Keresés

Részletes keresés

bords Creative Commons License 2024.01.21 0 0 7

Sziasztok! Régi Onkyo TX-DS575 házimozi erősítőt cserélném korszerűbbre.DENON AVR-S660H 5.2 8K vagy YAMAHA RX-V4A 5.2 CSATORNÁS 8K a két kiszemelt.Egyiket sem hallottam még szólni ,úgyhogy nagy a dilemma.Gyakorlati tapasztalatok vélemények melyik a jobb?

handras Creative Commons License 2014.11.16 0 0 6

Létezik olyan házimozi erősítő amit jó szívvel ajánlotok sima sztereó zenehallgatásra is, és nem százezres kategória? 

Törölt nick Creative Commons License 2003.09.07 0 0 5
Kenwood krf 550 5x100w, dts, prl 1-es Erősítő
Thomson dth 450 (dvd,vcd,mp3,cd) dvd lejátszó
de technics cd játszóval cd-zek
Magnat Vintage 450-es front hangsugárzó (a legerősebb eleme a láncnak) 20hz-75000hz dvd audió kész nagyon ajánlom. Minden igényt kielégít, de nagy 350w-os. Viszont kategóriájához képest féláron beszerezhető. Ajánlott vétel volt a sztereóban duplaárú hangfalak között.
center szintén vintage 450.
A hátsó doboz sajna még nem vintage (quadral qlx 180 alap hangfal)
Előszőr az erősítőmet cserélem le egy Yamahára, majd a hátsót Vintagére. Ezután gondolkodom egy kombi játszon a thomson helyett(lehet a pioner lesz). Ja és van egy magnat nagy mélynyomóm.
Ügyelj a hangfalak jó minőségére, és ha többcsatornás audió hangot ( dvd audió) is akarsz(nem csak cd-zni, dvd videózni) akkor legyenek azonos tipusúak a dobozaid. Figyeld a doboz hz. átvitelét mert a dvd audió erősítő 100 000hz.-ig képes átvinni. Ha a hangfalad csak 25000hz-ig, akkor értelmetlen a láncod Frekvenciaátvitel szempontjából.
Előzmény: Saláta (4)
Saláta Creative Commons License 2003.09.07 0 0 4
Köszi. Az is biztos sokat segítene, ha elmondanád, neked most milyen rendszered van, és ha megtehetnéd, melyik elemeit cserélnéd le.
Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 2003.09.07 0 0 3
Ja bocs!

YAMAHA RX-V440

Előzmény: Saláta (1)
Törölt nick Creative Commons License 2003.09.07 0 0 2
Szerintem ahány tulaj van, annyi féle márkát ajánlanának neked. Én nem vagyok az elittbe tartozó mozis de azt tudom, hogy mik az igényeim és mekkora a pénztárcám. Ez a két legfontosabb kérdés. Kiindulási pont egy megfeleő erősítő. A KARDON egy igazi divatos minőség magas áron. Ha találsz olyat amelyik 6.1, dts, prologicII, dekóderes, dvd audió képes, és még a pénztárcád is túl éli, akkor elismerésem. Én inkább a YAMAHA
friss EISA díjas készülékét ajánlom. Garantált minőség. Alig egy százas, de szinte mindent tud magas fokon. Lejátszót már viszont nem Yamahát ajánlok. A Pioner dv 656 készülék szintén alig több mint egy százas de minden korongot lejátszik ami csak létezik. Ilyen áron nincs jelenleg hasonló. Na persze ha magasabbak az igényeid!?
Egyébként mindkét termék leírását megtalálod a www.netdepo.hu címen, és még rengeteg mást.
Előzmény: Saláta (1)
Saláta Creative Commons License 2003.09.07 0 0 1
Köszi a választ, és hogy nem küldtél el a fenébe, hogy itt vagy ott nézegessek inkább. Már nézegettem egy pár helyen, de elég nagy a káosz.

Tabula rasaval indulok, most pénzem van és egy új lakásom. A lakás nem túl nagy, a tévét két méterről nézném, tehát nem akarok 30 m2-re optimalizált, a szomszédokat agyonverő technikát.

Projektort biztos nem vennék a kis hely miatt, plazmát az ára miatt, valaki pár éve az indexen nagyon dícsérte a Harman/Kardon hangelemeket, de igazán azt se tudom, milyen elemekből áll össze egy jó rendszer.

Előzmény: Törölt nick (0)
Törölt nick Creative Commons License 2003.09.07 0 0 0
Szia Saláta!

Mid van már?
Nekem már van egy rendszerem (elég jó), de pontosan látom a hibákat amiket akkor követtem el amikor vásároltam az elemeket. Szerintem az az egyik legfontosabb, hogy ne kápráztasson el a jelen, hanem mindíg mérlegeld a jövőbeni lehetségesen felmerülő igényeidet. Pld.: ne vegyél olyan hangfalat vagy erősítőt amelyik nem dvd audió kompatibilis, ha elképzelhetők a későbbi ilyen irányú minőségi igényeid. Ha ezt nem veszed figyelembe, akkor szépen cserélgetheted le sorban a vásárolt cuccokat.

Előzmény: Saláta (-)
Saláta Creative Commons License 2003.09.07 0 0 topiknyitó
Szeretnék egy jó hang-kép rendszert venni, és manapság mindent házimozinak hívnak. Szeretnék ötleteket kapni, és fórumot teremteni az érdeklődöknek, hogy az esetleges ötleteket megvitassák.

A vágyaim között olyan rendszer szerepel, ami jó tv-nek, DVD/zenei CD lejátszónak, és számítógépre is csatlakoztatható. Természetesen ezt nagyon jó kép- és hangminőséggel tegye, de nem kell stúdió minőség, csak otthoni élvezet. Inkább az elérhető minőség érdekes, nem az ár, majd ráérek kompromisszumot kötni, ha kiderül, hogy nem tudom kifizetni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!