Keresés

Részletes keresés

zotya62 Creative Commons License 2003.08.25 0 0 12
Postpaidra is terveznek valamit.Jelenleg kártyásra nagyon nyomott árak vannak, előfizetésesnek csak annyi az előnye, hogy előre tervezhető, még mp alapú, és vannak hozzá szolgáltatások, pl Pannon Mobil Posta.Ki tudja meddig lesz ez.
asdf_ Creative Commons License 2003.08.25 0 0 11
De azert ez sem rossz:
CSÖKKENTI PRAKTIKUM ÉS BEE CSOMAGJAINAK PERCDÍJAIT A PANNON GSM

vesd ossze:

classicnal drotosra meno hivasok masodperc alapu 45 ft/percrol felkusztak 55ft/perc fel perc alapura. Ez aztan a csokkentes :)))))

zotya62 Creative Commons License 2003.08.25 0 0 10
Igen, egyedül a hangpostafütty figyelmeztetehet még, hogy ne fizess egyből 5mp-ért fél percet
asdf_ Creative Commons License 2003.08.25 0 0 9
Te figy, ha most elofizeteses vagy, akkor ez teged marhara nem erint ;) Btw pannon telleg bekaphatna ;) Meg nem szamoltam utana, de imho a perc alapu 36ft-os perfekt lesz az, amivel kivalthatom a classicomat. Azert mekkora kocsog dolog mar, westeles v voda hangpostara futni 47.50 Ft-ert... Legalabb akkora, mint ennek a kozlemenynek a vakitasai :)
Előzmény: zotya62 (2)
Plébános Creative Commons License 2003.08.25 0 0 8
sziasztok.

mélységesen felháborít, amit a pannon művel.

tudjátok-e, hogy ez azt jelenti, hogy minden hívásnál fél perc a minimum kifizetendő díj vagy vmi másik módszer lehet?

köszi

Előzmény: RADiRPOK (7)
RADiRPOK Creative Commons License 2003.08.25 0 0 7
Idézet a Pannon honlapjáról:

"a Pannon GSM szeptember 1-étől a kártyás tarifacsomagjaival folytatott beszélgetéseket a korábbi másodperc-alapú számlázás helyett 30 másodperces egységenként számlázza. Mivel a piacon hozzáférhető további szolgáltatások túlnyomórészt így kerülnek elszámolásra, e váltás teszi lehetővé, hogy az egyes díjszabások a legegyszerűbben összevethetőek legyenek egymással."

Hááát, ez már a pofátlanság netovábbja, nem?

_LaJoS_ Creative Commons License 2003.08.25 0 0 6
Na ugyan melyik szolgáltatóhoz húznál el azonnal? (Tudomásom szerint ugyanis prepaid-eseknek senki nem ad ingyenes e-mail-értesítőt.)

A hivatalos indoklás talán a leginkább vérlázító ebben az egészben: azért csináljuk, hogy könnyebb legyen összehasonlítani más szolgáltatók tarifájával. Remélem, mindenki repes az örömtől. Mondjuk én már akkor sejtettem, hogy várható valami hasonló, amikor az új perfekt percalapú lett...

