Az usa only beírt egy rossz értéket egy rossz helyre a memóriatartalomba,amit most kódolással nem tudsz visszaálítani, mert a equipment kódolás nem terjed ki erre a részre. Egyező cikkszámú óracsoportból kellene átklónozni a megfelelő részt.
A Service Due műszerfali üzenetet többszöri SRI RESET után sem sikerült törölni. Végső megoldásként a Service Reset (USA only) opciót használtam. Ennek hatására a Service Due üzenet valóban megszűnt, azonban helyette megjelent a Coolant hibajelzés: piktogrammal, szöveges figyelmeztetéssel és sípoló hang kíséretében.
Hibakeresést futtattam, de sem aktív hibát, sem hibatörténetet nem talált a rendszer. Feltételezhetően kódolási probléma lépett fel a műszerfalban – legalábbis erre utalt az AI elemzése is. Megpróbáltam a műszerfal kódolását módosítani, azonban ez nem vezetett eredményre.
Az autó adatai:
Audi A3 8P
2008-as évjárat
Szeretnék segítséget kérni abban, hogy milyen lépéseket kellene végrehajtani, hogy a műszerfal ismét megfelelően működjön, és a hibajelzés megszűnjön.
Sziasztok! Nem tudom olassa e még valaki ezt a fórumot,de azért felteszem a kérdésem.
A véleményetekre volnék kíváncsi.Szeretnék egy VCDS-t vásárplni.Nevezetesen ezt : HEX V2 VAG Többnyelvű VCDS 24.7 ATMEGA162 FT232 5054 Autótesztelő, Angol + Magyar HGJ, Teljes Készlet. Az EMAG-iól.Utángyártott termék,a nem frissíthető verzió.Szerintetek ez használható valamire,érdemes megreszkírozni azt a 11000 Ft-ot ?Nem tudom a Magyar után mi a HGJ rövidítés.Remélem olvassák hozzáértő szakik,és válaszolnak,amit előre is megköszönök.
Cím 01: Motor Címke: HGJ 38-906-016-AXB.clb VAG szám SW: 038 997 016 F HW: 028 101 073 4 Alkatrész: R4 1,9L EDC 7593 Műhely #: WSC 00201 219 51686 VCID: 21495083FBC9E38E3D-515A Nem talált hibakódot vagy a hibát a vezérlő nem támogatja vagy kommunikációs hiba van Még ezt írta