Keresés

Részletes keresés

nagykaro Creative Commons License 2003.09.01 0 0 1
Vad, kösz a hozzászolást, hasznosnak tünik!!!
Vad Creative Commons License 2003.09.01 0 0 0
Végső esetben (ha nem ír másvalaki jobbat) szerintem menj el a sorozásra, kérvényezd írásban, hogy ne hívjanak be (de vidd be szenélyesen), az orvosi papírok másolatával együtt, mondd el az egész problémakört, munkahelyi igazolással és kérvénnyel, és ha nem kapsz E-t, kérj tőlük jegyzőkönyvet az egész ottani történetről, valamint egy HM-es bélyegzős papírt, hogy a szívproblémádra a sorállomány ideje alatt teljes felelősséget vállalnak. Nincs olyan tiszt, ill. tiszthelyettes, aki ezt aláírja, főleg ha elmegy veled egy ügyvédnek látszó tárgy. :)
Előzmény: nagykaro (-)
nagykaro Creative Commons License 2003.09.01 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Röviden a helyzetem, szeretném ha valaki tudna tanácsot adni.

Novemberben megyek sorozásra.

Juniusban volt szivproblémám (flattern), elektrosokkal kellett helyreállitani, 1 nap intenziv oszály. Papirok vannak rola.
A katonaság telefonon azt mondta, hogy ez nem feltétlenül E kategoria, lehet hogy kirendelnek mellém egy katonaorvost hogy figyeljen rám jobban.

Junius ota melozom, elég fix és komoly munkahelyen. Tudom hogy van akinek elfogadják a halasztást, de ez sem egy biztos dolog.

Végsö esetre jelentkeztem egy egyetemre is, amivel felmentetnének, de járni nem akarok oda. A tandijat ezen a héten kellene befizetni, 110.000 pénz. Ezt csak abban az esetben tenném meg, ha a fenti két körülményre nem kalkulálhatnék kellö biztonsággal.

Ha valaki tudna bármi biztatot mondani az elsö két tényezöre, akkor nem fizetném be a tandijat.

Nagyon megköszönném ha valaki, aki kompentens válaszolna. Az is érdekelne, hogy akkor most mikor is szünik meg a katonaság? 2004et mondogatnak, de ha valaki tud konkrétabbat azért is hálás leszek.

Üdv, Karesz

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!