Keresés

Részletes keresés

Gery1978 Creative Commons License 2018.10.18 0 0 71212

Végigsétáltunk Athénban egy rövid utcán, amiben kb 5 motoros boltban, legalább 200 bukósisakot számoltunk meg a kirakatokban. Nem értettük hova kell ennyi nekik, már tudjuk... :)

Előzmény: Törölt nick (71211)
Fatboy Slim Creative Commons License 2018.10.18 0 0 71210

Csak nekünk nem jutott ez a módszer eszünkbe...

Előzmény: G666 (71209)
G666 Creative Commons License 2018.10.18 0 0 71209

Görögországban ez teljesen megszokott. Eltakarja az arcot és véd a sérülések ellen.

Előzmény: Fatboy Slim (71208)
Fatboy Slim Creative Commons License 2018.10.18 0 0 71208

Az milyen, hogy bukósisakban tolják?

solozo Creative Commons License 2018.10.15 -1 0 71207

https://www.youtube.com/watch?time_continue=69&v=pWHyTRg87io

Görög antifa csoport állítólag „magyar fasisztákat" vert Athénban...

Imiface Creative Commons License 2018.10.15 0 0 71206

Még az állítólagos áldozat útlevelét is bemutatják, arccal, névvel, születési adatokkal. Kíváncsi vagyok, mi történt pontosan.

Előzmény: welcome_holm (71205)
welcome_holm Creative Commons License 2018.10.15 0 0 71205
Válts nicknevet.! Creative Commons License 2018.09.03 0 2 71204

Az ultrák nélkül elhalványul minden győztes meccs! A név nem játék: Videoton!

G666 Creative Commons License 2018.09.02 0 1 71202

Rapid Wien 

Előzmény: mash.69 (71201)
mash.69 Creative Commons License 2018.09.02 0 0 71201

itt az SCR mit akar jelenteni???

 

Fatboy Slim Creative Commons License 2018.08.07 -1 0 71200

off

 

cseh barátaink sokat tanultak a regionális mozgalomtólű

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=J5WSVOQLOD0

Gedeon, a liba Creative Commons License 2018.08.06 0 9 71199

Az új irány meg is hozta eredményét, már a Várdai Vitézek is ütik a lilákat a saját otthonukban :-D

 

Dööme Creative Commons License 2018.08.05 0 0 71198

Félek, hogy ez csak átmeneti állapot, és más ultracsoport hiányában megint ők fognak irányítani. Valljuk be a Korps, Angol Brigád nem ehhez ért. 

Előzmény: lokiostora (71196)
Gedeon, a liba Creative Commons License 2018.08.05 0 0 71197

Csak műkedvelő vagyok, valami lila fórumon találtam, ezt elfelejtettem odaírni... :-) De amúgy tényleg elég tré brigád volt.

 

Újpestiek!

Csütörtöki nappal lezárult egy korszak az újpesti lelátói életben.

Csütörtökön a mérkőzés előtt hoztak ugyanis a Viola Fidelityn kívűli csoportok és vezetők egy döntést, miszerint a jelenlegi elsőszámú Capo nem állhat fent tovább a kerítésen. Az utódot is meg akarták nevezni az érintettek, hogy ki legyen fent, de a csoport is hozott egy döntést.

Mindenki tudja már, hogy táborunk elsőszámú előénekesét leváltotta a Tábor másik fele. Viszont, Mi ehhez nem asszisztálunk, hogy irányítsanak minket, ezért a csoport úgy döntött, hogy félrevonul és teret ad a hangadóknak, akik most megmutathatják, milyen egy makulátlan újpesti lelátó, hibák nélkül. A lehetőség adott, mi nem leszünk senki útjában, Mi nem fogunk beleszólni senkinek sem a működésébe. És hangsúlyozzuk, nem a Korps rakta félre a Fidelityt, hanem a Fidelity állt félre saját magától.

Ezzel azonban csak egy dolog válik biztossá, Újpesten megölik az ultrát, a nem ultra csoportok. Nem a saját háza táján söprögetnek az emberek, és törnek pálcát mások feje fölött.

