Keresés

Részletes keresés

Roberti1 Creative Commons License 2021.10.08 0 0 61

Get an obligation FREE quote from our SEO consultants, call today. We have offices in Melbourne & Sydney. We are an SEO company specializing in Search Engine Optimisation, AdWords, Web Design, and Retargeting. Get in touch with us if you think we can help you with your.

call girls

Törölt nick Creative Commons License 2011.10.26 0 0 58

Eltűntek a pigmentfoltjai.

Előzmény: zbabe (57)
zbabe Creative Commons License 2011.10.25 0 0 57

mármint halványította a májfoltokat is, vagy csak egyenletesebb felületű lett a bőre? 

Törölt nick Creative Commons License 2011.10.16 0 0 56

Egy barátnőm sokat napozik, és nem túl egyenletes a bőrszíne (57 éves), elment IPL kezelésre, és nagyon látványosan szebb lett a bőre 5 kezeléstől. Már eltelt pár hónap, és most kicsit visszaromlott már, de még mindig jobb. Nem tudom, hol csináltatta.

zbabe Creative Commons License 2011.10.14 0 0 55

hát, az előbb nem jót küldem be, erről a krémről bezséltem: http://lux2you.hu/termek/unitone_4_white_plus_intenziv_borhalvanyito_szerum_-_pigmentfolt_majfolt_eltuntetesere.html éjszakára kell használni !!

zbabe Creative Commons License 2011.10.14 0 0 54

Valóban a barna bőrről le kell mondani, a napfényre nekem is mindíg előjönnek a májfoltok vagy pigmentfoltok? Eleve világos bőrű vagyok, tehát szeplők is vannak. A szemem mellett, úgy 2,5 cm-re jöttek elő foltok, tavaly nyár végén. Nem nagy, kb. fél centi, de nagyon zavaró volt. Szerencsére nem sötétedett be jobban. Pedig nem is vagyok egy napozós fajta. Májfolt eltüntetésre sok félét próbáltam, végül az Unitone 4 White Plus szérum bevált, szépen elhalványította a májfoltot: http://lux2you.hu/kategoria/majfolt_pigmentfolt_eltuntetese.html. Ezen a nyáron meg kentem az arcom fényévédővel szorgalmasan, így csak nagyon halványan jöttek elő még a szeplők is, meg persze kerültem a napot, és akkor marad a fehérség vagy az önbarnító krém.  

skótjuhászlány Creative Commons License 2010.07.23 0 0 53

Sziasztok.

Nekem kb.5 éve jött ki a májfolt éppen úgy mint az előbbi hozzászólónak.Szolárium előtt semmi 10 perc után hatalmas májfolt az arccsontomon mindkét oldalt.A bőrgyógyász tanácsára ezután 100 faktoros krémet használtam és ha napoztam vagy strandra mentem letakartam az arcom vagy hűvösra feküdtem.

Két évvel később ez nem volt elég,piros pattanásszerű pöttyök jelentkeztek az arcomon.A bőrgyógyász szerint ez a napallergia újabb jele volt.Hiába mondtam neki,hogy alig vagyok napon,tartotta magát a diagnózishoz.

Ekkor úgy gondoltam,átfogóan kivizsgáltatom magam.Mindenféle allergia tesztre mindenféle ultrahangra és vérvételre elküldött az orvosom,de mindent rendben találtak.Ekkor jött a természetgyógyászat a vitaminok.Először ökonetes termékek2-3 hónapig majd áttértem a dr. Lenkei vitaminjára.Egy kolegámmal kezdtük el szedni akinek kb.15 szemölcs volt a kezein.A 4.hónap végére az összes visszahúzódott neki,ő azóta semmit nem szed.Én kb.5-6 hónapig szedtem a napi kiszereléses változatot amitől a piros pöttyök nem jöttek elő,viszont ha nem szedtem 2-3 hét után előjöttek.A májfoltjaimat ekkor már 8-10 faktoros krémmel kentem és nem volt rosszabb állapotban mint előtte a 100-al.

