Igaz.
Amúgy meg a topic címe is provokatív, mocskolódó. Írásjelektől és szándékoktól függetlenül. Hiába mondod hogy csak kérdezted meg anyámaddelaházatvegyélrajtamézet, attól még csalással vádolod az indexet, ráadásul olyan ügyben amihez ölég kevés közöd van. Mint ahogy ahhoz is, hogy milyen madár lába körme akadt a fogaim közé.
a szitu az, hogy tényleg az a b*zi Flash cuccos kattogott, azt néztem én is.
Most nem kattog.
Be van állítva egyébként refresh, de ez - bizonyos időintervallumon túl - indokolható az új tartalom megjelenítésének céljával.
>
Egyébként letöltés nélkül minek pörgetnének, egyszerűen azd mondaná a kóder, hogy +xezer. Letöltéssel azért, hogy a befűzött auditáló szkript ne az auditáltnál fusson, hanem az auditálónál.
Engem egy dolog zavart, hogy a galériáknál meghívják (nem akarok vádaskodni, lehet hogy már nem, de amikor a múltkor néztem úgy emlékszem meghívták) a Mediános szkriptet méghozzá a cikk azonosítójával, amihez a galéria hozzá volt rendelve. No ez tényleg necces lehet, mert ugye a kisablak frame-jét mindíg meghívja újra, és mintha abban lett volna a hivatkozás, ami a cikk olvasottságára utal.
Egy csalásos topic indításához azért - valljuk meg őszintén - ez vajmi kevés..
ha meg nem érteni magyar, akkor nem szólok meg magyar fórumra.
Kérdeztem, de ez biztos elkerülte a figyelmedet. Azért kérdeztem, mert gondoltam valamire és nem voltam benne biztos, illetve szerettem volna többet megtudni a dologról.
Tipikusan bunkó dolog egy kérdezőt azért ócsárolni, mert kíváncsi valamire.
Gondolom, te nem informatikus vagy, beesett mellkassal, zsíros tepedt hajjal,pattanásos homlokkal, pizzamaradékkal a fogad között, igaz?
Ha meg nem tudom hogy milyen elven és milyen mennyiségeket mérnek a nézettségi statisztikákhoz akkor nem nyitok egy ilyen alapjában dilettáns és fölöslegesen gyanúsítgató, mocskolódó topikot.
Mindegy ki csinálja, az akkor is hamisításnak tűnik. Sőt így nmég rosszabb, mert ezzel nem a forgalom mérő céget verik át, hanem a hirdető ügyféltől vezsnek le több zsetont, mondván, hpogy milyen sok kattintás érte az oldalukat.
Aztán meg nem is nézte meg senki.
Nem vagyok szakértő, csak egy sima júzer, de észrevettem, hogy az index főoldalán a híreket olvasva 2-3 másodpercenként ugyanazt az a kattanó hangot hallom, amit az Xp akkor használ, ha linkre kattintasz.
Mivel én nem kattintok, ebből következhet-e az, hogy a gép maga srófolja a nézettségi számlálót?
Mert ha igen, akkor az csalás, nem?
Ti észrevettétek ezt?