Keresés

Részletes keresés

Donky Creative Commons License 2003.09.09 0 0 101
Ja, tényleg. Így már mindjárt rendben van a dolog. :o)))
Előzmény: eXXon (100)
eXXon Creative Commons License 2003.09.08 0 0 100
Na de utána visszament az asszonyho... :-)
Előzmény: Donky (99)
Donky Creative Commons License 2003.09.08 0 0 99
Hazugság, hogy DT gyereket csinált a titkárnőjének???????? Ő maga is bevallotta. Persze csak miután nyilvánosságra került az ügy.
Előzmény: Primor (97)
tommondatyer Creative Commons License 2003.09.07 0 0 98
Pintér maffiózó. Ott voltam alatta, igaz "jóval" lejjebb...
Előzmény: Primor (97)
Primor Creative Commons License 2003.09.05 0 0 97
Mi a véleményed az előző időszak házasságtörő ifjúsági és sportminiszteréről?

- primitív hazugság

És a strigázó meg kötelező Kövér László úrról?

- egyetértek vele

A maffiózó Pintérről?

- hazugság

A gyenge hólyaggal rendelkező rendőrfőkapitányról?

- hazugság

Előzmény: Donky (74)
Primor Creative Commons License 2003.09.05 0 0 96
Az nem Igi hanem Náci. :-)
Előzmény: tüzes fal (20)
Donky Creative Commons License 2003.09.05 0 0 95
Akkor le vagyok maradva. Különben is, ki az a Berlusconi...? :o))
Előzmény: Tamás (92)
Donky Creative Commons License 2003.09.05 0 0 94
Biztosan. Utána kell nézni. :o)
Előzmény: tommondatyer (91)
bagdadi kalifa Creative Commons License 2003.09.04 0 0 93
Egy két hete volt egy qva nagy terjedelmü leleplező cikk az Economist-ban, az olasz elnökség átvétele alkalmából. Jól nekimentek Berlusconinak..

Valahogy most nem érdekes ez, elsikkad. Várkonyi, Avar meg a többi niemand ilyenkor behúzza fülét-farkát, mintha semmit se tudna Berlusconi egyébként is USA párti, szóval ezért is kell szeretni most őt..

Az egyik bp.i egyetemen egy nagy tudású, a magyar diplomataképzésben vezető személyiség mondta: Hát ha Orbánnak ilyenekkel, mint a Berlusconi barátkozik, akkor vessen magára..

Hát vazzeg, remélem hogy az összes ilyen Orbán-finnyás értelmiségi most jól megkapta a s....be a nagy műf...szt, és elgondolkodik szépen...

Előzmény: Törölt nick (86)
Tamás Creative Commons License 2003.09.04 0 0 92
Mostanában???

Kb. egy évtizede téma. :-)))))

Előzmény: Donky (89)
tommondatyer Creative Commons License 2003.09.04 0 0 91
"B. maffiás kapcsolatairól." Valami bővebbet erről tudhatunk?
Előzmény: Donky (89)
Donky Creative Commons License 2003.09.04 0 0 90
Példamutatás. Közszereplő. És egyéb elcsépelt közhelyek.
Mint kifejtettem, a genyóságok mindkét oldalon köpésre ingerelnek.

"A nőiket és feleségeiket egymás között csereberélő szdsz-ügyvivők és a házasságszédelgő Demszkij OK?"

Mi közöd a magánéletükhöz? Ha már megkérdezted tőlem, legalább légy következetes.

"Látom, már csak hátramutogatásra telik"

Kihagytad azt a ziccert, hogy 'ez a jellemző a ballibesekre...'. :o/
A kötelezés megvan. Értelmezhető így is meg úgy is. Kövér László beszéljen egyértelműen. Bár, ahhoz bátorság kell...meg sok pénz, mert beperelhetnék becsületsértésért, meg ilyesmikért.

"Pintért illetően pedig a szervezett alvilág és a mai kormánypártok közös álláspontját idézed "

Ismét egy összesküvéselmélet. Az alvilággal természetesen csak a baloldal tud összefonódni.

