Keresés

Részletes keresés

ET_hazatelefonal Creative Commons License 2006.02.17 0 0 42
Nem lehet, hogy Paszkál, a mi macskánk, rokona a te Muszasidnak???? Harap, karmol, ha játszunk, ha nem. Simogatni szinte lehetetlen, a gyanútlan embernek fölugrik a kezére, és négy lábbal kapaszkodik meg benne (az húsz köröm).
A komondorunk hátán ugrál, szegény kutya orra állandóan karcos.
Ha nyugodt, akkor vagy eszik, vagy az aranyhörcsögöket tévézi a terráriumban.
Amúgy nagyon okos, minden nap vár bennünket a kerítésen, mikor jövünk haza, meg szép is.
Mellesleg kislány, olyan 8 hónapos lehet. Néha azt hisszük, kicsit megnyugszik mert már idősebb, és néha elképzeljük, hogy meghízik és kiscicái lesznek. Hát lehet, hogy majd egyszer, de egyelőre nem nagyon változik a jelleme. Nem nagyon? Egy frászt. Csak néha kihagy 1-1 napot :-) Azért mi így is szeretjük, sőt talán inkább azért, mert egyéniség. Persze minden macskánk az volt eddig, de ő valahogy egászen karakteres...
Előzmény: Ralia (31)
Lujza8 Creative Commons License 2005.02.16 0 0 41

Kicsit későn jött neki a válasz (c;

Sajnálom, hogy ez a topic így megholt, mert nagyon jókat mulattam (c:

Előzmény: Törőlt_nick (40)
Törőlt_nick Creative Commons License 2005.02.15 0 0 40

szedd össze és tedd a vécéjébe amit tojt aztán szaglásztasd meg vele. 

Csak az orrát ne verjétek bele, könyörgöm!

Előzmény: puby (36)
Törőlt_nick Creative Commons License 2005.02.15 0 0 39
Hathavi börtönbüntetésre ítélték azt az ausztrál férfit, aki megölte macskáját, mert az állat túl sokat mozgott.
2005.02.15 17:38 Spicy Press Hírügynökség

 

Hat hónap börtönbüntetésre ítélték azt a Melbourne-i férfit, aki agyonverte macskáját, csupán azért, mert az sokat mozgott. Viktória államban még nem volt példa ilyen kemény büntetésre egy állat megkínzásáért.

A 30 éves férfit súlyos kegyetlenkedései miatt bűnösnek találták. A férfi 40 percen keresztül ütötte macskáját egy ásóval, csupán azért, mert az állat túl izgága volt.

A verés következtében a macska koponyája öt részre tört, állkapcsa szétroncsolódott, lábai úgyszintén, nyaka, pedig eltört. Az ügyben intézkedő illetékes nyomozó megrendülten nyilatkozott: "Ezek a legszörnyűbb sebesülések, amiket valaha állaton láttam."

Firedog Creative Commons License 2003.09.25 0 0 38
Előzmény: Firedog (37)
Firedog Creative Commons License 2003.09.25 0 0 37

FUTRINKA

puby Creative Commons License 2003.09.15 0 0 36
Sziasztok Macskások!

Van valakinek arra valami módszere,hogy a 8 éves perzsa ivartalanított kandúr cicám visszaszokjon az alomba intézni a pisit,kakit?

Dalma Tekila gazdija Creative Commons License 2003.09.13 0 0 35
:))))))
Nem túl higénikus macskafarokkal mosogatni ,bár bűntetésnek biztos jó :)

Mi lenne ha sétáltatnád a macskáidat?vannak macskusz pórázak is !Lehet ,h keveset mozog és ez a baja és így vezeti le!

Előzmény: Firedog (34)
Firedog Creative Commons License 2003.09.13 0 0 34
Futrinka tegnap éjjel - a mosogató szélén jampázva - összetörte becses készletem egy lapostányérját...

A csattanás után mindkét macsek irtóztató iramban menekült a helyszínről... s ez igencsak sajnálatos, mert Futrinka farka felettébb alkalmas lett volna a mosogatás üvegmosási részéhez...

