Keresés

Részletes keresés

CSABEE Creative Commons License 2003.09.03 0 0 6
Hogy ôszinte legyek, azt gondoltam, hogy az Újpest-Fradi után jobban fog élni ez a topik...

Persze, az "érintett" szurkolók egymásnál beszélték meg az ügyet...

kiri- Creative Commons License 2003.08.28 0 0 5
totál egyetértek. Látod, hogy a spori nem vezeti fényesen a meccset, és még meg is dícsérik...
ungarische spezialist.
Előzmény: BELABACSI (4)
BELABACSI Creative Commons License 2003.08.28 0 0 4
Ott kellene kezdeni, hogy a bírók ne legyenek szent tehénként kezelve.Ma semmit nem tudsz az értékelésükről, nem tudsz semmit arról, ha megbünteték őket és arról sem, hogy miért nem, ha mindenki úgy látta súlyosakat tévednek.Valami védett állatfajnak tűnnek , pedig szerintem sokkal inkább az ő érdekük és a magyar foci érdeke is az lenne, ha a bírók tevékenységéről teljes nyiltsággal lehessen hivatalból is beszélni.Ez nem ártana, hanem sokkal inkább használna a bírói tekintélynek.Mindenki láthatná, hogy komoly emberek, komolyan foglakoznak a bíráskodás problémáival.

Ma ezt nagyon nem látni, sőt, nekem épp az ellnkezője a megyőződésem.A nyilvánosság ma alapkövetelmény az ilyen ügyekben.Csak a focibírók vannak kiváltságos, bírálhatatlan helyzetben.

Miért? Jó lenne ennek véget vetni!

kiri- Creative Commons License 2003.08.28 0 0 3
köszi a véleményed. igazad lehet, de azért remélem, ha lesz is vita, kultúrált keretek közt fog zajlani.
Jó éjt, kri!
Előzmény: Lecso11 (2)
Lecso11 Creative Commons License 2003.08.28 0 0 2
nem-nem! értem miért hoztad létre a topicot,és egyet is értek veled; csak attól tartok majd, hogy itt is sokszor fognak egymásnak esni a szurkolók. Persze lehet,hogy ez a természetes!
Na megyek aludni! :)
Előzmény: kiri- (1)
kiri- Creative Commons License 2003.08.28 0 0 1
Félreérted, éppen ellenkezőleg. Jó lenne elérni színvonalasabb játékvezetést, mert ami ma velem, az holnap veled történik meg. És a k..va játkvezetés miatt a szurkolók, illetve a pályán a játékosok válnak frusztrálttá.
Előzmény: Lecso11 (0)
Lecso11 Creative Commons License 2003.08.28 0 0 0
nem 0 súrlódási pont volt eddig is a szurkolók között,íme egy újabb hely hozzá...
kiri- Creative Commons License 2003.08.28 0 0 topiknyitó
Sziasztok! Nemre, korra, imádott csapatra való tekintet nélkül beszéljünk róla...

Igaza volt-e Tóth Andrásnak: gyenge a magyar foci, de a magyar játékvezetés még gyengébb?

Vannak-e bíróküldések?

Tükröződik-e a játékvezetésen a Liga elképzelése: túl sok a fővárosi csapat?

stb, stb, stb...
Beszéljük meg egy-egy meccs után kié volt a főszerep?
kri

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!