D209. Emléxel? Rettentő szigorú nemzetbiztonsági ellenőrzés... A MN-nek kellett iratot hamisítania, hogy egyáltalán kitudódjon az ügy.

"A "gyenge hólyaggal rendelkező rendőrkapitány" ügyében alaposan lábon lőtted magad. Ő ugyanis Horn kádere volt és a Horn-kormány idején vizelte le a halálcsillagot."

Legfeljebb sántítok egy kicsit.

Előzmény: Woland (85)
Donky Creative Commons License 2003.09.04 0 0 89
Is.

Én mostanában kezdtem hallani B. maffiás kapcsolatairól.

Előzmény: Woland (84)
tommondatyer Creative Commons License 2003.09.04 0 0 88
semmi?
Előzmény: tommondatyer (87)
tommondatyer Creative Commons License 2003.09.03 0 0 87
Na, mi lesz még itt... :-))
Törölt nick Creative Commons License 2003.09.02 0 0 86
"Érdekes megfigyelni, hogy hogyan változik Berlusconi megítélése."

Igen, nagyon érdekes.
Elég olvasni a balliberális sajtót.
Mikor Orbánnal haverkodott, akkor tele volt a sajtó a korrupciós ügyeivel, a médiadiktatúrájával.
A Szabad Nép meg folyamatosan arról zenélt, hogy éppen hány százezren tüntettek azon a hétvégén Olaszországban Berlusconi ellen.

Mióta Megyóval is puszipajtások, azóta elhalkult a zene...

Előzmény: Donky (73)
Woland Creative Commons License 2003.09.02 0 0 85
Házasságtörő? Mi közöd a magánéletéhez? A pedofil kispesti szdsz-polgármester, vagy a homoszexuálisokat a hadirokkantak kárára gyarapítani akaró Fodor Gábor nem zavart? A nőiket és feleségeiket egymás között csereberélő szdsz-ügyvivők és a házasságszédelgő Demszkij OK? Vagy a volt feleségét verő Wekler? Hm?

Látom, már csak hátramutogatásra telik. A kötelezés csúsztatás volt, Pintért illetően pedig a szervezett alvilág és a mai kormánypártok közös álláspontját idézed. Magyarországon nem lehet valaki miniszter anélkül, hogy ne esne át a legszigorúbb nemzetbiztonsági ellenőrzésen. Kis túlzással, ha almát loptál 8 évesen, azt is kiderítik.

A "gyenge hólyaggal rendelkező rendőrkapitány" ügyében alaposan lábon lőtted magad. Ő ugyanis Horn kádere volt és a Horn-kormány idején vizelte le a halálcsillagot.

Woland Creative Commons License 2003.09.02 0 0 84
Miért változott volna Berlusconi megítélése a jobboldalon? Honnan veszed ezt a zagyvaságot? Silvio bácsi egy roppant tehetséges és okos államférfi, aki alaposan rálépett a komcsik és a liberálisok tyúkszemére. Utálják is érte, mint a kukoricagölödint. Egyszer leváltották, de aztán háromszorosan verte rajtuk vissza, amit kapott. Forza Italia & Hajrá Magyarország! :)
eXXon Creative Commons License 2003.09.02 0 0 83
Álmodik a nyomor. :-))))))
Előzmény: tommondatyer (82)
tommondatyer Creative Commons License 2003.08.29 0 0 82
Nem semmi. Ma tényleg lemondott. Végre.
Előzmény: eXXon (81)
eXXon Creative Commons License 2003.08.29 0 0 81
Na, ma talán lemond. :-)))
Donky Creative Commons License 2003.08.28 0 0 80
Gondolom a DS miatt. Ami polgáréknál elfogadható, az a másik oldalon halálos bűn.
Előzmény: pityeri (79)
pityeri Creative Commons License 2003.08.28 0 0 79
Szerinted én miért hoztam a felszarvazást ?
Alpári Gnác Creative Commons License 2003.08.28 0 0 78
Egyáltalán nincs jobb véleményen Berlusconiról, mint akár neked, akár Kovácsnak.

