Sziasztok! Én a https://tanfolyamguru.hu/ -n keresztül végeztem el már több képzést, először szakmaváltás céljából, aztán fejlődni szerettem volna, így újra megkerestem őket. Mindig nagyon segítettek és szuper, versenyképes szakmákhoz lehet végzettséget szerezni náluk. Szerintem semmi probléma azzal, ha nincs diplomád és szakképesítést szerzel, simán el tudsz helyezkedni, sőt... szerintem már könnyebben mint egy diplomával.
Gondolom már nem aktuális, de hátha másnak még szolgálhat információval. A férjem járt hozzájuk ingatlanközvetítő tanfolyamra és ő elégedett volt a sulival. Online volt minden, egy vagy két alkalommal kellett bemenni vizsgázni. Emlékszem még amikor nyaralni voltunk onnan is tudott tanulni. Ha valakinek kell még több infó, írjatok nyugodtan, rákérdezek a páromnál.
én is online végzek egy tanfolyamot, hiàba írtam nekik emailt nem vàlaszoltak hogy hogyan is zajlik a vége, màrmint az online oktatàs. Elvileg van valami konzultàcio, de az miből àll? tudnàl segíteni?
A bátyám az EFEB-hez járt aranykalásos tanfolyamra, ő nagyon elégedett volt velük. Most szeptemberben akarok menni én is, remélem lesz még hely. Nagyon nincs időm bejárni, a tesó azt mondta, nagyon sok tananyag online megy náluk. Remélem így lesz.
Én jártam az EFEB-hez online tanfolyamra és teljesen elégedett voltam. Munka mellett nem tudtam volna bejárni a tantermi képzésre, ezért választottam őket. A teljes tananyagot megkaptuk tesztekkel gyakorló feladatokkal, videókkal kiegészítve. Az OKJ-s vizsgán együtt voltunk a tantermisekkel és nekem még úgy is tűnt, hogy nekünk jobban is ment a vizsga.
Egy ideje fontolgatom az ingatlanközvetítő képzés elvégzését távoktatásban (amiből lehet, hogy most pont több is lesz, lévén egyelőre csak így lehet oktatni, és aki tud így is, az miért ne térne rá most erre), így találtam az EFEB-re.
Régebbi véleményekben azt olvasom több fórumon is, hogy nem ajánlják, viszont az utóbbi években dicsérő véleményeket olvasok róla.
Szóval: ezt a képzést elvégezte valaki? Jó volt, érdekes, és volt értelme megcsinálni?
Szia, én most állok a pényügy-számvitel okj vizsga előtt, és volna pár kérdésem, esetleg tudnál nekem benne segítni cseki77? Válaszod előre is köszönöm :)
Fotográfus és fotótermék kereskedő tanfolyamot szeretnék elvégezni. Egerben találtam a legközelebbiit a lakóhelyemhez. Van valakinek tapasztalata erről a suliról? Igazából a gyakorlati képzése érdekelne, hogy milyen mélységekbe megy bele a fotós képzésbe.
Én az EFEB pénzügyi-számviteli képzésére jártam és azonkívül, hogy nagyon sokat kellett tanulni, teljesen elégedett voltam. Az egyik vizsgámra nem tudtam elmenni, de szerencsém volt, mert nagyon gyakran szerveznek vizsgát, így a következő hónapban tudtam is pótolni. Azóta már megszereztem az okj-s bizit is és kis pihenés után megyek tovább mérlegképes könyvelőre.
Jelenleg úgy tűnik sikerült elhelyezkednem, úgyhogy most nagy az izgalom:):)
A képzés úgy gondolom, nagyon jó volt, a tanárok egyértelműen és érthetően magyaráztak. Bár a vizsgán ezt ki is kérdezték, ezzel nincs is baj - végül is meg kell követelni amit tanítottak:) Azért elsőre sikerült minden, mert nagyon jó kis jegyzeteket is kaptunk úgyhogy remélem a munka is így fog menni :D
Szeretném a segitségedet külön megkérni és egy ajánlást hogy Budapesten holl kapnánk egy okj-autófényezö tanfolyamot amivel érvényesülni is fogunk nem a fiokban tartsuk majd és az egész ne legyen pénz kidobás.Tisztelettel várom a választ .
OKJ-s képzésekre való jelentkezés előtt érdemes felkeresni a www.melyiksuli.hu oldalát, ahol több mint 40 oktatási intézmény, több száz ajánlata közül válogathattok. Az OKJ-s képzésekre vonatkozó ajánlatokat egymással egyszerűen összevethetitek a képzés költsége, időtartama és városa szerint is. Az oktatási portálon egyébként nem csak OKJ-s tanfolyamok és képzések között válogathattok, számos más kategóriában is érdemes a kínálatot átböngészni, mint pl.: szakmai képzések, továbbképzések, informatikai képzések, de találhattok akár hobbi tanfolyamokat is. Amennyiben nem tudtok dönteni, vagy kérdésetek lenne, keressétek bátran ügyfélszolgálatunkat.
A nemzetközi szállítmányozási és manager szakot.
Már csak az angol oktatás miatt is.
Pont betelt a létszám, de feliratkoztam, ha visszalépne valaki (minden évben volt rá példa!) akkor munka után heti 4 este suli... (brühüüü)