Tavaly nyáron lementünk a Balatonhoz,végig szedtem a vitamint,7 faktorossal kentem magam,és szépen lebarnultam tetőtől talpig. Végre nem voltam olyan mint egy múmia,nem úgy mint előtte éveken át.Lebarnult az arcom,a májfoltok csak egy halvány árnyalattal voltak sötétebbek,amit jobban el tudtam fogadni .(Sajnos erről nincs fotóm.)

Azóta is szedem csak más kiszerelésben vásárolom és kevesebbet veszek be mint amennyit ő javasolna.Így nincsenek piros pöttyeim,csak napozáshoz használok fényvédőt,viszont 11h-15h-ig ha tehetem behúzódom és soha nem megyek szoliba!

Törölt nick Creative Commons License 2010.07.22 0 0 52
Sztem ideje egy tanultabb bőrdokit keresni...
Előzmény: aglosz (51)
aglosz Creative Commons License 2010.07.21 0 0 51
Sziasztok!

Nekem is tavasszal a homlokomon jött ki egy elég nagy terjedelmű májfolt. Ami a megdöbbentő volt az a hogyan. Elmenten szoliba, mikor befeküdtem nem volt semmi folt az arcomon mikor kijöttem a gépből ott volt a folt, amit már a bőrgyógyászom is látott. Közölte májfolt. :( Teszem hozzá mindig is mértékkel jártam szoliba, sosem voltam az a húú de barna. Elég elkeserítő. Kérdeztem a bőrdokit, hogfy van-e köze a "máj"-hoz, de azt mondta semmi. Valszínűleg csak a szine miatt kapta nevét.
Azt nem tudni mi az oka a szoli gondolom csak rásegített. Én is szedek gyógyszert én Yadine-t, az mondjuk kifejezetteen problémás bőrűeknek van.
A doki nekem is a Bioderma ecsetelőt ajánlotta, és maximális fényvédelmet írt elő.
Lady Tut Creative Commons License 2010.07.20 0 0 50
Amit ajánlani tudok, és nekem bevált, a Bioderma ecsetelő. Már 3 nap után látványos volt. Napfényben pedig 50+ fényvédő krém használata a folton.
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.29 0 0 49
Sajnálatos géphiba miatt nem tudom, ki kapta meg és ki nem, de majd csak januárban tudom újra küldeni -aki kéri, írjon egy ímélt. Aki régebben kérte, az is inkább küldjön újra ímélt, ha nem kapta meg, mert nem biztos, h megvan a régi levele.
Előzmény: Lolita27 (47)
FantasyLandia Creative Commons License 2009.12.25 0 0 48
Sajnos az én tapasztalatom nem ennyire pozitív.
Anno szinte minden módszert kipróbáltam, kivéve a lézert, amit nem is szeretnék!
Valóban igaz, hogy nem külsőleg kell ezeket a fránya doltocskákat kezelni, hanem belülről, ami az emésztéssel és az anyagcserével kapcsolatos!
lassan közelítek a 40 év felé, és 15 éve vannak az arcomon májfoltok, amit még nem sikerült kideríteni hogy mi okozza. Soha nem szedtem fogamzásgátlókat, és gyógyszereket sem, aminek ilyen mellékhatásai lennének. Kb.: 10 éve minden tavasszal megcsinálok egy 2 hetes teljes méregtelenító kúrát (Ökonet: Total Body Cleanse), ami az egész testre kiterjedő tisztítást jelent!
Sajnos az arcomon ugyanúgy jelen vannak a foltok, annak ellenére hogy a testem drasztikus tisztítási folyamatokon megy keresztül, ami igenis érezhető!
nekem valamikor azt mondta az apukám, hogy barátkozzak meg ezekkel a foltocskákkal (ami szinte majdnem összefüggő az arcomon), mert ezek olyanok mintha szépségfoltok lennének :)
..és amikor a férjem is ezt mondta, akkor valójában rájöttem hogy ezek nem is olyan rondák amilyennek láttam őket 10-15 évvel ezelőtt!
Elfogadtam, és együtt élek a foltjaimmal, amitől teljesen más az arcom, mint a nagy átlagnak, és szinte kicsattanok az egészségtől :)

OPTIMZMUS, ÉS ÖNMAGUNK ELFOGADÁSA...! EZ A BOLDOGSÁG TITKA!


