Reg volt, de talan tobben emlekeztek ra, amikor a TF-en csinaltunk csapatfotokat. Szigetvary Zsolt volt a fenykepesz, es most (hogy ne mindig csak a floorball menjen) nagyon buszkek lehetunk ra, hiszen:
"Szigetváry Zsolt, a Magyar Távirati Iroda fotóriportere "Majdnem forradalom" című, az MTV budapesti székházának ostromáról, illetve az október 23-i zavargásokról készített sorozatával első díjat nyert a World Press Photo versenyén a hírfotók sorozatkép kategóriájában.
Az MTI fotósa szabályos négyzet alakúra vágott, 10 fekete-fehér felvételből álló képsorozatával nyerte el a legrangosabb nemzetközi sajtófotó verseny, az idén ötvenedszer megrendezett World Press Photo első díját a hírfotó sorozat kategóriában.
A World Press Photo világ legnagyobb és legtekintélyesebb sajtófotó szemléje, s idén 124 ország összesen 4460 fotósa indult. A nemzetközi zsűri két héten át tanulmányozta a több mint 78 ezer beküldött képet, majd február 9-én 10 kategóriában 23 ország összesen 58 fotósát díjazta.
nagyon bolondok vagytok!Ahogy Tamás mondta nem minden arany ami fénylik!Edina szerintem egész jol mutattaok együtt.Föleg amikor a barátunk mosolyogni kezdett.
...azok az arany fogak...hm!
Ancsa a kanalas sztorit ne felejtsd el! az kurva jo volt:-)
Hoppácska,én többet adtam neki...akkor azért választott engem..szerintem:P hihihi
És nem flörtöltem Vele,csak megvigasztaltam...:P mert Te elhagytad,no de mindegy...csak féltékeny vagy,hogy nekem udvarolt ;) :DD :P
Senki nem mondhatja hogy fajgyűlölő vagyok" én nem mondtam egy szóval sem!!Csak közölted nézeteidet,Velünk:)
Ami meg azt illeti,nem volt diszkrét,de ha tudtam volna akkor,hogy mit mondott...huuu,de lerugtam volna arrol az állványrol:S:D és még a pénzt is visszavettem volna...de megszökött...:(
Jut eszembe,ma SZÖKÉS!!!REMÉLEM NÉZITEK!!:)Mert én igen:)
Senki nem mondhatja hogy fajgyűlölő vagyok. Támogattam egy távolraszakadt hazánkfiát a munkával kiérdemelt nyaralásában. Lehet hogy Én tetszettem Neki pontosabban az a 20 eurocent amivel díjaztam alkotását, de a Te kezedet csókolgatta. :D
Vagy felfoghatjuk úgy is hogy Én fizettem azért 54Ft-ot hogy Te flörtölhess az aranyfiúval. :P
Más.
Pintye cipő még mindig nálam...
durván 10000 forint megmaradt a beadott pénzből. Pontosabban a szállásos 100 EURO befizetés (ami a szövetséget terhelte volna) - a kisbuszköltségből fennmaradó 16000ft.
Hmm,erre nem is gondoltam:)de a kisebbség is számít,jo??Ne viccelődjetek ilyennel...ő diszkréten felajánlotta hogy vizsgáljam meg hogy hány karátos aranybol van...:P...a mi??:)
Na jo,nem felejtek ám...jöttök ti még az én utcámba beszologatni:D
Az a vicc,hogy szpmbathelytől debrecenig már mindenki tudja,örülök hogy jo poén volt:D
De Tamás,ne légy féltékeny..akkor is Rád volt kattanva,csak Velem probálta ellensulyozni a beállitottságát:D LOL
Hát Ancsa én még mindig fáradt vagyok...:( Nem sokat tudtam aludni...ráadásul olyan nehéz visszarázodni a suliba...pont azt beszélgettük Judittal Debrecenig,hogy mennyire hiányzik a társaság..meg a sok nevetés..meg a játék...:))Szoval hiányoztok!!
:)))
puszika mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!Legyetek nagyon jo nagylányok és tanuljatok ti is az érettségire(már aki...) :((
puszi
Edus
"akarommondani,Beki,vagy Baluu,hozd a hidroplant:))"
A kapus Bogié a könyv.Sajnálom hogy mindig elaludtam melletted...pedig én igyekeztem.Köszi hogy eljöttél velünk és ha kellett lelkileg segitettél rajtunk...Óriási köszönet és óriási puszi a pofidra!