Eftársak! Padlón a Párt, de két lábbal, mert a Párt nem hajol meg, főleg nem rogy össze! Ne felejtsétek el, hogy a Pártot nem lehet legyőzni, mert jó kommunistákból áll. A jó kommunista pedig más anyagból van gyúrva! Éberség eftársak.
Kovács eftárs, Pártunk és népünk Vezére tudja, hogy mikor kell odébb állnia! Kovács eftárs azt a pártfeladatot kapta a Központi Bizottságtól, hogy Világpolgár minőségben épüljön be Brüsszelben.
Ezt a helyzetet szeretett királyunkkal, Habsburg Ottó Őfelségével is egyeztettük. A Párt mindig tudja, mikor mit kell csinálni! Szabadság!
"Rajtad kívül természetesen mindenki hülyeségeket irogat, akinek ellenvéleménye van erről az ócska társaságról,"
Ok ,de ennek mi koze van ahhoz amit en irtam es amire reagaltal.Mi a ketto kozott az osszefugges? Azt magyarazd mar el.Mi koze van annak a te szoci utalatodhoz,hogy a szocik 2006-ig biztosan ulnek a kormanyzati pozicioban.Egyszeruen nem ertem mire is reagaltal. Felolem szidhatod a szocikat ,engem a legkevesbe sem erdekel,de en nem arrol irtam,hogy a szocik szepek, vagy jok, vagy csunyak ,arrol meg vegkepp nem hogy szocdemek-e avagy nem .amit te ide irogattal annak semmi koze ahh0oz amit en irtam ezert kar volt ram hivatkoznod azt leirhattad volna enelkul is.
Derek
Rajtad kívül természetesen mindenki hülyeségeket irogat, akinek ellenvéleménye van erről az ócska társaságról, akinek életükben egy konstruktív gondolatuk nem volt. Akik állandóan szaladtak valakine a seggét nyalni, akiknek a gyülekezete végül is nem párt, hanem lobbista, kijáró és karierista, mellesleg sötét multú emberek gyülekezete is..
Akiknek annyi közük van a szociáldemokráciához, mint nekem, tehát semmi.Akik nem tudnak kormányozni, csak ígérgetni, akiknek soha nem volt a nemzetről egyetlen konstruktív gondolatuk, akik végül is utódjaik egy monolítikus diktatórikus pártnak.
Védjed őket ezerrel, de képzeld el hogy a kies Tisza mentén születtek rajtad kívül is önálló véleménnyel bíró lények.
Különben igenis nagy esélye van annak, hogy, ha a kormány nem is bukik meg, de Medgyessyt le fogják cserélni.
A parlamenti mandátumok számára gondoltam, a különbség 10.
Az EP választáson bejutó képviselőknek le kell mondaniuk az OGY mandátumukról. Egyéiben mandátumot nyert képviselőnél ez időközi választást jelent.
"Soha nem volt még ilyen kis különbségű a kormány és ellenzékének támogatottsága a Parlamentben."
Dehogynem volt ,nezd vegig a kulonbozo kozvelemenykutatok elmult 13 eves adatait.
"Ha lemegy 20% alá az MSZP népszerűsége, akkor már az SZDSZ is ficánkolhat."
Ez nem tudom a szadit miben erinti,de ha annyira lemegy majd kozos teruleti listakat inditanak aztan benn lesz a szadi is.De ha a szocik le is mennek azok a valasztok inkabb nem mennek el valasztani,de a fideszhez nemigen mennek at.A fidesz mostani elonye is ebbol adodik.Nem a szavazoik szama nott ,hanem a szocike csokkent es igy a fidesz magasabb aranyt er el.
Az EP valasztasok meg semmiben nem befolyasoljak a 2 evvel kesobbi parlamenti valasztasokat,ahogy az idokozi valasztasok sem befolyasoltak.
Soha nem volt még ilyen kis különbségű a kormány és ellenzékének támogatottsága a Parlamentben.
4 év alatt könnyen lehet egy kis mozgás, ami megfordítja az erőviszonyokat.
Pl. egy kisebb gazdasági válság, vagy MSZP-s érintettség brókerügyben vagy EP választások miatti átrendezős.
Ha lemegy 20% alá az MSZP népszerűsége, akkor már az SZDSZ is ficánkolhat.
"Hát a mai nap egy MSZP-s karatebajnok újabb súlyos csapásokat mért a saját, padlón fekvő pártjára. "
Hulyesegeket irogatsz.A szocik 2006-ig biztosan ulnek a kormanyzati pozicioban. Meg szinte elmeletileg sincs lehetoseg levaltasukra onnan.Az pedig ne tevesszen meg senkit,hogy most a parton belul veszekednek,veszekedtek azelott is,kb 90 ota,ebbol a kivulalloknak lapot nem osztanak ez belso ugyuk,ha melegebbe valik a tarhonya akkor meg kifele lereteszelnek es osszezarnak/Az meg az egvilagon semmit nem jelent per pillanat,hogy a kozvelemenykutatasi listakon mit mutatnak,mivel ez semmiben nem valtoztatja meg parlamenti poziciojukat,ugyanugy ahogy a fidesz kormanynal sem,amikor jo ideig alattuk is a szocik vezettek a listakat,attol meg a fidesz maradt kormanyon.A kozvelemenykutatasoknak 4 evente egy napig van jelentosege,hogy mit mutat, a valasztas napjan,se elotte se utana,semmi. Vagy meg akkor sem,lasd legutobbi valasztasok amikor szinte mind felsultek.
Ismétlem: több száz bejegyzett párt szeretne annyira a padlón lenni, mint amennyire az MSZP ott van.
(Mondom ezt az MSZP-vel abszolút szemből. De azért legyünk már észnél, Hölgyeim és Uraim!)
A sajtóklientúra úgy látszik finoman el akar határolódni a párttól.
Legalábbis ma Friderikusz és TGM is elég lekezelően beszélt a két öreg bolsival, Hornnal és Kováccsal.
Tényleg padlón lehetnek, mert e két megmondóember különben nem merné...
Hiller szerint is lejárt az ideje (az MSZP-nek)
Kérdés, hogy Medgyessy rántja magával még mélyebbre a pártot, vagy fordítva.
De Horn -bármit mondanak- nem hülye, és rátapintott: a sajt-ó csinál ügyeket magyaráz szándékosan félre dolgokat! Ez pont most derült ki Lakneriádájából...