá :-( Vagy valahol CD-n.
Előzmény: Bolivian Dancer (109)
Bolivian Dancer Creative Commons License 2003.11.29 0 0 109
Gratula karhu,

ez szerintem szép eredmény. Mondjuk én nem mernék inni mellette, nem vagyok szakértő, de elég sokat hallgattam ahhoz biológiát, hogy féljek :-(

Hixti,
nyugodtan irhatsz - akár részben offot is - már ha nem idézel be néhány fontos Ady drámát :-)

Hálózati Adapter,
szar ügy, de megértem, szerintem ez nem egyértelmüen bizonyitja a Zyban eredménytelenségét. Ha depis voltál és mellé ittál, nem csoda a visszaszokás, nekem elég lenne az egyik tényező is. Amúgy, én kétszer próbáltam leszokni, elsőre elhagyott a barátnőm (10 éve kb) és egy hétvége alatt elszivtam egy karton Malbit - meg vagy 6 üveg bort - a második esetben súlyos, frontális autóbalesetem volt, és a kórházban az intézkedő rendört vettem le egy szál Szofival :-) (de ezt már irtam asszem..)

Az antidohányt meg feljelenteném, de legalább ÁNTSZ viszgálatot kezdeményeznék ellenük... láttam a lapjukat, a hatásmechanizmusról egy szó nincs, és elég áltudományosnak néz ki. Legalább irtak volna valamit a szivcsakráról meg meridiánokról, vagy az endorfinokról, vagy nemdohányzó gének aktiválásáról...

Tomeo,
te meg javithatatlan vagy, de igy szeretünk. Cserébe küldök neked (ide) pár Cseh Tamásos képet, én kameráztam :-)

Hálózati Adapter Creative Commons License 2003.11.28 0 0 108
Mért beszélsz hülyeségeket? Nem szokik mindenki vissza. Persze lehet, hogyha lenne 500 éve a leszokástól valakinek, akkor ennyit azért nem bírna ki. Apám pl. 30 évet már kibírt.
Antihodály? Meglepő módon a nép korosabb személyekből állt. Olyan tipikus TeleShop vevő fejekkel.
Erősen gondolkozom, hogy veszek egy ipari műszerdobozt, telerakom lámpákkal, meg drótokkal oszt én is elindítok egy ilyen vállalkozást... Elektronika is kell bele: Egy időzítő, ami 15 perc után eelkezd sípolni.
Előzmény: Törölt nick (107)
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.28 0 0 107
Te is fiam Hálózati Adapter? Látjátok nem hiába mondom én, hogy előbb-utóbb mindenki visszaszokik! Akkor meg minek szenvedni? Ez analóg arra a mondásra, hogy "Előzd meg a másnaposságot, legyél mindig részeg!" Közben kipróbáltam ezt az Antidohány Bt-t, ügyes! Hogy mért nem nekem jutott az eszembe? Vagy olyan, mint a fogyókúra. Egy hónap pokoli koplalással leadsz öt kilót, majd egy hétig annyit zabálsz, hogy hízol tizet! Én ezért nem kezdek soha fogyókúrába, pedig 106 kiló vagyok. Persze nálam ott van az is, hogy engem ez egyáltalán nem zavar.

"Közben kipróbáltam ezt az Antidohány Bt-t, ügyes! Hogy mért nem nekem jutott az eszembe?"

És Sas elvtárssal is találkoztál? Kikkel találkoztál az Antidohánynál? Főleg milyen kor- és társadalmi csoportok járnak oda?

Előzmény: Hálózati Adapter (106)
Hálózati Adapter Creative Commons License 2003.11.28 0 0 106
Háááát... Visszaszoktam egy "kellemes" depressziós, ivós héten.
Közben kipróbáltam ezt az Antidohány Bt-t, ügyes! Hogy mért nem nekem jutott az eszembe?
Előzmény: Bolivian Dancer (100)
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.28 0 0 105
"semmi "tapasz"-talatom ezzel kapcsolatban"

Hát mert te ilyen tapasztalan vagy! Nem használtál tapaszt a leszokáshoz!