Ui.: régebben ahány bőrgyógyásznál voltam, mindegyik más és más kezelést akart ajánlani, de örülök hogy nem dőltem be egyiknek sem, mert egyik sem ad végleges és 100%-os "folt-eltüntetést".

Lolita27 Creative Commons License 2009.09.12 0 0 47

Kedves 1001!

 

Engem is nagyon érdekelne, hogy milyen májméregtelenítést javasolnál ill. energetikai gyakorlatokat, krémeket.

 

Az email címem: multispeed@freemail.hu

 

Előre is köszi!

napfényíze Creative Commons License 2009.08.29 0 0 46

Nagyon érdekes, amit leírtál.

Kb. 1 hónapos voltam, amikor kijöttek... Erre értettem.

Előzmény: Törölt nick (45)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.29 0 0 45
Oké, de nyugodtan küldj rám emlékeztetőt, ha elmaradna.

Fizikai szinten a májjal függ össze, természetesen megvan a lelki vetülete(=összefüggések) (harag, düh, bosszú, gyengédség hiánya).

1hónapos? (Mi volt az 1hónapossal?)
2 dolgot emelnék ki: egyrészt főleg fizikai/energetikai szempontból: attól, h egészséges vki, az nem mindig 100%-os. Attól még lehet vele 120 évig élni minden különösebb baj nélkül, de nem leszel pl futó-világbajnok, mert v az izmaid v a szíved nem elég erős/strapabíró hozzá. Tehát egy baba is, amikor megszületik, lehet a mája éppen csak annyira kevesebb %-os (sok okból, ebbe most nem mennék bele), h még egészségesnek számít, de később akár meg is betegszik v sosem, csak éppen szeplős v májfoltos lesz, kicsit rosszmájú, de smi igazán feltűnő orvosi értelemben.
A másik dolog inkább lelki/szellemi szempontból: a gyerek csak részben önálló élőlény, idő amíg megtapasztalja saját határait, addig számára az egész világ, a szülei önmagával összemosódik, és ez azzal is jár, h a szülei érzéseit, élményeit is érzékeli/átvezsi, különösen, ha azt a szülők magukban elnyomják, mert nem tudják megoldani, és a gyerek "élvezi az előnyeit": pl. az anya haragszik vkire, de nem tudja ezt feldolgozni, és egy idő után ő már nem is foglalkozik vele, a gyerek éli meg mintegy "helyette", és a gyereket gyengíti, a gyereknél okoz majd testi tüneteket (persze az anyánál is, cska nála valszeg később).
Előzmény: napfényíze (44)
napfényíze Creative Commons License 2009.08.29 0 0 44
Publikussá tettem a mail címem. Előre is köszönöm, ha tudsz küldeni vmit.
Előzmény: napfényíze (43)
napfényíze Creative Commons License 2009.08.29 0 0 43
Amit Angienek küldtél, az engem is érdekelne. Amúgy az igaz, hogy nekem is gondok vannak/lehetnek a májammal. De egyrészről ez lelki eredetű is. De egy hónapos gyereken miért jönnek ki foltok? Elvileg még semmi gondja nem lehet... Most itt magamra céloztam :S.
Előzmény: Törölt nick (42)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.27 0 0 42
Olvasd végig a topikot, és szólj, ha még kérdésed van.
Előzmény: napfényíze (41)
napfényíze Creative Commons License 2009.08.27 0 0 41

Sziasztok!

