Keresés

Részletes keresés

safi Creative Commons License 2003.09.12 0 0 10
Az éjszaka nem azért van, hogy aludjunk, hanem, hogy sötét legyen. :)
Viszont nézd a csúcsidön kivüli dijjakat, aki akkor beszél többet annak nem fogja megérni. Én is ide tartozom, és csak mosolygom azokon akik ugrálnak a dijcsomagok között, mint a bakkecske: vaze ott 2 forintal olcsóbb az SMS, és ha tizenkétezerakárhányforinttal töltöd fel magad akkor 3 forintal olcsóbb a percdij.
Jó van akinek tényleg számit az a 2-3 forint percenként, de sokan tényleg csak rongyrázásból mennek át: "nálunk 31 másodperc az 31 másodperc" ja azóta már az a 31 az 60.
Előzmény: blr (9)
blr Creative Commons License 2003.09.11 0 0 9
Tény és való, hogy az aranykártyához nem kell sokat telefonálni, de ha pl. csak egymagad vagy előfizető, akkor nincs lebeszélhető havidíj (csak 50%).
Egyszerűen felháborító, hogy hét éves előfizetői múltamhoz képest ma bárki jobb percdíjakat tudhat magáénak csúcsidőben, mint egy platinakártyás Westel 400-as előfizetést fenntartó ügyfél. (Az éjszakát a népesség nagy része alvás céljaira tartja fenn, nem telefonálni...)
Előzmény: safi (8)
safi Creative Commons License 2003.09.05 0 0 8
Valóban nem álok meg a 31. másodpercnél hanem telefonálok tovább másodperc alapon :)
Én pedig ellenpontoztam a csúcsidön kivüli percdijak másik irányba történö átbillenésével a topicinditodat.

Az aranykártyához nem kell sokat telefonálni. És igen, van a családban aki rendessen fizette a száláját az elmult sok évben (akkor még nem volt dominó amikor kezdte). És mivel nekem több kedvezményem van mint neki, ezért ha beszélni akar velem én szoktam öt felhivni cserébe a társkártáért.

Előzmény: amphora (7)
amphora Creative Commons License 2003.09.05 0 0 7
Kedves Safi,

Neked aranytárskártyád van, ami feltételezi, hogy valaki, aki feltételezhetön sokat telefonál és rendesen fizette a számláját az elmúlt 13 hónapban. Ha megnézed a topicindítót én a csúcsidös tarifákon voltam megdöbbenve.

Amúgy ha az ember a párját hívja - saját tapasztalatom alapján - nem áll meg a 31. másodpercnél. :-)

Előzmény: safi (6)
safi Creative Commons License 2003.09.05 0 0 6
Azért nem minden idösávban jobb a tarifa, Pl. én az aranytárskártyás elöfizummal délután 4 után TE+ÉN kedvezménnyel bruttó 19,25 forint/perc dijjal, az elsö fél perc után másodperc alapon hívom a páromat! Ugyanez este 10 után 8,75 forint/perc. Ja és a teljes havidijjat lebeszélhetem!
rep Creative Commons License 2003.09.03 0 0 5
Ja, csakhogy az előfizetőknek amellett, hogy magasabb a percíj, még ott van az előfizetés nem lebeszélhető fele is (eddig ezt a jobb percdíjak kompenzálták).
Előzmény: Káposzta (4)
Káposzta Creative Commons License 2003.09.03 0 0 4
De miert kellene, hogy az elofizeto jarjon jobban mint a Dominos? A Dominos elore kifizeti a penzt, a Westelnek nincs riziko, hogy eltunik az ugyfel a szamla befizetese nelkul, plusz meg a kamatokon is sokat nyer ami a feltoltokartya megvetele es eltelefonalasa kozott keletkezik.
Ha husegnyilatkozatot irt ala valaki, azert meg cserebe ott a telefon, ezzel le van tudva az ellenertek.
Előzmény: GézaKiss (3)
GézaKiss Creative Commons License 2003.09.03 0 0 3
Viszont a Westel előfizetőknek ingyen van az első 3 mp, utána 30mpig fél percet számláznak, de utána meg teljesen mp alapú. Ezért nekem tökéletes a mostani számlázás! De támogatom, hogy ezen csomagok MELLETT hozzanak ki olyan csomagokat, melyek a Domino nap árazására hasonlítanak.
Előzmény: amphora (-)
rep Creative Commons License 2003.09.03 0 0 2
Van már két hasonló topic:

MEGÉRI MÉG HAVIDÍJAS ELŐFIZETŐNEK LENNI?
Miért tolnak ki az előfizetőkkel?

Ám ezzel sajnos semmit sem érünk el.
Nincs valami ötletetek, hogy hogyan lehetne valahogy valami kompetens Westeles vezető figyelmét felhívni erre az anomáliára?

Egyébként pont az előfizetők azok, akik zömében csúcsidőben használják a telefonjukat (üzleti felhasználók), így teljesen érthetetlen, hogy miért pot ebben az időben járnak a legrosszabbul (mem mintha a csúcsidőn kívül nem járnának rosszabbul, kivéve hálózaton belül).

amphora Creative Commons License 2003.09.03 0 0 1
És nem 0 mindenkivel tudatni a számváltozást, mert ugye Dominóból lehet elöfizetésest csinálni, de fordítva nem megy.
Előzmény: joder (0)
joder Creative Commons License 2003.09.03 0 0 0
0 percig tart átállni az előfizetésről dominóra
Előzmény: amphora (-)
amphora Creative Commons License 2003.09.03 0 0 topiknyitó
Most olvasgatom a Domino Nap díjcsomag percdíjait és kissé megdöbbentem: minden publikus Westel díjcsomag csúcsidejü tarifájánál olcsóbb.

Mivel az elöfizetéses díjcsomagoknál az elsö 30 másodpercet (3mp után) egyben kiszámlázzák, nem érzek olyan nagy különbséget a 60 másodperces Domino Nap elszámolással, mert általában az elöfizetéses percdíj feléröl van szó.

Szerintem ez az ajánlat egyszerüen egy pofon az összes elöfizetönek, aki csúcsidöben (azaz hétköznap 7-20-ig) hívna: "Nesztek, legyetek hüségesek és csak fizessetek! A jobb ajánlatokat másoknak tartogatjuk!"

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!