Jó, értem, nem akarod offolni ezt a topicot, mert a Bolivian majd eleped már a Zybanért, és lehet, hogy Wellbutrinnal kell majd beérnie. Akkor arra kérlek nézz be egyszer az"Elárulta-e a forma 1-et a Williams" című topicomra, ott aztán offolhatsz nyugodtan, nem fogok rádszólni, én mint topicgazda. Azt a topicot különben is érdemes olvasni, szvsz az index legmélyebb, legintellektuálisabb topicja, köszönhetően Fido Dido, fastcar, Traubi, Inner Circle, Nick, deepack, BB007, és persze nem utolsó sorban szerény személyem hozzászólásainak. Egyébként ha jól emlékszem, akkor fél év alatt még nem szólt hozzá lány, köszönhetően annak, hogy az autó-motorban van a topic, pedig nem igazán illik oda. Úgyhogy egy lány véleményére már nagyon kíváncsi lennék a témában! Várlak!

BEREMÉNYI GÉZA/TOMEO: ILLEGALITÁSBAN

Ott én elszúrtam pont '88-ban,
Elvettem feleségül hixtit.
Pont '88-ban, március hóban,
Midőn a politika szakít.
S a nemdohányzók pártja megy új irányba,
S velük a hixti apja, aki
A régi gárda kemény titánja,
És pont az ő lánya volt hixti.
Március hóba' ütött az óra,
Elvettem épphogy ezt a hixtit,
S még aznap este majd hanyattesve
Hallom: az após pártja szakít.
Mondok apósnak: te aztán jó vagy!
Marha nagy politikus, öreg!
Az ember nősül, hozzádmegy vőül,
S bánja rögtön meg!
Ha előbb mondod, hogy ti leszoktok,
Hiába hixtin a nagy didi,
Popó hiába, ha nemdohányzó lánya,
Frász, aki elveszi.
Sírt ott az árva, hogy így-úgy a lánya,
De én csak rosseb aki megesz!
Majd medvebőrre ketten ledőlve,
Megittunk whiskyt három rekeszt.
S ottan ledőlve, kissé enyhülve
Rászólok: tudod, hogy mit, öreg!
Mit előbb mondtam, azt csak kínomban
Mondtam a hixtit illetőleg.
A whiskyd is jó, a lányod is jó,
S azért, mert a pártod most szakít,
S hogy én elszúrtam pont '88-ban
Nem balhézok itt.
Mennek az évek, jönnek az évek,
Azért a nemdohányzók pártja kemény.
Vonuljunk máma illegalitásba,
Hátha van remény.
Ugrott apósom, nagy régi sólyom
Mindene az illegalitás.
Revolvert rántott és így kiáltott
De jó kis elvtársam vagy, Tamás!
Bár én elszúrtam ott '88-ban,
Egy nemdohányzó házba mentem vejül,
Azért az hőstett, hogy az időknek
Néha az ember szembeszegül.
Az após pisztolyával megyünk illegalitásba,
Megtanít, mi a vörös segély.
Éj-nap összebújva, röplapokat nyomva
¦: Az ember a jég hátán is megél :¦

Előzmény: Törölt nick (104)
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.28 0 0 104
nem tuntem el, csak a zyban temahoz nem tudok hozzaszolni, tekintve hogy semmi tapasztalatom ezzel kapcsolatban
az offolasra meg a -a topiknyito keresere- ertelemszeruen nem reagalok ;p
Előzmény: Törölt nick (103)
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.27 0 0 103
2 hónapja? Az igen. Ismerek olyat, aki 6-8 év után szokott vissza. Biztos így lesz ez nálad is valamikor, ha nem a jövő héten, akkor a jövő hónapban, ha akkor sem akkor jövő karácsonykor, szóval csak idő kérdése.

Hová tűnt hixti? Csak nem vonult illegalitásba az após pisztolyával?