Úgy gondoljuk, most van itt az idő, hogy eddig és netovább, Csabinak a Tábor élén van a helye, nincs a jelenlegi Táborban, aki ilyen kitartóan, szívvel lélekkel állt volna a Tábor élén ezekben a nehéz időkben.

A Viola Fidelitynek mindig a legjobbját kellett volna nyújtania minden téren. Elvárták, hogy a lelátón kívül, a szurkoláson kívül még az utcán is eredményt produkáljon a csoport, míg mások hátradőlve, a problémákat ránk hárítva élték a mindennapokat és lettünk felkérdezve, ha valami nem úgy sikerült, ahogy kellett volna. Való igaz, az hibázik, aki dolgozik, és hibátlan marad az, aki egy perc munkát nem tesz bele az egészbe. És elismerjük, voltak hibáink:

Ami az utóbbi időben történt, és legnagyobb esemény, a Szusza Ferenc és néhány másik lila zászló elhagyása a kupadöntő után. Igen, elbasztuk! Ott lettek felejtve a zászlók a kupadöntő után, mert nem mindenki a kellő figyelemmel tette a dolgát a győztes kupadöntő után. Hibása ennek az egész csoport, a felelősség kollektíven terhel mindenkit. Fontos leszögezni, hogy régen nem volt dicsőség más elhagyott zászlaját ereklyeként, zsákmányaként lobogtatni. Ezeket a zászlókat a zöldek tőlünk nem elvették, ezekért Ők egyet sem ütöttek...

Viszont, ezeknek a zászlók visszaszerzésének az ára egy box lett volna a zöldekkel. Első körben 30-30 Újpest - ferencváros box volt kitűzve, de mivel a többi újpesti csoport úgy gondolkodott, hogy nekik ebben nincs felelősségük - nem Ők hagyták el a zászlókat - oldjuk meg mi a problémát. Nem ezt várta az ember azoktól az emberektől, akik állítólag zöld vérre éhesek, és alig várják, hogy legyen valami ellenük.. A Viola Fidelity tudva a jelenlegi helyzetet, megkereste a green monsterst, hogy mivel Ők tartották fel a zászlókat, 10-10 elleni párharcban menne a Fidelity a zászlókért, ellenük. Igen, a Fidelity 10-10 -be akarta lerendezni a green monsterssel a zászló kérdést, akik ebbe nem akartak belemenni, kijelentették, hogy 20-20-nál nem lesz kevesebb, és nem csak a Fidelityvel akarnak verekedni, hanem az Újpestiekkel, akik a képeken olyan sokan össze tudnak gyűlni. Bárki mondhat bármit, az igazság valójában az, hogy a 3 nagy csoport közül - a Fidelityn kívül - nem kaptunk támogatást, csak és kizárólag az Angol Brigád vezetője mondta, hogy ott van teljes vállszélességgel mellettünk, de a többiek válasza az volt, hogy Mi oldjuk meg. Egyedül még a Brigádos fiatalok jártak le közénk edzeni és mondták nagyon szívesen ütnek az Újpestért és a zászlókért. Ami viszont minket illet, Mi bevalljuk férfiasan, 10 emberrel tudunk odaállni egy ilyen matekba és még mindig vállaljuk, hogy 10 emberrel harcba megyünk a zászlókért a green monsters ellen, akik végre kibújhatnának az UG és a XVI-os szektor árnyéka mögül.

A másik ilyen kérdés, ami kiverte pár embernél a biztosítékot, a Lázár Bencés kiírás, amit a megemlékező meccs után a konténerbe lett kidobva mint eddig bármi más látvány, mert mint anyagot, már nem tudtunk újra felhasználni, ezt bányászták ki a zöldek. Ez nem dicsőség nekik, hanem szégyen, hogy, mint egy csövesek, kapirgálnak a szemétdombokon és verik a nyálukat, ha találnak valami lilát, ami hozzánk köthető.

Hiba volt minden bizonnyal az is, hogy a sevilla-i túra előtti nap a klubtól kértünk segítséget buszok miatt, miután jó magyar szokás szerint, egy nappal az indulás előtt, az 55 fős busz vezetője lemondta az utat, ezért nekünk iparkodni kellett járművek után. És kiemelten hangsúlyozzuk, NEM a belgától kértünk buszt, egy szót nem beszéltünk vele, és határozottan elutasítunk minden olyan felvetést, hogy közünk lenne hozzá, soha nem is volt, és soha nem is lesz. Mi, segítséget a jelenlegi menedzsmenttől, kértünk és kaptunk. Így tudott elutazni az 55 főből csak 18 ember.

