Ajvé, mikor egy árunak a tartósságát kezdik dicsérni, vagy az eladó lánynak a "belső értékeit"... - röhögni fogsz KBS, nekem tényleg a tartósság a legfontosabb szempont egy árunál. Ha valami nem tökéletes rajta, azt elviselem. Ha a leglehetetlenebb pillanatban hagy cserben, azt kevésbé...meg valahogy lányban is jobban elviselem tartós kapcsolatban a nem tökéletes seggűt, mint a hisztis hülyét.
a nyár volt az "uborkaszezon", most akkor milyen lesz az őszi parlamenti ülésszak??? ilyen vergődések után sima győzelemben bízni, több, mint vakmerőség.
Miért is?
Kérlek magyarázd meg tételesen,a lenti felsorolásban hol vétettem hibát.Egy 2006-ra jól prosperáló gazdasággal,és -mondjuk,de csak a példa kedvéért-egy Szili Katalinnal,mint miniszterelnök jelölttel simán nyerhetnek majd.
Igenis sok mindent mutattak fel eddig,amit majd a kampányban bizonyára túl is fognak hangsúlyozni.
Bár már korábbi hozzászólásaimban közöltem,hogy ezért-azért koránt sem vagyok elégedett az MSZP ténykedésével,de ez más lapra tartozik.
ebben van valami, lacsa is ugy kalkulalhatott, hogy rovid tavon nagy szivas a 100-napos, de 2006-ra helyrerazodnak. csak a vilaggazdasagi fellendules kesett egy evet, ami nem tett jot az idei meg a jovo evi ktgvetesnek.
es jovore az az 560 milliardos megszoritas azert huzos lesz.
Azért ne feleddjétek,hogy elég tekintélyes pozitív listát fog kiállítani magáról az MSZP 2006-ban.
+nyugdíj
+fizetések
-szja
-ÁFA(addigra csökkentik)
végig 2%+ az eurózónával szemben
addigra egy csomó autópálya elkészül-2006-ig igyekezni fognak befejezni néhányat,az fix
megkezdik a négyes metrót
"A kormányzati hibákról szólva a miniszterelnök kiemelte, hogy "éretlen, félkész javaslatok szivárogtak ki" kormányzati döntésként beállítva, túl lassú az apparátus, nagy a bürokrácia, illetve a kormány kommunikációja rosszabb, mint tevékenysége. A kormányfő szólt arról is, hogy meg kell találni a szakmai és a politikai kormányzás egyensúlyát. Gál J. Zoltán tájékoztatása szerint a miniszterelnök hangsúlyozta: jobban össze kell hangolni a kormány, a párt és a frakció tevékenységét, esélyt kell adni a fiataloknak."