Keresés

Részletes keresés

XNC Creative Commons License 2023.03.01 0 0 5

Régen jó volt a Pannon.

Sokkal megfizethetőbb volt, mint a Westel.

De a Westelesek keményen fejlesztették a hálózatukat ebből a pénzből.

 

Ma ott tartunk, hogy egyformák az áraik, de a Westel az erősebb.

+ nagyon korcs lett a Pannon, néhány szolgáltatás a Telekomnál sokkal kedvezőbb.

Előzmény: Gozo (-)
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.04 0 0 4
Nekem küldtek sömöst, és biztos nem vagyok kivétel.
Előzmény: Gozo (-)
good2c Creative Commons License 2003.11.04 0 0 3
Sajnos, akármire akarsz váltani, mindenhol ugyanazok a feltételek várnak. Egyik szolgáltató sem jótékonysági intézmény, mindnek megvan a tulajdonosa, aki nem belerakni, hanem kivenni szeretné a pénzét belőle - a kérdés az, hogy ki mennyire veri át az ügyfeleit, és ezeket az átveréseket mennyire jól kommunikálja.

Az nem kérdés, hogy a Pannon GSM-nél a Westel drágább, de a vodafone sem olcsóbb, csak sokkal jobban álcázza. Érzelmi töltetek nélkül, a vodafone nem csinál mást, csak pofátlanul belehazudik mindannyiunk képébe. Sikeresnek mondja magát, pedig egy full veszteséges cég. Na persze itt csak a magyar részről van szó. Az angol lóvé csapja pedig egyszer el fog zárulni, mert a befektetők nem fogják szeretni, hogy a vodafone air touch-nak van egy veszteséges részlege, ami csak a pénzt viszi... ha részvényenként csak 1 eurót jelent is összességében, az is pénz egy kisbefeketetőnek, akinek mondjuk van 10000 részvénye.

Valóban a Pannon GSM volt az egyetlen, aki ugyan másodperc alapon számlázott, de az ügyfelek magasnak mondták a percdíjakat.

A percdíjak csökkentésével és a számlázási egység növelésével ugyanott vagyunk, mégis harapnak rá az emberek. Ezt az intézkedést tehát a piac igényelte. Többek közt mindazon ügyfelek, akik a magas percdíjak miatt paráztak, holott például Optimummal (9750 Ft fölött), PannonPlusszal, másodperc alapon, csúcsidőben 45 Ft egy perc más mobilhálózatba. Aki igazán sokat beszél, annak számít.

A másodperc alapú számlázásról szóló reklám a jelek szerint semmit nem számított. A Pannon GSM ügyfélköre csökkent, a piacon pedig nem volt versenyképes az ajánlat. Másodperc ide vagy oda.

Így most nincs kedvezmény, de van olcsó percdíj.

Előzmény: Chabee (1)
Timna Creative Commons License 2003.09.08 0 0 2
A Pannon egy undor cég :)
Előzmény: Gozo (-)
Chabee Creative Commons License 2003.09.08 0 0 1
A Perfekten kívül... mert ott 60 másodperc egy egység. Nesze neked másodperc-alapú számlázás.
Egyébként a szeptember 1-től köthető horizont csomagoknál is 30 másodperces számlázás van. Ezt miért isnem reklámozza a pannon?

egy pannonos, aki ezek után váltani akar - és ezzel biztos nincs egyedül...

Előzmény: Gozo (-)
DrShan Creative Commons License 2003.09.06 0 0 0
Pann0n GSM bizony ilyen nulla cég...
Előzmény: Gozo (-)
Gozo Creative Commons License 2003.09.05 0 0 topiknyitó
Hát csak azért,mert elfelejtette reklámozni,hogy az áttérés Praktikum Perfekt kártyás dijcsomagra csak augusztus 31-ig ingyenes.No és szeptember 1-én délben is még az szerepelt a szeptember 1 -től érvényes kártyás dijszabás leirásában,hogy bármilyen Praktikum csomagról az áttérés ingyenes a Perfektre.No és ezt az infot mondta be az ügyfélszolgálaton az automata is.E helyett ekkor már 900 Forintot vontak volna le.Mi ez ha nem a vásárlók megtévesztése.Az is érdekes,hogy azt sem nagyon reklámozták,hogy ettől az időponttól a Perfekt kivételével minden kártyás dijcsomagnál áttértek a 30 másodperces számlázásra.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!