Úgy gondoltuk, hogy ezekről muszáj nyíltan beszélnünk most már, mert túl sokan mocskolták be a Fidelity nevét az interneten, téve mindezeket kívülállóként, tudatlanul és sok információ hiányában. Mindenkinek meg kellene tanulnia a saját háza táján söprögetni, és házon belül rendezni a sorait. Mindenki maradjon meg annak, ami a profilja. Az ultra foglalkozzon a lelátóval és a szurkolással, a huligán pedig az utcával.

Rengetegen kerestetek meg minket a Stadionban és támogattátok a csoportot, valamint nagyon sok bíztató levelet kaptunk. Csoportunk meg nem fog szűnni, aktív résztvevője lesz a meccseknek, a lelátói tevékenységekkel hagy fel mindaddig, amíg nem rendeződnek a helyzetek a lelátón.

Fontos megjegyeznünk még egyszer, hogy ez a döntésünk senki ellen nem szól, hanem sokkal inkább valakiért és valamiért.

Viola Fidelity 2002

 

https://www.facebook.com/violafidelity2002/posts/1777684425645910

Előzmény: lokiostora (71196)
lokiostora Creative Commons License 2018.08.04 0 0 71196

Összeszedted szépen, és kb minden sora stimmel. Már az alakulásuk óta egy sötét nulla brigád voltak, szurkolói foci tornán kétszer is játszottunk velük és már akkor nagyon hülye gyerekek voltak, azóta csak hígult nálunk a csoport.

Az újpesti lelátó mindenképpen profitál az eltűnésükből, na jó ha a Fehér Front lesz a vezető brigád akkor csak cseberből vederbe kerülünk :-)

Előzmény: Gedeon, a liba (71194)
Gerilla01 Creative Commons License 2018.08.03 0 1 71195

Javíts ki, ha tévedek, de ha jól tudom, annak idején a fidelity mosta fel a padlót az uvb-vel egy kocsmában. Ez nem tudom, hogy bojkott előtt, vagy után volt, de az uvb-nek ígysem-úgysem lett volna helye emiatt a táborban. Aztán azóta lehet összeborultak a felek a címer ügy kapcsán.

Előzmény: Gedeon, a liba (71194)
Gedeon, a liba Creative Commons License 2018.08.03 0 8 71194

Korps tegnap nem ok nélkül zavarta el a Fidelityt. Több dolog is történt amire ők sem tudtak szemet hunyni. Kezdődött a Szusza zászló elhagyásával a dolog. Zöldek ezt meg is találták a stadionban és box keretein belül vissza is adták volna. Fidelity erre nem igazán reagált. Box tehát nem volt. Volt egy kiírása a Fidelity csoportnak amiben leírták, hogy kidobták a Lázár Bence drapit, amit a zöldek elvittek. Nyilván ezt úgy akarták közölni mintha a zöldek tettek volna nagy hibát ezzel. Rájöttek, hogy ez igazából nekik szar így gyorsan le is vették. Ennek hatására történt tegnap ami történt.

 