...mindenesetre ha valaki aggódna macskáim lelki sérülései iránt, annak elmondom: ma már megint többször kellett leüvölteni a pultról...

Dalma Tekila gazdija Creative Commons License 2003.09.09 0 0 33
Sőt lehet ,hogy alkoholt is ittak néha :)))..Őszinte résztvétem!

Lehet ,h valami "dühöngőt" kellene építeni nekik:), mondjuk egy tál telis televan fonalakkal , 25 felhúzható egér 24 órás műszakban :) , felhúzható madárkák!stb :))))

Előzmény: Ralia (31)
zs_szilvi Creative Commons License 2003.09.09 0 0 32
Sziasztok Hiperaktiv macsektulajok! Szintén zenész vagyok, az én 2 macskám (tesók) is valami katasztrófa. Ők a guberálás aranyérmesei, már vettem "számzáras" kukát de azt is kinyitják és széthordják a szemetet a lakásban, tapéta már ugrott 1,5-es magasságig. Hamutartót állandóan kipakolják, a cigarettacsikkeket a szőnyeg alá hordják. Öngyújtót lopnak és mindent ami mozdítható, majd különböző helyekre rejtik. Ami a legaggasztóbb az az, hogy éjszaka beindulnak teljes gázzal, és dobbantóként minket használnak. Borzalmas arra kelni, hogy egy 2 kilós macska landol a gyomrodon, néha nem kis sebesüléseket okozva..:)) A vizipisztoly egy darabig hatásos volt, csak úgy kellett járkálni a lakásban, mint egy cowboy, nadrágomba tűzött stukkerral. Azonban immunisak lettek. Mostmár én is tanácstalan vagyok..megfordult a fejemben a Xanax gondolata...
Ralia Creative Commons License 2003.09.09 0 0 31
Szerintem az én Muszasim mamája nem csak, hogy kávézott, de tuti ivott és cigizett is...:) Lehet, hogy Boriszhoz hasonlóan elviszem kirándulni, aztán érte megyek egy hét múlva, reméljük, addigra elfárad egy kicsit! :) Azóta már úgy áll a helyzet, hogy a kutyák egymással veszekszenek, nyilván, hogy levezessék a feszültséget, ami egy 20centis és egy 1méteres kutya esetében eléggé veszélyes is tud lenni. :( Meglehet, golyótlanítani fogom én is a kis terroristát, bár én eddig mindig azt hallottam, hogy egy éves kor alatt nem egészséges, dehát voltak itt meggyőző ellenérvek...majd most hazamegyek és jól megfenyegetem őkelmét! :)
Előzmény: Dalma Tekila gazdija (30)
Dalma Tekila gazdija Creative Commons License 2003.09.08 0 0 30
Sziasztok!Anyááááám.....Nem lehet ,h a kismama cicák kávéztak terhességük alatt?
Nem tduom mit csinálnék ha az én cicóm is ilyen lenne...iszonyat..hát..semmi tanács , csak egy kis sajnálat és pár jó kívánság!

Legyetek jók:)
Bár azért valdd be , biztos mókás elnézni ezt a kis tüneményt játék közben!;)

Sok szerencsét!

U.i:Próbáld ki a felhúzható játékegeret!

AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.09.08 0 0 29
Nálunk a lányomnak volt (van) egy hiperaktív macskája, legalábbis 4 hónaposan még mindenkit az őrületbe kergetett. Ő is olyan, hogy csak akkor hízeleg ha neki úgy tartja úri kedve, ha máskor simogatjuk meg, akkor harap, karmol (lányom rendszeresen vágja a körmeit szerencsére!!!)
Namármost úgy alakult, hogy a lányom eladta a lakását, vett egy másikat kölcsönnel, de az még a mai napig nincsen kész, úgyhogy lányom a macsekjával (én viccesen az unokámnak hívom) nálunk dekkol. Borisz, a cica azóta átesett az ivartalanitáson fél évesen, no meg itt szabadjára van engedve, egész napját a környező zöld lombos természetvédelmi területen tölti - már nem hiperaktív, és nagyon nagyon okos kis macsek, bár a szerencsétlen kutyákat állandóan terrorizálja, ha máshogyan nem, hátulról ront rájuk jól megkarmolja őket és fúj.. annak ellenére, hogy nálam a kutyák igencsak dresszírozva vannak a macskákkal való együttélésre.

