Hú jó rég jártatok erre, de hátha más is rábukkan erre a topicra böngészés közben… Szóval én is szeretnék ajánlani egy szuper lehetőséget arra, hogy magatok állítsátok össze a kedvenc müzliteket. A muzlizek.hu oldalon bármilyen müzlit alkothatsz, de akár előre elkészített variációkat is választhatsz
Én minden reggel munkába menet azt eszek, 1,5 dl tej és müzli(Spar cukormentes, tele gyümikkel)...imádom. Ha valakinek nem édes, egy pici édesítő és nem is hízlal(mértékkel)
Volt idő Kanadában, mikor a szerencsésebb gyerekeket a gabonapehely csomagolásban nemcsak finom ropogtatnivaló, hanem meglepetés játékautó is várta. Ezt a szép hagyományt elevenítette fel a Honda szenzációsan látványos marketing kapmánya során Brit-Kolumbiában. Nem[...] Bővebben!Tovább »
sziasztok. emlékszik valaki a banán ízű cerbona rizspehelyre??? én gyermekkoromban mindig olyannal indítottam a napot, és pont valamelyik nap jutott eszembe, hogy miért nem árulják már...nagyon kár, mert én odavoltam érte, sokkal jobb volt, mint a csokis vagy a karamellás! legszívesebben rávenném valahogy a gyártót, hogy újra gyártson belőle.....
Egy kérdés: ahol ti szoktatok vásárolni, ott kapható Cerbona Hókusz? Mert az én közelemben (Inter/spar és GRoby a boltok) már régóta nincs, pedig csokisból az a kedvencem!
Ilyesmivel már én is próbálkoztam, csak diódarabkák is voltak benne; szőlőcukor helyett pedig Polysweetet csepegtettem a tejbe. (Tudom, a dió sem kimondottan light.)
Kellemes meglepetés ért nemrég a GRobyban: egy Emco nevű, (számomra) új cseh müzlicsalád. A mogyorós isteni finom és nagyon jó a trópusi gyümölcsös is! Az almás-fahéjas viszont nem nagy szám, ebből az ízből maradok a Cerbonánál.
Én általában magam szoktam keverni: zabpehely, mazsola, szőlőcukor, tej. Ez az alap amit nagyon szerettek, de szoktam bele tenni aszalt szilvát, almát ami van otthon.