Előzmény: karhu (102)
karhu Creative Commons License 2003.11.27 0 0 102
Tapasztalataim a következők: befejeztem a kúrát, úgy, hogy a negyedik dobozt már nem szedtem be. Majdnem két hónapja nem cigizek, a vártnál sokkal könnyebben ment a dolog. Egy hétvégét végigittam, úgyhogy az alkohollal sem képez végzetes elegyet.
Előzmény: Bolivian Dancer (100)
karhu Creative Commons License 2003.11.27 0 0 101
Senki nem fog haragudni, ha nem írsz ide többet.
Előzmény: Törölt nick (99)
Bolivian Dancer Creative Commons License 2003.11.26 0 0 100
Nem nálam a kérdés stagnál, érdemi mondanivalóm nincs, és még mindig várom a véleményeket és tapasztalatokat. Hálózati Adapter?
Előzmény: Törölt nick (99)
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.26 0 0 99
Elszoktak??? Nem "leszoktak"-ot akrtál írni? A kis sztorimra nem is reágáltok semmit? Pedig találó szerintem nagyon. Énekeljétek csak:olllálálálálálálá Jajj de jó, hogy van egy ilyen csodás rendszer, mint az egészséges életmód, ezt lehet végre megint imádni, mint a Rákosi elvtársat egykor! Olláláláláláláááá
Előzmény: karhu (98)
karhu Creative Commons License 2003.11.26 0 0 98
Nem. Annyira idegesítesz mindenkit, hogy elszoktak innen.
Előzmény: Törölt nick (97)
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.26 0 0 97
Mi van, így elkedvetlenített benneteket a Zyban hazai forgalmazásának megszüntetése? Vagy meghaltatok tüdőrákban?
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.03 0 0 96
Na ha már ennyire belejöttem a képbeszúráasba, akkor tessék, élvezkedjetek, leendő nemdohányzók, a jövő savófényű emberei:


Látjátok hány foggal mosolyog ez a kiscsaj? Legalább 200-zal. És milyen fiatal, jóformán még ki se néznénk belőle, hogy dohányzik, de máris le akar szokni! Már látom előre a jövő reklámait:

