Keresés

Részletes keresés

csitti Creative Commons License 2003.09.12 0 0 3
Igenis! Értettem!
Előzmény: Papci (2)
Papci Creative Commons License 2003.09.12 0 0 2
Az I-K cimlapon volt kint kb 1 hetig elotte. Neha azert azt is megnezhetned :-)
Előzmény: csitti (1)
csitti Creative Commons License 2003.09.10 0 0 1
Mert nem tudtam róla.
Előzmény: Papci (0)
Papci Creative Commons License 2003.09.09 0 0 0
Csak azt nem tudom, hogy a mult heten hol voltal! 2-an a varosi kapitany volt az interjuk.hu vendege. M?iert nem olvastal be neki?
Előzmény: csitti (-)
csitti Creative Commons License 2003.09.07 0 0 topiknyitó
Szolgálunk és védünk!

Az már a Csimborasszó Csimborasszója, amit a Nyíregyházi Közlekedési Védelmi Rendőrségi Különítmény megtesz a közúton gépjárművel közlekedő helyi és átmenetileg itt autókázó gyüttmönt pógárok testi-lelki-anyagi épségének megőrzése védelmének szolgálatában!!!

Vasárnap késő délután 18 óra körül felállnak paxozni a járdára (!) a 41-es út torkolatánál a MiAutónkKereskedés mellett. Csóró sofőrkém gyanútlanul csorog befelé a kétszer két sávon, éphogy kiszabadult a hét kilométeres negyvenesből (merthogy korlátozás van Oros végéig), szemébe tűz a kora őszi lemenő nap (!!!), amikor is PUFF, FOTÓ, BÍRSÁG.
Kellemes vasárnapot! Üdvözöljük városunkban! Reméljük jól érezte magát a vidéki látogatáson (szülők, nagyszülők rokonok) és kipihenten készül a holnapi munkakezdésre!

Nyavalyások: lennének kint a 41-s most épülő orosi szakaszán reggel hét és nyolc óra között, vagy délután négytől ötig! Akkor láthatnák a negyvenes korlátozásra és előzni tilosra magas ívben rász@ró Audikat, Merciket, terepjárónak álcázott Suzukikat!!! És jellemzően nem az ukrán vagy román rendszámú kocsik a renitensek! Akkor bezzeg száz km-es körzetben egy darab zsarus kocsi sincs!

A trafizás helyszínéről még annyit: pár hete állítólag egy kerékpárost átzavartak a 41-es túloldalán lévő kerékpárútra, merthogy a bal oldalon tilos a kerékpárral való közlekedés. Valóban: a Praktikertől a Lókocsmáig "kerékpárral behajtani tilos" tábla van. Csak rendőrségi kocsival lehet oda felhajtani!!!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!