Előzmény: Törölt nick (4)
Törölt nick Creative Commons License 2003.08.25 0 0 5
ja, de evente 3600-nal tobbet nem szivesen toltok addigis fel a kartyamra... max. veszek egy masik telot es a nem fogadott nehany hivast visszahivom...
Előzmény: Törölt nick (4)
Törölt nick Creative Commons License 2003.08.25 0 0 4
Hmmm... azert majd megnezem, mit szol majd a PGSM akkor, ha beindul a szamhordozhatosag... en pl. azonnal elhuzok egy olyan szolgaltatohoz, amelyik valoban szolgaltat (ld. pl. sms ertesites az emilekrol a prepaideseknek is - ingyen, ingyen emilcim es hasonlok....)Addig meg rakaszkodni fogok a szamomhoz. Ezt ismeri mindenki mar jo regota, ez az a szam amin akar 5 ev mulva is el kellene tudni erni engem...
Vad Creative Commons License 2003.08.25 0 0 3
Nem értem. Hát mondd le az előfizetésedet, és menj át a Vodafonhoz.
Ha hűségnyilatkozatod van, hivatkozz arra, hogy te nem ilyen feltételek ismeretében kötötted a szerződést. Ha van kibúvójuk, fordulj ügyvédhez, és garantáltan megnyered a pert, egy kis időt kell ráfordítani.
Én platinás veszteles vagyok, de fontolgatom én is a témát...
Előzmény: zotya62 (2)
zotya62 Creative Commons License 2003.08.24 0 0 2
Nem igazán tudok, mert előfizetéses vagyok.Egyébként megtenném.
Előzmény: DrShan (1)
DrShan Creative Commons License 2003.08.24 0 0 1
Ha már nem tart a hűségszerződés, gyere át te is a Vodafone-hoz. Én olyan percdíjakért telefonálok, hogy nem is érdekel milyen alapon van a számlázás. Olyannyira nem érdekel, hogy lassan egy éve vagyok vodás, és fogalmam sincs milyen a rendszer. Asszem 10 mp, de lehet h másodperces...
Előzmény: zotya62 (-)
fazekaslaci Creative Commons License 2003.08.24 0 0 0
Rohadjanak meg. :(

Írok nekik.

Előzmény: zotya62 (-)
zotya62 Creative Commons License 2003.08.24 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Mint lassan 6 éve Pannon előfizető, a legutóbb bejelentett változások késztettek a levél irására.
Én évekig megelégedéssel használtam a Pannon szolgáltatásait.Ha problémám volt, pl számlaával, még részletfizetésre is volt lehetőség.A mostani szeptemberi változások viszont már nem egyértelműen kedvezőek, sőt.Az emberek öbbsége, már csak a reklámok hatására is, meg egyéb szempontok miatt ia azért választotta a Pannont, mert másodperc alapon számlázott.Egyébként nekem még soha nem volt gondom a számlázással.Viszont most a prepaid kártyáknál bevezetik a 30 mp egységeket.Igaz, hogy átlagosan 10%-kal csökkentik a percdijakat,de burkoltan ez mégis áremelést jelent, ahogy én számolgattam, és mindenképpen versenyhátrányt a két másik mobilszolgáltatóval szemben.Persze, ez majd több hónap múlva fog kiderülni.

Ezért arra gondoltam, hogy a Pannonosok irhatnának egy levelet (ugyfelszolgalat@pgsm.hu), vagy a postai cimre, melyben a következőket kérnénk megfontolásra:

Tisztel Pannon GSM RT!

A Pannon szeptembertől bevezetendő új díszabása szerintünk hátráynt jelenthet hosszabb távon mind a szolgáltaónak a piaci versenyben, mind az előfizetőknek egyértelműen a különböző összehasonlitó számitások szerint a kártyás szolgáltaások esetén.Sőt ez a dijszabás valószinűleg később az előfizetéseknél is meg fog jelenni valamilyen formában.Hogy ezket a hátráynokat elkerüljük, kérjük a Pannon GSM Rt. vezetését, hogy vizsgálja fel ezen döntését a marketing szempontjából, mert ezzel szerintünk sok kártyás ügyfelet fog elveszteni.A Pannon GSM előnye mindig is főként a másodperc alapú számlázásban csúcsosodott ki.Úgy gondoljuk, hogy ebben az új rendszerben burkolt áremelés figyelhető meg, és mindenképpen rontani fogja Pannon piaci megitélését is.Gondoljunk csak a sok ezzel kapcsolatos reklámra is.

Tisztelettel:

Aki úgy érzi, egyetért ezzel, csatlakozzon, illetve irjon.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!