Keresés

Részletes keresés

misimacko Creative Commons License 2003.08.26 0 0 2
Nézd őket, csak előtte vegyél be gyógyszert.
Előzmény: andrej11 (1)
andrej11 Creative Commons License 2003.08.26 0 0 1
Ne nézd őket, nem éri meg. Komolyan. Kivéve persze ha alcsony a vérnyomásod.
Előzmény: 3dent (-)
livefast Creative Commons License 2003.08.26 0 0 0
A fidesz 1998-as 40 pontjában kizárólag a következő szerepelt az autópályákkal kapcsolatban:

9. Az autópályákat üzemeltető cégekkel tárgyalásokat kezdeményezünk a koncessziós szerződések módosításáról, a matricás rendszer bevezethetősége érdekében.

Amikor már kormányra került a fidesz, valóban meghirdettek egy 600 km-es autópályaprogramot, de ez 10 évre szólt!

Ezt 2000 tavaszán rövidítették le 5 évre:

"Új autópálya-lakásépítési programot fogadott el rendkívüli ülésén a kabinet: e szerint az elkövetkező öt évben mintegy 600 kilométer gyorsforgalmi út épül. Matolcsy György gazdasági miniszter gazdaságtörténeti mérföldkőnek nevezte a kabinet döntését. A Kossuth- és Széchenyi-díjakat március 15 -én adják át, a névsor még nem nyilvános (Magyar Nemzet: Öt év alatt... 1., 4., Népszabadság: A kormány felgyorsítja... 4. o.). 2000.03.01.

Előzmény: 3dent (-)
3dent Creative Commons License 2003.08.26 0 0 topiknyitó
Hali Mindenkinek!

A tegnapi ATV-s balos sajtóklubban megint elhangzott, hogy a Fidesz 600 km autópályát ígért, és 0-t épített.

Nekem megvan a Fityesz 1998-as rövidített (párszor tíz oldal), és teljes választási programja (cirka 200 oldal).

Átböngésztem, egyikben sem volt konkrét km ígéret.

Nem tudjátok, honnan veszik ezt a számot? Valamikor máskor ígérték? Esetleg 2000-ben (bár az már késő lett volna)?

Így már felmerül a kérdés: a szocik ígértek kilométereket, vagy csak a MN-vezette médiumok találták ki?

3dent

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!