Szóval most minden oké, csak azt nem tudom, hogy mi lesz Borisszal, ha ő is elköltözik a lányommal abba a társasházba... szegénykém egész nap egyedül... majd megint a függönyökön meg a csillárokon fog gyakorlatozni? (Azt meg sem merem említeni a lányomnak, hogy ugyan hagyja itt nálam, és inkább szerezzen egy békésebb cicát, mert ő is imádja... mert tényleg nagyon nagyon okos, ilyen okos macskát régen láttam...)

Firedog Creative Commons License 2003.09.08 0 0 28
Fürdőkádam nincs sajnos. A bidét ellenben teleengedtem vízzel, és csepegőre hagytam a csapot... 20 perc múlva úszott a lakás, mert mindkét macskám lelkesen "vadászta" a vízcseppeket, aztán egymást hajkurászta a lakásba. Persze a kövezeten hatalmasakat estek (főleg kanyarban pörögtek ki a futóművek...), de ez őket láthatóan nem zavarta.
Előzmény: Ilusta (26)
Ilusta Creative Commons License 2003.09.08 0 0 27
Még valami:
Murci mikor még ott laktunk, annyira feldűhített az éjszakai randalírozásaival, hogy volt, olyan, hogy elkaptam a grabancát és bevittem a fürdőbe a hideg zuhany alá....hmmm míg magát szárazra nyalta nyugton volt...aztán kezdődött előlről! :)))
Előzmény: Ilusta (26)
Ilusta Creative Commons License 2003.09.08 0 0 26
Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy nemcsak a mi családunkban van hiperaktív macska, bár én egyszerűen csak bolondnak hívom az ilyeneket!:)))
Anyósomék macskája detto ugyanez, pedig már 8 éves!! Kicsi kora óta, amióta az utcáról felszedtem ezt műveli. Akkor még volt egy másik macskám is, de mikor onnan elköltöztünk, nem vittem magammal, mert a másik macska sem tudott elmenekülni előle...azóta ez a Murci elfogyasztott 1 kutyát és a család pár növényét, idegeit, bútorait. Ennek az a mániája, ha virág van asztalon vázában, olyan slunggal indul az asztalról, hogy a terítővel állandóan borogat.
Firedog!
Mivel írtad, hogy állítólag szereti a vizet: úsztasd!:)))))
Ralia Creative Commons License 2003.09.08 0 0 25
Sziasztok! Hát be kell vallanom, nagyon jól szórakoztam Futrinka "kalandjain", annak ellenére, hogy igenis mélyen át tudom érezni Firedog helyzetét, ugyanis nekem is van egy hiperaktív macskám...bár én inkább lassan a "gonosz" jelzőre hajlanék! Muszasi most ötödik hónapos, lassan akkora, mint Amper, aki pedig már a hatodik évét tapossa, és hihetetlenül erőszakos. Az egy dolog, hogy amikor játszunk vele, karmol és harap, de mikor nem, hát ő akkor is. Izomból beleharap az ember bokájába, métereseket ugrik fölfelé, hogy elkapja a gyanútlan áldozat kezét, és egyáltalán nem fogja vissza magát. Tegnap majdnem leszakította a fél körmömet, mikor a hegyes kis karmacskáit alányomta...és sajnos nem csak az embereket bántja. Van három elég koros kutyánk, két kicsi meg egy jó nagy, rájuk ugrik, beleharap a fülükbe, az orrukba, a farkukba, azok, meg amilyen jólneveltek, némán tűrik, hozzá vannak már szokva mindenféle jött-ment állatkához, úgyhogy az a vége, hogy az újfoundlandikeverék elszalad az 5hónapos kismacska elől, a két kicsi meg már elő sem jön. Amper, a másik cica lassan le sem tud jönni a tetőről, mert Muszasi azonnal nekimegy, pedig hát ő egy ivartalanított nőstény, elképzelni nem tudom, mi baja lehet vele egy kisfiúnak...hát szóval ennyi, szerintetek léteznek gonosz macskák? Mert én már hajlok erre a megállapításra. Ez régen nem játék, hanem egyszerű terrorizmus! :)
Firedog Creative Commons License 2003.09.07 0 0 24
Ja, és azt elfelejtettem, hogy meghengergette macskasz*rban az összes játékát...
Előzmény: Firedog (23)
Firedog Creative Commons License 2003.09.07 0 0 23
Jelentem, Futrinka kipakolt a mosogatóból, majd hajnalban kiásta a filodendronomat.
bucur Creative Commons License 2003.09.03 0 0 22
Hoppá, akkor ez nem jó 5let.

