Keresés

Részletes keresés

balidori Creative Commons License 2024.07.08 0 0 38

Sziasztok! Én a https://tanfolyamguru.hu/ -n keresztül végeztem el már több képzést, először szakmaváltás céljából, aztán fejlődni szerettem volna, így újra megkerestem őket. Mindig nagyon segítettek és szuper, versenyképes szakmákhoz lehet végzettséget szerezni náluk. Szerintem semmi probléma azzal, ha nincs diplomád és szakképesítést szerzel, simán el tudsz helyezkedni, sőt... szerintem már könnyebben mint egy diplomával. 

t_anna Creative Commons License 2023.08.18 0 0 37

Szia,

Gondolom már nem aktuális, de hátha másnak még szolgálhat információval. A férjem járt hozzájuk ingatlanközvetítő tanfolyamra és ő elégedett volt a sulival. Online volt minden, egy vagy két alkalommal kellett bemenni vizsgázni. Emlékszem még amikor nyaralni voltunk onnan is tudott tanulni. Ha valakinek kell még több infó, írjatok nyugodtan, rákérdezek a páromnál.

Üdv,

Anna

Előzmény: Andi171 (26)
t_anna Creative Commons License 2023.08.18 0 0 36

Sziasztok!

Én az EFEB aranykalászos tanfolyamára jártam és ajánlani tudom őket. Online volt az oktatás és gyorsan megvolt a bizi. Azt a Minervakft-t nem ismerem.

titan001 Creative Commons License 2021.03.25 0 0 35

Sziasztok!

Debrecen vagy környékén a legolcsóbb villanyszerelő okj tanfolyamot merre keressem?

Köszönöm

Fredi284 Creative Commons License 2021.03.25 0 0 34

En is szeretnék találni valakit aki járt a Minervakft aranyakalászos gazda képzésére? 

Előzmény: jzsuzsi75 (30)
Tibókae Creative Commons License 2020.10.08 0 0 33

Szia Tomi!

Én a helyedben lecsekkolnám őket, ha még érdekel téged a fotográfia, mert van náluk online fotós tanfolyam, plusz még fotótermék kereskedő is.

Üdv,
Tibókae

Előzmény: b.tomi77 (23)
Alex008 Creative Commons License 2020.09.12 0 0 32

Szia!

én is online végzek egy tanfolyamot, hiàba írtam nekik emailt nem vàlaszoltak hogy hogyan is zajlik a vége, màrmint az online oktatàs. Elvileg van valami konzultàcio, de az miből àll? tudnàl segíteni? 

Előzmény: bozvai (27)
Petya.b70 Creative Commons License 2020.08.31 0 0 31

Helló,

A bátyám az EFEB-hez járt aranykalásos tanfolyamra, ő nagyon elégedett volt velük. Most szeptemberben akarok menni én is, remélem lesz még hely. Nagyon nincs időm bejárni, a tesó azt mondta, nagyon sok tananyag online megy náluk. Remélem így lesz.

jzsuzsi75 Creative Commons License 2020.07.12 0 0 30

Sziasztok!

Járt valaki a Minerva Kft Aranykalászos gazda képzésére?

Hope2020 Creative Commons License 2020.06.16 0 0 29

Kedves Hanna!

Én most szeretnék ide jelentkezni a pénzügyi szakra. Feltudnám venni veled a kapcsolatot?

Inci

inca2@citromail.hu

Előzmény: Hanna Kiss (25)
Andi171 Creative Commons License 2020.04.06 0 0 28

Köszönöm a válaszod, azt hiszem, belevágok :)

Úgy kipróbálnám ezt a távoktatásos képzést, és az ingatlanos szakmát már régóta fontolgatom.

Előzmény: bozvai (27)
bozvai Creative Commons License 2020.04.03 0 0 27

Szia!

Én jártam az EFEB-hez online tanfolyamra és teljesen elégedett voltam. Munka mellett nem tudtam volna bejárni a tantermi képzésre, ezért választottam őket. A teljes tananyagot megkaptuk tesztekkel gyakorló feladatokkal, videókkal kiegészítve. Az OKJ-s vizsgán együtt voltunk a tantermisekkel és nekem még úgy is tűnt, hogy nekünk jobban is ment a vizsga. 

Üdv. Péter

Andi171 Creative Commons License 2020.03.27 0 0 26

Jó napot :)

Egy ideje fontolgatom az ingatlanközvetítő képzés elvégzését távoktatásban (amiből lehet, hogy most pont több is lesz, lévén egyelőre csak így lehet oktatni, és aki tud így is, az miért ne térne rá most erre), így találtam az EFEB-re.

Régebbi véleményekben azt olvasom több fórumon is, hogy nem ajánlják, viszont az utóbbi években dicsérő véleményeket olvasok róla.

Szóval: ezt a képzést elvégezte valaki? Jó volt, érdekes, és volt értelme megcsinálni?

Előre is köszönöm a válaszokat :)

Hanna Kiss Creative Commons License 2020.03.04 0 0 25

Szia, én most állok a pényügy-számvitel okj vizsga előtt, és volna pár kérdésem, esetleg tudnál nekem benne segítni cseki77? Válaszod előre is köszönöm :)

Előzmény: cseki77 (22)
László Tury Creative Commons License 2019.07.16 0 0 24

Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata, hogy villanyszerelo okj kepzeshez szukseges alkalmassagi vizsgalaton mit vizsgalnak? 

