Keresés

Részletes keresés

NagyonI Creative Commons License 2017.06.17 0 0 4

Kicsit későn reagálok::))) Ezt is csupán azért, mert nóma majdnem hasonló eset fordult elő velem. Ugyanott. Ugyan elszundítottam- leéstem egy vonatot, s 2 órát kellett az állomáson töltenem. ARRA RIADTAM, hogy valaki- egy 30 körüli nő volt a 4-5 éves kislányával- a nyakamba  akasztott ridikül cippzárját húzza szét. Ordibálni kezdtem, de senki sem reagált. Kamera!! Kac kac!! Sehol. Vagy 20 perc múlva ballagott arra 2 járőr. Jót beszégettek::))

Előzmény: milarepaverzio (2)
crazyBMW Creative Commons License 2003.09.01 0 0 3
Az orfk.hu-n is van fórum.Ott nem rég panaszkodott egy "sértett",hogy a szfvári vasúton miért nem szűrik ki a rendszeres zseblopókat( ő is a nem az idén barnultakra célzott).

Nem volt véletlenül valamelyik elkövetőn egyenruha??

R.Szabó Ágnes a Fejér megyei RFK.szóvivője "meleghangú" válaszában közölte,hogy 1 éve a nap 24 órájában rendőri jelenlét van a pályaudvaron...

Hívd fel,kérdezd meg,hol volt a kedves kolléga!

Előzmény: NagyonI (-)
milarepaverzio Creative Commons License 2003.08.31 0 0 2
bekopiztam a címet a fehérvári topikba, remélem nem haragszol.
nagyon sajnálom...sajnos a városban köztudott, hogy az állomáson a pénztárcádat csak akkor tudhatod biztonságban, ha a táskádat jól magadhoz szorítod.
állítólag nemsokára bekamerázzák a helyet, és akkor talán eltünnek a zsebesek.
Előzmény: NagyonI (1)
NagyonI Creative Commons License 2003.08.31 0 0 1
Vajon azért nem érdekel kis kalandom senkit rajtad kívül, mert érdektelen címet adtam történetemnek, vagy valami más oka lehet?
Előzmény: Muci néni (0)
Muci néni Creative Commons License 2003.08.27 0 0 0
Gratulalok a szerencsedhez! Gyorsan vegyel egy sorsjegyet, jo passzban vagy. :)

Visszakaptad, pedig meg is verhettek volna...

Előzmény: NagyonI (-)
NagyonI Creative Commons License 2003.08.27 0 0 topiknyitó
Tegnap este 7 felé boldogan, hogy sok viszontagság után mégis elérem a vonatot, megvettem a jegyemet a székesfehérvári jegypénztárnál. Sajnálattal kellett megállapítanom, hogy már egy üdítőt sem kaphatok, s így elindultam a peron felé. Inkább ott várok, ott talán le is ülhetek.A 3.4. lépcsőre érve szóváltást hallottam, visszanéztem. Egy őszhajú hölgy beszélt valamit azokkal az igen csinosan, tisztán öltözött fekete hajú, és nap(?)barnította 5-6 nővel+ egy férfival, akikre már az állomás előtt felfigyeltem, s magamban megállapítottam, hogy milyen tiszták, jólöltözöttek. Ám az őszhajú hölgy hozzám szólt:Megvan a pénztárcája, hölgyem?
Rémülten kaptam a pénztárcám hűlt helyéhez. Nem volt ott. A feketehajúak után vetettem magam. (Térdvédős térdem azonnal megszűnt fájni.) A másodpercek töredéke alatt rémképek cikáztak fejemben. A jegyem. A nyugdíjas utazásim.. és nyolcszáz forintom. Abban a pillanatban a két bankkártyámra nem is gondoltam. Ordítva rohantam utánuk.: Azonnal adjátok vissza a pénztárcámat! Azonnal adjátok vissza!
Nem tudom miért vágták oda hozzám hirtelen, de ezt tették. A hangom miatt? Már megnézték és kevesellték a benne lévő összeget?Az őszhajú hölgy meg egy huszonéves fiatalember térdeltek le velem az előtérben- vajon a pénztárodsok élvezik az effajta jeleneteket?- és segítettek szétguruló forintjaimat összeszedni. Semmi sem hiányzott. Szerencsém volt. Nem vigyáztam, póruljárhattam volna.
A férjem néhány évvel ezelőtt kifosztva, egy fillér nélkül, a kalauz jóindulata miatt jöhetett haza. Kicsit nem is hittem neki. Ezt évekig csinálhatják ugyanazon a helyen? Nincs rendőr? Nincsen a pályaudvaron senki, aki ügyel a biztonságra?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!