Csak én nem vagyok jelenleg miniszter, gondolom te sem, és hát nem is szereplünk egy videon Silvio-val.

Kovács hozzá nem értése, sajnos közismert, akkor legalább ne adna fel ilyen magas labdákat.

Hát látod, hogy a HírTV még a "kreatív vágás" módszerét is alkalmazza, hogy megyónét mószerolja, hát akkor figyeljen már oda kicsit, hogyan reszel le 1-2 %-ot a keservesen feltornázott népszerűségből!

Egyébként meg, ha nincs megfelelő emberem egy posztra, akkor nem kapacitálom annak létrehozását.

Az SZDSZ-szel kapcsolatos fő problémám, hogy az egyik fele moralizáló, belvárosi seggfej, a másik fele meg az ellentettje.

Olyan, akire rábíznám a kutyámat, mert tudom, hogy nem eszi meg, viszont meg is tudja sétáltatni, némileg kevesebb, sajnos...

Előzmény: pityeri (67)
eXXon Creative Commons License 2003.08.27 0 0 77
Gyerekszobája? Disznóólja :-)
Előzmény: Woland (72)
Donky Creative Commons License 2003.08.27 0 0 76
Az emberek jellemét én nem a pártállásuk szerint ítélem meg.
A kérdéseimre nem kaptam választ. Miért?
+Lámpavasazó, agyonlövésre buzdító polgáremberek (asszonyok). Nekik volt gyerekszobájuk?

(A házasságtörést, főleg ha olyan ember követi el, akinek példát kéne mutatnia, mindenki esetében elítélem.
Medgyessy Péter maffiózó kapcsolatait bizonyítsák be. A mennyiben igaz, ítéljék el, és felőlem egész további életét a börtönben töltheti.
Rf-ről mesélhetnél, nincs infóm.
Szanyinak lenne egy javaslatom, hogy mit verjen...)

Előzmény: ttenyleg (75)
ttenyleg Creative Commons License 2003.08.27 0 0 75
Miért nem az ezen időszak házasságtörő kügyminiszter-pártelnökéről kérdezel?
Vagy a Fideszt fizikailag szétverni akaró Szanyiról?
Vagy a maffiózó Medgyessyről?
Vagy a gyenge demokratikus gondolkodású rendőrfőkapitányról?

Ugye az emberek jellemét nem a pártállásuk szerint ítéled meg? Az nagyon hiteltelen lenne...

Donky Creative Commons License 2003.08.27 0 0 74
Mi a véleményed az előző időszak házasságtörő ifjúsági és sportminiszteréről? És a strigázó meg kötelező Kövér László úrról? A maffiózó Pintérről? A gyenge hólyaggal rendelkező rendőrfőkapitányról?

Ugye az emberek jellemét nem a pártállásuk szerint ítéled meg? Az nagyon hiteltelen lenne...

Előzmény: Woland (72)
Donky Creative Commons License 2003.08.27 0 0 73
Érdekes megfigyelni, hogy hogyan változik Berlusconi megítélése. Míg Orbán Viktornak kampányolt, meg minden kamera és fényképezőgép előtt kezet fogott vele, addig az europeer Berlusconit ismerhettük meg.
Mikor kezet fogott MP-rel, szinte azonnal a maffiózó Berlusconi képe rajzolódott ki jobbról.

Kíváncsi vagyok hogyan változik ismét át, amikor majd megint Orbán Viktorral fog kokettálni...

Előzmény: pityeri (67)
Woland Creative Commons License 2003.08.27 0 0 72
Kovács II. egy üresfejű pártkomisszár, akit azért állították oda, hogy az SZDSZ akadálytalanul rámolhassa ki az IHM kasszáját és a pályázatokon mindig a pártalapítványok és egyesületeik nyerjenek (pl. Wekler) Az viszont újdonság, hogy nem volt gyerekszobája. Mindenesetre ezzel a tahóságával lesüllyedt a megabunkó Kiss Zoltán, Medgyessyné őprolisága és Lumpen Moncsi illemtanárnő szintjére.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!