Keresés

Részletes keresés

csupaszabo Creative Commons License 2003.09.08 0 0 4
Biztosan van a környéken olyan egyedülálló idős néni, akin ek meg jólesne egy kis törődés! Sok sikert az örökbefogadáshoz!
Nagynulla Creative Commons License 2003.09.07 0 0 3
Bizony én szívesen örökbefogadnék, mert a gyerekeimnek is jól jönne egy igazi nagymama!
:-))))))))))))))
Előzmény: csupaszabo (2)
csupaszabo Creative Commons License 2003.09.04 0 0 2
Köszönöm, ez jólesett.
Remélem, lesz egy pár követőm. Hihetetlen, mennyire jólesik az öregeknek, ha egy picit törődnek velük!
Én például imádok sütni, a srácaimnak hetente szoktam, de pl. névnapokra, születésnapokra is én csinálom a tortákat. Pártfogoltjaimnak minden Karácsonykor egy-egy hatalmas tálnyi házi sütetű finomságot szoktam összeállítani, a cukrosoknak külön sütök. VAn abban minden, beigli 3 féle, fatörzs, linzerkoszorú, zserbó, sajtos pogácsa, nagyon örülnek neki. Mert megvenni nemigen tudják, megcsinálni pedig már régen nem képesek. Az egyik pártfogoltam szinte teljesen megvakult /szürkehályog/, de olyan sztorikat tud mesélni, hogy komolyan mondom, szájtátva hallgatom!
Imádom az öregeket!
Előzmény: komancs (1)
komancs Creative Commons License 2003.09.04 0 0 1
Mostmár Te nem csak Csupaszabó vagy, hanem csupaszív is , legalábbis nekem.
Sajnos időhiányban a saját nagymamákat sem látogatom elészer, nemhogy még pótnagyit tudjak istápolni, de nagyon tetszik, hogy te ilyen lelkes vagy.
Remélem akad majd követőd!
Előzmény: csupaszabo (0)
csupaszabo Creative Commons License 2003.09.03 0 0 0
Bocs, véletlenül melléütöttem.
Szóval ma voltam a doktornénimnél (háziorvos). Odafelé az úton megismerkedtem egy tündéri 88 éves nénivel, Manyi nénivel, aki bottal jár, igen nehezen. Segítettem neki a fel és leszállásnál, kiderült, hogy ugyanoda megyünk, egy a doktorunk is, szóval a dolog lényege, hogy arra gondoltam: ha már úgyis egymás közvetlen közelében lakunk, neki a nagybeteg húgán kívül senkije sincs, akire számíthat/rokonsága Franciaországban és Németországban él/, miért ne segíthetnék neki? Pl. bevásárlásban, gyógyszer kiváltásában, gyógyszer-felíratás a háziorvosnál,stb...
És miért ne csinálhatná ezt meg más is?
Kérlek Benneteket, ha van a közeletekben olyan idős ember, akinek nincs senkije, akire számíthatna, keressétek fel, ajánljátok fel a segítségeteket. Nagyon jólesik nekik a segítség, de már maga a felajánlás is rettenetesen sokat számít nekik lelkileg.
Nekem Manyi néni a harmadik pártfogoltam, és nem jelent nagy plusz terhet egyikőjük sem. Néha orvoshoz kell elkísérni, van olyan is, hogy hónapokig semmi más tennivalóm nincs, mint hétről hétre felhívom őket: hogy vannak?
Tehát arra kérek mindenkit, akinek lehetősége van rá: fogadj örökbe egy nagymamát /vagy egy nagypapát/!
csupaszabo Creative Commons License 2003.09.03 0 0 topiknyitó

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!