Kerem csak szemelyes tapasztalattal rendelkezok irjanak. 

b.tomi77 Creative Commons License 2019.06.11 0 0 23

Sziasztok!

Fotográfus és fotótermék kereskedő tanfolyamot szeretnék elvégezni. Egerben találtam a legközelebbiit a lakóhelyemhez. Van valakinek tapasztalata erről a suliról? Igazából a gyakorlati képzése érdekelne, hogy milyen mélységekbe megy bele a fotós képzésbe.

cseki77 Creative Commons License 2018.08.25 0 0 22

Én az EFEB pénzügyi-számviteli képzésére jártam és azonkívül, hogy nagyon sokat kellett tanulni, teljesen elégedett voltam. Az egyik vizsgámra nem tudtam elmenni, de szerencsém volt, mert nagyon gyakran szerveznek vizsgát, így a következő hónapban tudtam is pótolni. Azóta már megszereztem az okj-s bizit is és kis pihenés után megyek tovább mérlegképes könyvelőre.

Törölt nick Creative Commons License 2017.12.19 0 0 21

Villanyszerlő okj-s képzés érdekelne, tudtok ilyet? Érdekel pályázati út, de a munkalehetőség is.

EFEB-logisztika Creative Commons License 2017.09.09 0 0 20

Szia Fanni

Én most kezdem a logisztikai tanfolyamot. 

Esetleg meglennének még a jegyzetek, vagy már túladtál rajta? 

Előre is köszi

Előzmény: Fanni233 (18)
kingbid Creative Commons License 2015.03.24 0 0 19

Én a Focus Oktatóközpontról tudok hasonló jókat mondani. Szakácsként végeztem és maximálisan elégedett voltam a színvonallal és a képzés árával is.

Fanni233 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 18

Szia!

Én nemrég végeztem az EFEB-nél logisztikai ügyintéző tanfolyamon.

Jelenleg úgy tűnik sikerült elhelyezkednem, úgyhogy most nagy az izgalom:):)

A képzés úgy gondolom, nagyon jó volt, a tanárok egyértelműen és érthetően magyaráztak. Bár a vizsgán ezt ki is kérdezték, ezzel nincs is baj - végül is meg kell követelni amit tanítottak:) Azért elsőre sikerült minden, mert nagyon jó kis jegyzeteket is kaptunk úgyhogy remélem a munka is így fog menni :D

nézek Creative Commons License 2014.01.07 0 0 17

ez is leült rendesen. senki nem dicsexik? gondolom panasz sincs.

manyi.52 Creative Commons License 2012.08.07 0 0 16

Szeretném a segitségedet külön megkérni és egy ajánlást hogy Budapesten holl kapnánk egy okj-autófényezö tanfolyamot amivel érvényesülni is fogunk nem a fiokban tartsuk majd és az egész  ne legyen pénz kidobás.Tisztelettel várom a választ .

Előzmény: dokie33 (15)
dokie33 Creative Commons License 2012.05.11 0 0 15

Sziasztok!

OKJ-s képzésekre való jelentkezés előtt érdemes felkeresni a www.melyiksuli.hu oldalát, ahol több mint 40 oktatási intézmény, több száz ajánlata közül válogathattok. Az OKJ-s képzésekre vonatkozó ajánlatokat egymással egyszerűen összevethetitek a képzés költsége, időtartama és városa szerint is. Az oktatási portálon egyébként nem csak OKJ-s tanfolyamok és képzések között válogathattok, számos más kategóriában is érdemes a kínálatot átböngészni, mint pl.: szakmai képzések, továbbképzések, informatikai képzések, de találhattok akár hobbi tanfolyamokat is. Amennyiben nem tudtok dönteni, vagy kérdésetek lenne, keressétek bátran ügyfélszolgálatunkat.

További jó képzés választást kíván a www.melyiksuli.hu csapata.

dufy001 Creative Commons License 2010.12.09 0 0 14
norbertum Creative Commons License 2010.08.10 0 0 13
Sziasztok!
Ősztől szívesen elkezdenék egy idegenvezetői képzést Budapesten. Tud valaki ajánlani valamit?
idegenvezetés
FOCUS Creative Commons License 2003.09.04 0 0 12
A nemzetközi szállítmányozási és manager szakot.
Már csak az angol oktatás miatt is.
Pont betelt a létszám, de feliratkoztam, ha visszalépne valaki (minden évben volt rá példa!) akkor munka után heti 4 este suli... (brühüüü)
Előzmény: Vica78 (11)
Vica78 Creative Commons License 2003.09.03 0 0 11
Végül is mit választottál?
Előzmény: FOCUS (10)
FOCUS Creative Commons License 2003.09.02 0 0 10
Basztikuli!

Holnap mentem volna beiratkozni, de most hogy felhívtam a sulit, már azt mondták, hogy ma délelött betöltötték a maradék helyeket :(

Holnap azért bemegyek feliratkozni, hátha valaki mégis visszalép.

Előzmény: FOCUS (9)
FOCUS Creative Commons License 2003.09.02 0 0 9
Értem, köszönöm a példádat. :)

ragyás:
Nem ez a kérdés, nem szeretném ha különböző irányokba elmene lassan kibontakozódó topicom.

Megjegyzem, diplomásokból túlképzés folyik jelenleg, miközben egy szakmához jól értő szakképzettek iránt van igazán kereslet.

Előzmény: Mallory (7)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!