Ennyi rémlik a fidelityről:
kiírás helyesírási hibával az üllőin (máskor is volt, ha jól rémlik)
kupadöntő Diók ellen koreo fordítva kihúzva
idei kupadöntőn szuszás drapi és rudas ottfelejtése a grupiban (mi a fasz…)
szurkolói focin bunyó, sima szurkerekre meccs közben rámentek
Burger részegen szétütve stb. leesik kb. a Bozsikban a kerítésről.
Burger fradi mezben pózol (sógoráé, de ki a faszt érdekel”). Burger távozik, tegnap kint volt, kupadöntőn is.
Lázár Bence kiírás/drapi elhagyása kukában (?)-zöldek megtalálták, elégették
hazain derbi előtt koreot kint hagyták, zöldek szétbaszták
Baku kint: király,ho gy felálltak és jól állták a sarat. Mégis mindenki rajtuk röhögött a 7- vs 100 miatt. Ha úgy írták volna, hogy ránk jött a tömeg, mi meg felálltunk stb….
Sevilla- le volt rendezve, hogy nincs partizánkodás, csak együtt, mindenki tudta milyen cigánybrigád a biris. Erre csak sikerült 7 fővel megkergettetni magukat, mikor volt együtt vonulás
Hali szidása. 5 IQ-tlan barom ne rúgjon fel egy régen baráti, ma kb. semleges viszonyt, ha Kispest ha nem.
Tegnap: elvonulásuk után szurkolók provokálása, beszólogattás, persze kb. 15 éveseknek. Amúgy mire szedték még a pénzt tegnap is? Sörre?
Fullos nagyarcúság, tisztelet hiánya. Mindez egy (2-3 kivételtől eltekintve, de hát ez egy csoport) kb. magyar szinten is 0 megjelenéssel, fizikummal. Oké régen is voltak és vannak is szakadt arcok, de itt a régi csoportokhoz képest ez is szembetűnő. Soha nem lettek volna még top 3-as csoport sem, ha nincs a bojkott, UVB, MCMX stb. távozása.
Buták kurvára.

Előzmény: welcome_holm (71193)
welcome_holm Creative Commons License 2018.08.03 0 0 71193

Újpest-Sevilla

 

welcome_holm Creative Commons License 2018.08.03 0 0 71192

Progres (LUX) - Kispest Honved (HUN)

 

welcome_holm Creative Commons License 2018.07.30 0 0 71191

Siófok - ZTE

 

welcome_holm Creative Commons License 2018.07.27 0 0 71190

Sevilla-Újpest

 

welcome_holm Creative Commons License 2018.07.27 0 0 71189

Kispest - Progrés Niedercorn (Lux)

 

feirah Creative Commons License 2018.07.14 0 0 71188

Buszról leszállás elmaradt?

Előzmény: welcome_holm (71184)
Válts nicknevet.! Creative Commons License 2018.07.14 0 1 71187

Egyesek miért vették fel a tányérsapkás egyenruhát? :D

Előzmény: welcome_holm (71186)
welcome_holm Creative Commons License 2018.07.13 -1 0 71186

Neftci Baku-ÚJPEST

 

welcome_holm Creative Commons License 2018.07.13 -1 0 71185

Rabotnicki Szkopje - KISPEST

 

Előzmény: welcome_holm (71184)
welcome_holm Creative Commons License 2018.07.12 0 0 71184

http://www.nemzetisport.hu/europa_liga/honved-megtamadtak-a-szurkolokat-szallito-buszt-szerbiaban-2646693

 

A Honvéd szurkolóit szállító busz Szerbián keresztül tartott Macedóniába, szerdán 17.30-kor ugyanis a piros-feketék a Rabotnicskivel játszanak Európa-liga-selejtezőt Szkopjéban.

 

Belgrádtól hetven kilométerre, még Újvidéken hajnali egy óra körül a busznak lassítania kellett, mert az autópályán görögtüzek égtek, mintegy elzárva az egyik sávot. A pirotechnikai eszközök mellett lassító buszra az árokból botokkal előugorva támadott rá 70-80 huligán, akik megdobálták a jármű oldalát.

 

Ezzel nemcsak a buszra és annak utasaira jelentettek veszélyt, hanem az autópályán közlekedő többi autósra is, akik elé beszaladtak az útra.

 

A busznak nem esett nagy baja, egy üvege sem tört be, „csupán″ horpadás keletkezett a karosszérián. A Szkopjéig vezető út hátralévő részén a szurkolói busznak rendőri kíséretet biztosítottak a szerb, majd macedón hatóságok.

Szkopjéban már minden oké, néhány órával a mérkőzés kezdete előtt a Honvéd szurkolói a főtéren dalolásznak.

M tiszteletes Creative Commons License 2018.06.22 0 1 71183
Előzmény: Válts nicknevet.! (71161)
welcome_holm Creative Commons License 2018.06.11 0 0 71182

Nagykanizsa-Nagyatád, osztályozó az NB3-ért

 

 

Válts nicknevet.! Creative Commons License 2018.05.28 -1 3 71181

"Ottfelejtődött..." :))

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!