Keresés

Részletes keresés

ZsuR Creative Commons License 2018.09.11 0 0 12

:))

lukacsoli Creative Commons License 2018.09.10 0 0 11

Hú jó rég jártatok erre, de hátha más is rábukkan erre a topicra böngészés közben… Szóval én is szeretnék ajánlani egy szuper lehetőséget arra, hogy magatok állítsátok össze a kedvenc müzliteket. A muzlizek.hu oldalon bármilyen müzlit alkothatsz, de akár előre elkészített variációkat is választhatsz

Milgama Creative Commons License 2012.12.20 0 0 9

Akkor nézd meg a www.muzlee.hu -t egyedileg tudsz összeállítani müzlit és megrendelni ötven féle alapanyagból. Nekem nagyon tetszik! Isteni finom!

Előzmény: Dórai31 (8)
Dórai31 Creative Commons License 2012.02.16 0 0 8

Én minden reggel munkába menet azt eszek, 1,5 dl tej és müzli(Spar cukormentes, tele gyümikkel)...imádom. Ha valakinek nem édes, egy pici édesítő és nem is hízlal(mértékkel)

balint632 Creative Commons License 2011.06.10 0 0 7

Érdekes gabonapehely  csomagolás. Nem aprózták el...

Játékautó helyett igazi a gabonapehely csomagolásban...

Volt idő Kanadában, mikor a szerencsésebb gyerekeket a gabonapehely csomagolásban nemcsak finom ropogtatnivaló, hanem meglepetés játékautó is várta. Ezt a szép hagyományt elevenítette fel a Honda szenzációsan látványos marketing kapmánya során Brit-Kolumbiában. Nem[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

bumika82 Creative Commons License 2011.01.03 0 0 6

A gabonapelyhek igazán egészségesek http://gabonapelyhek.yolasite.com/

gaabi86 Creative Commons License 2010.04.25 0 0 5
sziasztok. emlékszik valaki a banán ízű cerbona rizspehelyre??? én gyermekkoromban mindig olyannal indítottam a napot, és pont valamelyik nap jutott eszembe, hogy miért nem árulják már...nagyon kár, mert én odavoltam érte, sokkal jobb volt, mint a csokis vagy a  karamellás! legszívesebben rávenném valahogy a gyártót, hogy újra gyártson belőle.....
whoa Creative Commons License 2004.01.30 0 0 4
énis a csokis müzlire eszem a voksot, reggelenként olyasmit zabálok :)))))))
Előzmény: h_g (-)
h_g Creative Commons License 2003.09.02 0 0 3
Egy kérdés: ahol ti szoktatok vásárolni, ott kapható Cerbona Hókusz? Mert az én közelemben (Inter/spar és GRoby a boltok) már régóta nincs, pedig csokisból az a kedvencem!

h_g Creative Commons License 2003.08.28 0 0 2
moldvang:

Ilyesmivel már én is próbálkoztam, csak diódarabkák is voltak benne; szőlőcukor helyett pedig Polysweetet csepegtettem a tejbe. (Tudom, a dió sem kimondottan light.)

Kellemes meglepetés ért nemrég a GRobyban: egy Emco nevű, (számomra) új cseh müzlicsalád. A mogyorós isteni finom és nagyon jó a trópusi gyümölcsös is! Az almás-fahéjas viszont nem nagy szám, ebből az ízből maradok a Cerbonánál.

Előzmény: moldvang (1)
moldvang Creative Commons License 2003.08.28 0 0 1
Én általában magam szoktam keverni: zabpehely, mazsola, szőlőcukor, tej. Ez az alap amit nagyon szerettek, de szoktam bele tenni aszalt szilvát, almát ami van otthon.
cartmanrulez Creative Commons License 2003.08.28 0 0 0
Üdv!
Kedvencem a cs0kis müzli és a zabpehely.
Akár együtt is!
És természetesen kefírrel.
Előzmény: h_g (-)
h_g Creative Commons License 2003.08.27 0 0 topiknyitó
Kinek mi a kedvence? Van, aki házilag keveri? Akartok róla beszélni?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!