hixti, barátnéni, Mylena, meg tyerka babakocsikat tologatnak a parkban. Aranyosan puszilgatják a kisdedeket, süt a nap, kék az ég, a madarak dalolnak, minden olyan színes, mint az Óz birodalmában. Egyszer csak a négy fiatal anyuka észrevesz a földön egy füstölgő, félig elszívott cigarettát. Mivel mindnyájan leszokott dohányosok, nem tudnak ellenállni a kísértésnek, és egyszerre vetik a földre magukat, nehogy a másik előbb elérje a spanglit, mint ők. A kezek nagy csatájában, azt veszik észre, hogy valaki eltapossa a dekket, és egy hatalmas, fényesre suvickolt gojzervarrott cipőt látnak maguk előtt. Feljebbkúszik a tekintetük, a zakónál megáll, igen alpakka, fölötte hófehér inggallér, és ami arra ráfolyik toka, tokácska. Mind a négyen egyszerre ugranak fel, haptákba vágják magukat, tisztelegnek, és kórusban kiáltják: -Sas elvtárs! Dr. Sas Norbert, majd mindjárt mindent megmygyarázunk Sas elvtárs! - De Sas elvtárs rosszallóan csóválja a fejét, és mondja: -Csu, csu, lányok, lányok, lányok
, hát mondják, maguknál vannak maguk? Keverik, keverik lányok, a jó Istenit maguknak!
Már megint addig ugrálnak, amíg magukon a világ szeme, mondják lányok? Tessék, tessék. És hixti felnézett, és mondta, hogy: -Sas elvtárs, én a cigit keresem, tetszik tudni, a Cigi
Miklóst. Sas elvtárs folytatta: -Nahát, aztán a maga Cigi barátja, hát egyszerûen nem ebben
állapodtunk meg vele. Hát a Cigi egyike volt a legtehetségesebb, a leginkább szubvencionált
koponyáknak részünkrõl, ás tessék, most értesülünk, hogy csinálja nekünk itt a felfordulást, a
botrányt, cirkuszozik. Elnyír valamit teljesen zavaros irányba. Halljuk, hogy itt a játszótéren kétes kijelentések, messianizmus, részeg alakok. És barátnéni fölugrott a levegõbe,
majd mikor visszaérkezett, kérdezte, hogy: -A Cigi a játszótéren van, azt tetszett mondani,
hogy a Cigi a játszótéren van? De Sas elvtárs folytatta, mint egy görgeteg, hogy: -Mi
hittünk a maguk Cigi barátjában, lányok, hittünk benne. És maga is, barátnéni, nekem itt túllihegi
a kérdéseket. Nem veszi észre? Összeakadhat a bajusz, magával is tyerka! Könnyedén! Hát meddig kell
még magukat védenem? Én már fölülrõl lefelé, én már mindenkivel úgy vagyok maguk miatt!
Már maga Sólyom elvtárs is haragszik! Na, informáltam, pedig nem akartam. De nem állom
meg, továbbra is kiszivárgok! Mi támaszkodni akartunk magukra lányok. Maguk meg ránk,
nem? Azt akarják, hogy Karvaly elvtárs foglalkozzon az ügyükkel? Mert kezd már arra
duzzadozni az akta odafele! Vagy ki akarják fogni a vitorlánkból a szelet? Bevallhaja,
ha ki akarják fogni! És akkor Jézus, támaszkodunk mi másra. Hála Istennek, tele van az
ország tehetségesekkel! Támaszkodni még lehet! Itt van például az efegy néni, hát egyike a
legragyogóbb koponyáknak. Ebbõl az efegykéből , vagy kibõl, csak úgy süt a tehetség. Miket
kell hallanom, hogy levegõben lebegõ cigisdobozok, csodavárás, ködevés, meg hogy maguknak
csak az egyik fele van itt, lányok? Hát, hol is van a maguk másik fele? Meg tudná mondani? A tomajerék merre vannak?
Vigyázhatna a barátjára, barátnéni! És hixti megint ugrott egyet, és kérdezte: -Sas elvtáres,
tényleg azt tetszett mondani, hogy a Cigi a játszótéren van? Tényleg azt tetszett mondani?
És erre Sas elvtárs megfogta hixti vállát, és -ahogy csak egy Sas elvtárs tud nézni- a
sasszemével belenézett a hixtiébe, és mondta, hogy: -Na, marad szépen, hixtikém,
nyugodtan, elengedi magát, relaxál, jó, jó fiú, jó. És hixti maradt is tátott szájjal, sas elvtárs
pedig belenyúlt a zakója zsebébe, kivett egy nikotinos rágót, és puff bele a hixti nyitott szájába.
És hát eddig is gyönyörû hangon beszélt a Sas elvtárs, de most még magasabb szinten kezdett
énekelni, úgy, hogy én azt alig tudom utánozni, ezt énekelte:

Ollálá és még egyszer ollálá
Nicorette ez, ez édes cukorparádé
mondja utánam Ecsédi, igen, igen, igen
ollálá, az íz, az íz simogatsz, andalítsz
te szájpadláson és nyelvem hegyén szerteszét ömlõ édes íz,
jaj de jó, hollálá, jaj de jó
ez a süppedõ forró, ízbõl és szagból õsszeszõtt szõttes jaj de jó
ollálá, mondjuk még százszor el,
hogy Nicorette ez, hogy ez édes, hogy ez cukorparádé,
Na, mondja utánam, hixtikém, igen, igen, igen.
Ollálá, lálálálálálá, jaj de jó hixti,
sõt jaj de jó is lesz majd, sõt jaj de jó máris,
fenomenális, jaj de jó mindig hixti, mindig ollálá
lálálálálálálá
csüccs le csak hixtikém, csüccs le és ollálá,
na, csüccs le csak és csüccs le és csucsukálj csak
és mondd csak utánam barátnéni, Mylema, tyerka is
ollálá

