Keresés

Részletes keresés

pint Creative Commons License 2003.09.11 0 0 14
egészséges versenyszellem :)
Előzmény: H_G (13)
H_G Creative Commons License 2003.09.11 0 0 13
Ez egy ilyen társasjáték: ők próbálnak nekem reklámokat nyomatni, én meg próbálom kivédeni.

Előzmény: Sam R.A. Banesh (7)
pint Creative Commons License 2003.09.10 0 0 12
én nem fikázom, hanem filterezem. próbáld ki te is, felszabadító érzés! :)
Előzmény: Lenny Nero (11)
Lenny Nero Creative Commons License 2003.09.09 0 0 11
Először még azt hittem, hogy én vagyok a láma és véletlenül klikkeltem. Nagyon zavaró, hogy amikor elkezd olvasni az ember akkor jelenik meg (van egy 3-5mp-es késleltetése az oldal betöltődése után).

A zindex monnnyon le!

Lábjegyzetbe azért megjegyezném, hogy bármennyire is fikázzuk az indexet (természetesen jogosan) az origón sokkal gátlástalanabbul nyomják a hirdetéseket, egy cikket öt részletre szabdalnak stb. Visszataszító!!!

pint Creative Commons License 2003.09.09 0 0 10
oké, békepipa.

az van, hogy baromira idegesítenek a reklámok úgy en bloc ahogy vannak. te meg védted őket, és hát az ellenségem barátja az ellenségem.

Előzmény: Sam R.A. Banesh (9)
Sam R.A. Banesh Creative Commons License 2003.09.09 0 0 9
Miről beszélsz?! Ne legyél már pukkancs! :)

Leírtam azt a megfontolást, ami miatt én nem használok szűrést.

Előzmény: pint (8)
pint Creative Commons License 2003.09.09 0 0 8
a spam szűrés is ingyen van nekem, és használom is. ki akar beperelni?
Előzmény: Sam R.A. Banesh (7)
Sam R.A. Banesh Creative Commons License 2003.09.09 0 0 7
Értem én, hogy neked modemen ez problémát okozhat, de az index számodra akkor is egy ingyenes szolgáltatás, amelyik a hirdetési bevételeiből él, lehet mondani: abból teszi neked lehetővé, hogy olvasd és használd.

Megjegyzem, mondandóm a fanyalgó topikindítóra volt reagálás.

Előzmény: pint (6)
pint Creative Commons License 2003.09.09 0 0 6
te kábelről vagy?
Előzmény: Sam R.A. Banesh (5)
Sam R.A. Banesh Creative Commons License 2003.09.09 0 0 5
Szerintem meg annyit meg lehet tenni a napi ingyenes olvasnivalóért és beszélgetésekért, hogy találatot produkálunk az indexnek...

Nem olyan fárasztó azt a pár centit megtenni az egérrel, hogy bezárd az ablakot.

voiture Creative Commons License 2003.09.08 0 0 4
Próbáltam az Operát, de egy csomó weboldalt bénán hozott le :(
aztán maradtam a főfosnál (MsIE) de nemsokára linux lesz a gépemen és huss....

Ja jut eszembe, megrendeltem az UHU Linuxot a forgalmazótól, át is utaltam a pénzt (nem vészes 10e Ft) és a szoftver meg csak nem érkezik, de legalább az érdeklődő leveleimre se válaszol senki. Hol az igazsgág, szabin vannak, vagy +szívtam?

Előzmény: H_G (2)
pint Creative Commons License 2003.09.05 0 0 3
pluszban telepítsünk ad-filtert
ha valakinek nincs hozzá kedve, íme a szegény ember ad fitere, amit persze ki kell egészíteni az indexes köcsögségekkel: sher.index.hu, sher2.index.hu, traffix.index.hu, audit.median.hu, as.fotexnet.hu
Előzmény: H_G (2)
H_G Creative Commons License 2003.09.05 0 0 2
Én semmi ilyennel nem találkozom (nem panasz). Inkább tanulj meg szörfözni Te is! :)

1. Letöltesz egy tisztességes browsert,
2. beállítod jól (File - Quick preferences - Open requested pop-up windows only), és
3. élvezkedhetsz zavartalanul!

billboy Creative Commons License 2003.09.05 0 0 1
Talán azért ilyen agresszív a hírdetésük, mert meg fog szünni az advisszaigénylési kedvezmény, ezért az egyetlen vonzó is eltűnik a konstrukcióból, már a befektetési oldalon...
Hozama nincs, csak a bank és az állam jár jól, mert kötelezően állampapírba fektethetik a pénz 90 %-át, így mindig van "vevő" az állami kibocsátásokra.
Előzmény: voiture (-)
AzHofi Creative Commons License 2003.09.05 0 0 0
Több mint 0 forintot keresnek vele szerintem.
voiture Creative Commons License 2003.09.05 0 0 topiknyitó
Meglepődve tapasztalom, hogy időről időre bejön az OTP nyugdíjpénztár weboldala, teljes képernyős módban, a többi nyitott ablak elé ugorva. Mindehhez még klikkelni se kell.

Megértem, hogy az Index is pénzből él és megtanultam együttélni az amúgy halál idegesítő Lipton popup-pal is, de ez az OTP-s cucc azért túlzás... Vagy ennyit fizetnének? :-(((

Mind1, elhatároztam, hogy csakazértse sosenem leszek OTP nyugdíjpénztár ügyfél. Amúgy is begyemben van a nevezett bank ingatlanokkal foglalkozó szemét lehúzós leány(?)vállalata (a kérdőjel oka, hogy a kérdéses intézmény már rég nem szeplőtlen szűz...)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!