Nincs más megoldás, kertes házba kell költöznötök! : )))

Előzmény: Firedog (21)
Firedog Creative Commons License 2003.09.02 0 0 21
Hétvégén valószínűleg tényleg jól lefáradnának anyáméknál: mindössze 4 lelkes macskahajhász dog van nálunk... :-)))
Előzmény: bucur (20)
bucur Creative Commons License 2003.09.02 0 0 20
Szia Firedog!

Nálunk közel sem ilyen rosszak a cicák...
Tavaly nyári és őszi a 2 lakásmacskánk. Tavasszal, ahogy megjött a jó idő, minden hétvégén kivittük őket szüleimhez. A 4. alkalommal kint is aludtak (nem engedték magukat megfogni). Egy-egy kirándulás után (imádnak ott lenni) 1-1,5 napokat folyamatosan végigalszanak. 2 hete kipróbáltuk, meddig akarnak odakint maradni. Az 5. éjszaka után önként beszálltak az autóba. : )))Nálatok esetleg nem megoldható a hétvégi lefárasztás?

Bár lehet, Futrinkán még ez sem segítene. : )))

Előzmény: Firedog (-)
Firedog Creative Commons License 2003.09.02 0 0 19
Kedves Bukshi!
Inkább reggelente rendszeresen kipucolnád a macskatoalettet, ahelyett, hogy ide írogatsz...
... no nem baj, majd szólok Futrinkának, hogy legközelebb a farmerdzsekidet pisilje le...
...vagy aztán megint szedheted a ketyeréidet a macskaalmos szőnyegről... :-)))
Előzmény: Bukshi (18)
Bukshi Creative Commons License 2003.09.02 0 0 18
Hoppá! Ez a Futrinka az én macskám! :)
Tibbe Creative Commons License 2003.09.02 0 0 17
Jöhet..a többit mélkében!
Van egy hasonló temperamentumú négyhónaposom neki pajtásnak..Hadd lássuk, melyik mászik hamarébb a plafonra!
Előzmény: Firedog (15)
Hajnal22 Creative Commons License 2003.09.01 0 0 16
Ne haragudj, de ez a Futrinka nem rokona az én Tricomnak??!! Rosszalkodás terén nálunk sincs lehetetlen....
Firedog Creative Commons License 2003.09.01 0 0 15
A kedvesem szétdúrt számítástechnikai cuccait menti éppen a szőnyegbepasszírozott macskaalomszemcsék közül, és kérdezi: milyen címre küldje a macskát? :-)))
Előzmény: Tibbe (14)
Tibbe Creative Commons License 2003.09.01 0 0 14
Imádom Futrinkát!
Előzmény: Firedog (1)
szuszmok Creative Commons License 2003.09.01 0 0 13
Ivartalanítás: mi a kinti cicáinkat, illetve a külföldre került, kedvencnek eladott cicáinkat már négy hónapos korban ivartalaníttattuk és senjkkinek semmi baja nem volt, nem lett, nem van!:) ez egyaránt vonatkozik fiúkra és lányokra. Egy a fontos szerintem: a kondíciója. Ha az OK, akkor szerintem már lehet négy hónapos kortól is.
De a vélemények valóban megoszlanak..

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!