És hixtiállt transzban a játszótéren, hogy lálá-lálá, a szája sarkából édes nyál
csordult, Sas elvtárs pedig mosolygott, mint az üres országút, és mondta, hogy: -Jó, jó, hixti,
nagyon jó. Majd mind a két aktatáskájával verdesni kezdett, és egy idõ után méltóségteljesen
fölemelkedett a levegõbe. És az önmaga által kijelölt pályára állt természetesen, csakhogy
ebben a pillanatban megszûnt a lányokra gyakorolt bûvös hatása, és a lányok fölugrottak,
megrázták a fejüket, és szaladni kezdtek alatta, hogy: -Sas elvtárs, a Cigi a játszótéren van? Azt
tetszett mondani, tényleg a játszótéren van, azt teszett mondani? És erre Sas elvtárs egy
kört leírt lányok felett így, hogy: -Lálálállá,lányok, ollálá! Majd még egy kört leírt, és azt
mondta: -Hányszor kell maguknak mondami, lányok, hogy hollálálá, mondani lányok: hollálálálálá. És ezzel visszarepült az Antidohány Bt.-be.
És a lányok eltolták a babakocsikat a játszótérről, és eszükbe sem jutott többet rágyújtani, mert a Sas elvtárs bűvös szavai még mindig visszhangoztak a fülükben: ollálá, és még egyszer ollálá...

Előzmény: Törölt nick (84)
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.03 0 0 95
Érdekes, te vagy kb. a 8. ember az indexen, aki már iszogatott együtt Cseh Tomival, félre ne érts, nem kérdőjelezem meg, hogy ez igaz, elképzelhető, hogy tényleg a fél ország ivott már vele, a Tamás az tényleg nagyon iszik, de érdekes módon nem látszik rajta! Jobban néz ki, mint 30 évvel ezelőtt! Szerintem egy művész nem lehet túl exrém, egy művész épp attól művész, hogy extrém gondolatai, irracionális(vagy csak annak látszó) képzettársításai vannak. Tudom jól, 8 éves korom óta írok, elég sokat forogtam művészkörökben, úgyhogy ismerek én is jónéhányat személyesen.

Kívánságod számomra parancs! Maradjunk a Zybannál!
Azt mondjátok őrült vagyok. Nincs is ebben semmi különös, mert ahogy H.A.-nak írtam, én így érzem igazán önmagamnak lényemet. A lényeg az, hogy az őrültség csak nézőpont kérdése. Szerintetek én vagyok az őrült, és ezt én nem is kifogásolom.
DE!!! Én meg azt tartom őrültnek, aki a DOHÁNYZÁS SZENTSÉGÉT azzal alázza meg, hogy egy vackoráj kis bogyó segítségével próbál leszokni róla. Ha már semmiképp sem lehet jobb belátásra téríteni, akkor legalább adná meg neki a tisztelet, próbálna róla leszokni whiskeyvel vagy sexel, állítaná ki egy vitrinbe a cigarettásdobozait, öngyújtóit, hamutálait, rendezne temetést az utolsó adag cigarettacsikkjének , vagy hasonlók. De nem ám elmenni doktor bácsihoz, nyavajogni neki, hogy segítsen már leszokni, írjon fel bogyót, meg tapaszt és kényszerzubbonyt. Gondoltatok már arra, hogy milyen könnyű lenne leszokni, ha levágnák mind a két kezeteket, a szátokra meg szájkosarat húznának (Dr. Hannibal Lechter)? Na nekem ugyanilyen megalázó módszer a Zyban, meg társai. De jó, elfogadom, hogy ti őrültek vagytok, csak ne akarjátok rámkényszeríteni az őrültségeteket azzal, hogy úton-útfélen hirdetitek, hogy micsoda nagyszerű dolog leszokni, ezt irigyelni kell, és a dohányosok rohadt, büdös, mocsadék, akaratgyenge emberek. Csak ennyit kérnék.

Előzmény: Bolivian Dancer (94)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!