 

Annyira talán nem is régen érkezett az utolsó bejegyzés... Remélem, elolvassa vki, amit írok :). Sajnos szinte születésem óta vannak foltjaim, amit nemhogy elfogadnék vagy megszoknék, hanem egyre inkább zavar. 40 fokban megsülök hosszú farmer naciban, de nem merek felvenni rövidet, csak nagyon ritkán. Eléggé frusztrál ez az egész, szégyellem. Több van és vannak köztük nagyobbak. Nagyon rossz így :(. Mindig attól félek, hogy egy pasinak emiatt nem kellek majd, mert undorítónak találja. Nem esztétikus egyáltalán. Szerintetek van esély, hogy megszabaduljak tőlük? Kérlek, írjatok vmi jó gyógymódot. Mail címet is adok akár. Előre is köszönöm!

Angie73 Creative Commons License 2009.07.27 0 0 40
Előzmény: Törölt nick (38)
békésen szántogató traktor Creative Commons License 2009.07.10 0 0 39
Folttisztítást alkalmaztam, és a topikot bekedvenceltem.
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.10 0 0 38
Küldj egy ímélt, és elküldöm a leírást.
Előzmény: Angie73 (34)
Angie73 Creative Commons License 2009.07.09 0 0 34

Szia!

Tudnál írni az energia gyakorlatokról, és az általad javasolt méregtelenítésről?

Köszönöm előre is!

Szép Napot! 

Előzmény: Törölt nick (33)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.03 0 0 33
A kímélő étrend mit takar? Tisztítókúrát nem is csináltál? (Mert akkor egy kis diéta önmagában kevés rendszt.)
Előzmény: altman (30)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.03 0 0 32
A máj nagyon jól regenerálódik, de meg kell dolgozni érte. És hiába tisztítod, ha egyébként le van pukkanva. Akkor előbb/párhuzamosan erősíteni is kell (energetikai gyakorlatok).
Előzmény: altman (30)
anikod Creative Commons License 2009.07.03 0 0 31

Próbáljátok meg elfogadni a májfoltotokat! Nekem az államon van, a szám alatt és amikor kisgyerek voltam a szüleim azt mondták, amikor rákérdeztem, hogy mi az, hogy az az én szépségfoltom. És ilyen csak a szép lányoknak van. Persze mai fejjel tudom, hogy ez nem így van. De így sikerült elfogadnom, hogy van és mára már nem érdekel. Ha nagyon nem találjátok esztétikusnak, vagy nagyon nagy csak akkor halványítsátok és vállaljátok az esetleges mellékhatásokat. Lehet vele együtt élni ez nem betegség.

altman Creative Commons License 2009.07.03 0 0 30
Sajnos én is küzdök vele, vagyis nem. Most már nem küzdök. Próbáltam mindenfélét. A citromlétől kezdve a májkímélő étrendig. Valószínűleg én csinálhattam valamit rosszul, mert nem tűntek el. Most már megtanultam velük együttélni.
Angie73 Creative Commons License 2009.07.02 0 0 29

Kedves fiti8!

Nekem az első gyermekem születése után kezdett a szám fölött-bajuszként megjelenni, elég zavaró és napra erősödik. Érdekelne az egy napos májméregtelenítés.Hálás lennék ha megírnád, ha lehet küld el légyszi az email címemre:szangie@citromail.hu

Köszönöm!

Előzmény: fiti8 (22)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.20 0 0 28
A természetgyógyászatban a májat kezelik ilyenkor, és a máj regenerálódása után a bőr természetes megújuklásával eltűnnek a foltok is, nemcsak a májfoltok, a szeplők is.
Livvv Creative Commons License 2007.05.23 0 0 27

Sziasztok!

Én Lindynette fogamzásgátlót szedek és nem tudja valaki, hogy ettől alakulhat-e ki még több májfolt?

Mert nekem ezelőtt is volt de egyre több van.

Kérem segítsen vki ha tud!

Köszi: Livvv

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!